Bilbränder i Nyköping

BROTTSLIGHET. Fem bilar förstördes och två skadades under en misstänkt anlagd brand i Nyköping under natten till tisdag. Det var vid halv fyra-tiden på tisdagsmorgonen som larmet kom om en brand på Mariebergsvägen i Nyköping, rapporterar Södermanlands Nyheter bakom betalvägg. 

Det visade sig att det handlade om flera bilar som brann. Dessutom spred sig elden till en garagevägg och det fanns risk att den skulle sprid sig ytterligare. Fem bilar förstördes i branden och två skadades.

Enligt polisen greps ingen i samband med branden och ärendet rubriceras som skadegörelse genom brand.

-Pettersson säger att Mariebergsvägen går genom det ökända Brandkärr…

Om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Bilbränder i Nyköping

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Förmodligen självantändning i fem bilar på en gång. Det är lika vanligt som snatteri så polisen bryr sig inte gissar jag.

  2. MAO har Sverige intagit ”normalläge” trots Corona, detta måste vara ngt som ca 75% PK gillar skarpt. Hoppas innerligt deras egna bilar brinner.

  3. Var det inte ett antal lastbilsbränder På Hisingen i
    Göteborg i Helgen? Tyst i pressen som vanligt Känner
    någon till något om det??

    • Tony:
      Skrev ner en kommentar om detta,redan när elden rasade som värst
      X-pressens Göteborgs-avd hade ett stort upplagt reportage,och skrev i motsats till SVT att det handlade om en Mordbrand.
      Några timmar senare eldade liknande typ av nybyggare,åter ner en Förskola denna gång vid Vallåsen i Halmstad.Vilken i ordningen över landet,går snart inte att räkna !
      I natt har det fortsatt brinna utmed Västkusten.
      I Helsingborg har dessa sabotörer inriktat sig på kolonistugor och Fritidshus. Av det sistnämna,stod ett sådant i ljusan lågor,för några timmar sedan.

  4. Skjutningar och bilbränder, nu är Steffes trygga och heligt mångkulturella Sverige back in business igen !
    Nu ska bara att den totalt okontrollerade massinvandring av Mussar komma igång så är allt som vanligt igen.
    Norge hade sin Quisling, Sverige har idag sin 7 klöver.
    Folkhemmet är definitivt förlorat.

KommenteraAvbryt svar