Media och invandrare utan folkvett *uppdaterad


MEDIA. Sveriges första öppet islamistiska tidning, Eskilstuna-Kuriren, visar än en gång dåligt omdöme genom att publicera en osmaklig snyftartikel och försvara de araber som ”skämtade” om corona genom att hosta på folk i Eskilstuna, dessutom har Eskilstuna-Kurirens reporter Martin Tolén stulit artikeln från Samnytt utan att ge kredit för det. 

Uppdaterad 19:50

Samnytt kan avslöja att invandrarna haft hjälp med förberedelser och produktion från en av Socialdemokraterna närstående organisationer.

Idag har E-kuriren en artikel där de försvarar de ”stackars männen” som påstår att de blir utsatta för hot, hat och rasism för att de bara ville göra en ”rolig video”.

-Pettersson undrar om de båda araberna hade testat sig för corona innan de hostade på andra människor, jag tvivlar på det och då utsatte de andra för hot på riktigt. Jag föreslår att pojkarna flyttar hem och tar delar av Ekurirens redaktion med sig.

De båda ”filmarna” är 17 år gamla och folkbokförda i Eskilstuna. Ali Qasem invandrade från Kirkuk i Irak 2016-06-20 och Hussein Matar invandrade från Aleppo i Syrien 2016-01-14.

TIDIGARE 2020-03-08. Invandrare utan folkvett

INVANDRING. Igår pratade statsminister Stefan Löfven (S) om att alla individer måste ta ansvar och att det är en fråga om folkvett. Tyvärr verkar inte Löfven (S) ha tänkt på att alldeles för många människor i vårt land saknar folkvett beroende på att de är uppväxta i dysfunktionella kulturer. 

I ett videoklipp på YouTube roar sig två migranter med att skrämma upp invånare genom att hosta på dem och oroa sig för att de är smittade med coronaviruset, covid-19. 

Det var den 25 mars som YouTube-kontot ”Alpha & Ali” publicerade videoklippet som är inspelat i Eskilstuna. Personerna som medverkar i det är Ali Qasem och Hussein Matar, skriver Samnytt.

Videon kan ses nedan. I klippet ses hur migranterna ber förbipasserande om vägbeskrivning till bland annat sjukhus samtidigt som de hostar i en näsduk. När personerna drar sig undan fortsätter migranterna att hosta i deras riktning.

-Pettersson säger att medan statsministern pratar om folkvett fortsätter importen av dysfunktionella som har begåvningar som att lära sig allt om bidrag och hur man överklagar asylbeslut men är obildbara när det gäller att uppträda med folkvett…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


20 responses to “Media och invandrare utan folkvett *uppdaterad

 • Mega

  araber araber o araber igen

  oväntat beetende nope

  dom har inga hjärnor o tycker om skapa kaos deras kultur araberna att dom inte för fett med stryk är förvånande var väl bara svenskar dom gick på

  mesar hade det varit oss fett med stryk 🙂

  Gilla

 • Mm

  7-klöverns skräp

  Gillad av 1 person

 • Kristina

  En variant av maktutövande, men inte fullt så tabu som att konkret pissa på folk. Inte ovanligt att elever, av den sort som behöver öppna skolor för matens skull, praktiserar den typen av skämtsam smittspridning.

  Gillad av 1 person

 • valentin

  Tack Roland Utbult, han lobbade för invällning med sång i riksdan, KARMA IS KING

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Inspelat i ABF:s lokaler. På Eskilstuna-Kurirens hemmaplan. ABF har skattebidrag. ABF är fotfolk för Socialdemokraterna. Eskilstuna- Kurirens chefredaktör har mycket att förklara för sina prenumeranter och för hela svenska folket.

  Gillad av 1 person

 • Kalle Bergström

  Om de har smittats av coronaviruset och smittar andra med flit eller oaktsamhet har de gjort sig skyldiga till en brottslig handling.
  Visar det sig att de bär på viruset kan det vara allvarliga brott.
  I annat fall är det väl hot om misshandel. Killarna bör polisanmälas!

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Jag tror ungdomarna från Mellanöstern är inavlade och obegåvade. De som hjälper dom är batikhäxorna eller ska vi kalla dom sugar mummys, som har dom som sexleksaker. Det är dom som ordnar med uppehållstillstånd, överklaganden och bidrag som tack för sexet.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  I Landet Anarkia går allt an. Att det sedan finns människor som tycker det är roligt gör ju inte det hela bättre.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Om folk bara visst hur bra det går att klara sig utan lokaltidning
  så hade dom skrotat den på fläcken!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Vem fan köper en skitblaska? Den besitter samma typ av
  intelligens som dessa två typer som hostar på folk,
  när Löfven säger att alla ska ta ansvar så gäller detta tydligen
  enbart Svenskar?

  Gillad av 1 person

 • Tobbe

  Vi behöver definitivt mindre av så’na som dig iaf Jilbengt!

  Gilla

 • Cinna

  Ok, föreställ dig att en okänd människa hostar så det sprutar över DIG, i dessa tider, och sen lägger upp filmen på nätet för att folk ska skratta åt dig.
  Tycker du fortfarande att det är jättekul?
  När det drabbar DIG? Eller din gamla mamma?

  Gilla

 • Maya

  Skityngel som borde ha ett rejält kok stryk ! Att försvara ett dylikt beteende visar väl bara på en undermålig journalistik och borde vara åtalbart.Vari ligger det roliga i att gå och hosta på äldre människor ? Skicka in dessa juveler utan skyddsutrustning på IVA en hel dag så har nog lusten att skämta om detta försvunnit för evigt .Journalisten kan gärna medfölja så får vedebörande ett riktigt smaskigt reportage att skriva om.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Synd att man inte prenumererar på denna skitblaska så att man kunde få nöjet att säga upp dyngan.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Enkel biljett hem till medeltiden…

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Eskilstuna-Kuriren synes vara ett obehagligt och ruttet aprilskämt med en redaktion som måste skämmas om man inte tar offentligt avstånd från sin ansvariga utgivare.

  Gillad av 1 person

 • Bettan

  Man borde spärra in såna där. Åtminstone under coronatiden. Då fattar de nog hur dumt det var.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: