Corona-regler gäller ej islam och muslimer


ISLAM. Takbir betyder att Allah är större än allt annat. En video från Berlin-Neukölln visar hur muslimer öppet bryter mot Tysklands strikta Corona-regler, som förbjuder att fler än två personer träffas. I fredags, den 3:e april samlades över 300 muslimer utanför den Kuwait-finansierade Dar as Sunni-moskén.

Det finns 16 moskéer precis i Neukölln, men det är Ryssland som är det stora politiska hotet enligt Tysklands förbundskansler Angela Merkel som sitt i regeringskansliet bara 13 km bort.

En polis som försökte få muslimerna att skingras och hållas ”social distans”, blev överväldigad av Allahu-akhbar-rop och gav upp.

Vi är bara i början av ett inbördeskrig i Europa. Säkerhetstjänster kämpar redan mot det, men politiskt har vi inte ens börjat försvara oss själva och vårt sätt att leva.

I Sverige koncentrerar sig Säpo och andra på några hundra högerextrema muppar från Ludvika i stället för de riktiga farorna. Det kommer därför sannolikt att sluta med Sveriges första krig på 200 år. Ingen vet idag om det blir corona eller nästa tuva som välter lasset, men det kommer att välta var så säkra.

Läs mer på Snaphanen.dk…

-Pettersson säger att islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Corona-regler gäller ej islam och muslimer

 • Kungen

  Det är väl bra. Ju fler muslimer som får corona desto bättre

  Gilla

 • compulsoryunion

  Organiserad brottslighet, att förslava bl. a. pga kön, barnäktenskap m. m.
  att alla ska besöka krigsbrottsling/Pedofets fastighet

  Gilla

 • Erroll

  Nån som har koll på moskerna i Sverige
  Då?? Antar att dom kör på som vanligt och böjer sig för pedofilprofeten!.

  Gilla

 • Olof.p

  Nej det är inte ditt land, muslim. Vad har du gjort för Sverige mer än kräv lägenhet och pengar? Dags att flytta hem muslimmupp.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vem är förvånad över detta ?
  Det som står i Mussarnas s.k heliga bok Koranen är deras enda lag, bland annat står det att alla icke troende Muslimer är fiender och lovligt byte i alla former och Muslimernas fiende nummer 1 är de kristna.

  Gilla

 • Ståfräs

  Islam är ingen religion, det är en terrororganisation.
  Tycker själv dom bör samlas så många o så tätt som möjligt i moskén, helst 5 ggr/ dag.

  Gilla

 • Kurt

  Jag ryser när jag se detta, att kriget kommer är ställt utom all tvivel, frågan är bara när det börja gå över i öppna stridshandlingar

  Gilla

 • MrR

  Borde vara tillräckligt för livstids utvisning tillsammans med anhöriga !!!!

  Gilla

 • Bajen666

  Islam kan likställas med en mentalsjukdom och muslimer som psyksjuka. tyvärr är dom inbjudna av våra psyksjuka politiker och högt över våra huvuden.

  Om alla politiker var tvungna att föda och ge bostadsyta till en muslimsk 7- barns familj så skulle vi snart se en rejäl minskning av muslimska bidragsanalfabeter.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Det är väl också aningen tilltufsade gener, för att dom intima sexuella kontakterna har man bara inom familjen. Så man funderar ibland om våra styrande har lite tilltufsade gener dom också, därav att dom vill ha hit likasinnade så dom inte känner sig underlägsna den ursprungliga befolkningen

   Gilla

 • Gammeldags Svensk

  De socialistiska feministerna håller på att skicka kvinnorna rakt in i medeltiden.
  Feminismen har utvecklats baklänges i socialistiska länder. Kvinnor bör kämpa för att få tillbaka sina rättigheter.

  Gilla

 • SVENSK

  Det finns knappt en enda regel eller lag som dessa begär, tillåts eller på annat sätt får undantag för!

  Gilla

 • turrim

  En av förtrupperna visade nyligen i Göteborg hur man ska ta initiativet. Polisen observerade.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: