Det går att utvisa snabbt…


BROTTSLIGHET. En man greps i Karlskrona i måndags på nordisk arresteringsorder, och ärendet har hanterats av Säpo. Nu har mannen överlämnats från Sverige. Det var i måndags morse som mannen greps i Karlskrona. Gripandet var på så kallad nordisk arresteringsorder och Säkerhetspolisen har varit inkopplade i ärendet, skriver SVT

Pressbild Säpo

Mannen har nu överlämnats till ett annat land, men kammaråklagare Hans-Jörgen Hanström på Riksenheten för säkerhetsmål, vill inte uppge vilket grannland det är som begärt den gripne överlämnad. Han hänvisar till förundersökningssekretessen.

-Pettersson noterar att det går ibland. Mannen greps i måndags och är redan utvisad och överlämnat, och vi kan anta att det är en misstänkt muslimsk terrorist eftersom Säpo är inblandat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Det går att utvisa snabbt…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: