Stäng

Ett bra sätt att nå framgångar

Igår tog Pettersson upp två böcker där SD omnämns väldigt ingående.

Dels Maria Robsahns och så igår kväll Pontus Mattssons. Jag har inte läst någon och tänker heller inte göra det, men att nämna SD i mindre smickrande ordalag har visat sig vara ett lyckat recept för att nå framgångar.

Vi har sett det så många gånger tidigare och vi kommer att få se det många gånger framöver.

Vi har den s.k. kändiseliten som märker att deras stjärnstatus bleknar allt mer. Vad gör man då? Jo, man startar ett upprop mot SD och vips är man på första sidan på gammelmedias alster och har man riktigt tur får man sitta framför Skavlan och berätta hur illa man tycker om Jimmie Åkesson och hans parti.

Vi har författarna och de som vill bli författare. Hur okänd och pinsam du än är som människa når du hela vägen till medias kultursidor om din bok behandlar SD på ett negativt sätt.

När media märker att upplagorna sjunker engagerar man Expo eller Näthatsgranskaren som mot betalning kan leta upp vad någon helt okänd SD-politiker från Långtbortistan sagt, skrivit eller gjort. Givetvis smackar man upp denna gamla och många gånger totalt ointressanta händelse på respektive tidnings löpsedel i vetskap om att denna ”nyhet” kommer att sälja ett antal lösnummer.

Företagare, allt från restaurang- och hotellägare till butiksjättar, som vill nå ut med gratis reklam går givetvis ut i media och tar avstånd från SD i diverse kampanjer. Något förvisso många märkt har fått en motsatt effekt, men det talar nog mest om deras inkompetens och oförmåga att se vad som säljer och vad som inte gör det.

Självklart har vi också de där f.d. politikerna på både riksdags- och kommunal nivå som inte nådde dit de ville och som förmodligen trodde mer om sig själva än verkligheten de facto visat. Naturligtvis är det då ett lyckat recept att vända sig till media och förmedla skvaller, interna mejl och har du i hemlighet spelat in samtal och blöta fester är såklart din lycka gjord. Att du med vilja vill sänka dina gamla vänner är trivialt, bara du själv får sola dig i glansen och hoppas att ditt ”hemska liv” som Sverigedemokrat ska förlåtas.

Apropå Pontus Mattsson var det han som gjorde SVT-dokumentären ”Tvärvändningen” i vilken han redogjorde för Socialdemokraternas helomvändning i migrationspolitiken, hur man bytte en fungerande arbetskraftsinvandring till förmån för en icke fungerande asylinvandring, hur Sverige utsattes för ett experiment och hur detta var början på alla de problem vi ser nu idag. Tyvärr finns dokumentären inte längre att tillgå på SVT Play, men någon kanske hade vett att spara den? Fast hör honom själv berätta och se reklamen för den nedan.

9 reaktioner på “Ett bra sätt att nå framgångar

 1. Kjell Bergqvist ihop med Leif G.W Persson ett klart lysande exempel på :
  HYCKLERI
  FALSKHET
  LÖMSKHET
  KNÄHUNDAR
  FÖRNEDRING
  och ett sätt som spottar hederliga svenskar i ansiktet.

  FY FAN 😡

 2. man har ju dyggt upp ett system där man får bidrag när man kritiserar det som inte är sosialistiskt riktigt . dt är svårt att publisera det sominte anses pk det kan vara väldigt bra alster men så faller allt på att genus perspektivet är inte bra.
  det är ett årerkomande problem det då kalade bidragsberoende redan här var det en så kallad artist som gnäller mitt bidrag kommer det ja är arbetslös sen har man då miljömuppar som skall försöka köpa in sig mad hjälp av bidragsutdelning. detta är något sosialistregeringen styrt valboskapen med i desenier ja måste rösta på sosarna annars förlorar jag ju alla bidragen

  det har visat sig svårt att bryta med detta bidragsberoende.

  ungefär som om man studerar ica man har otvivelaktikt den högsta prissättning sverige men ändå handlar folk ..
  jo om man frågar så är svaret men jag får ju rabatter hms skickade . ja men har du räknat på det ? ?då svarar folk nej ock börjar blanda in konstigheterna som solidaritet och kostnadsläget blir ointressant..en form an rabbat beroende.

  en konst form som som sosialistregeringen är mästare påatt riktigt blåsa valboskapen

 3. Någon tvärvändning blev det aldrig. Allt rullar på med ett nytt Helsingborg varje år.
  Tack för det Stefan Lövfen.

 4. Att sen merparten av Europas länder rister på huvudet åt
  Sveriges märkliga politik, det har visst inte nått fram till
  ”Världsmetropolen ” Stockholm :

 5. Oh ja att tala skit om SD i största allmänhet ger lite jobb hos dom vidriga vänsterkanalerna där till och med C skådespelare kan få lite jobb om man bara snackar skit om rätt saker, Ta till exempel Marianne Mörk, som
  på självaste Julafton plockar en av dom äldsta och för dom fattigaste
  symbolerna från Granen, det Svenska flaggspelet, för att sen spä på
  dumheterna med att i Bingolotto på frågan om vem hon ville slå på käften,
  svarade Donald Trump??? Vad fan hon nu har för skada av USA s president? Men det renderar henne flera jobb på TV, man kan snart
  inte se ett program utan att hon fyller upp rutan.
  Ett annat av dessa Mähä är Kjell Bergkvist som arrangerade ett upprop mot SD med ditsatta namn utan att personerna blivit tillfrågade, samma
  här han har vid olika tillfällen snackat skit om SD och deras väljare,
  nu har han blivit insparkad på flera jobb i dom skenheliga TV kanalerna,
  så visst, det lönar sig att prata skit om vissa saker, åtminstone på kort sikt, i längden blir dom nog upphunna och kommer att förfalla i den glömska där dom borde hålla till !

 6. Om en halvt bortglömd kändis behöver publicitet så uttalar man sig i slaskpressen och media ytterst negativt om dom tre bästsäljanden rubriknamnen.Putin,Trump och SD.På så sätt får man ytterligare femton minuter i rampljuset.Dessa kändisar kan även dra klimatkortet om det kniper.Tänk er vilket hallå det skulle bli i pressen om någon av dessa figurer skulle berömma Ryssland för deras nödhjälp till Italien t.e.x.Dumt att chansa eller hur ?

 7. Sanningen hinner ikapp oavsett vilka medel de använder, eller hur fort de springer.
  När de själva blir drabbad av sina egna lögner och misstag, och svenska folket inser att de blivit förda bakom ljuset kommer förändringarnas tid !

 8. Ungefär samma säkra kort som att anklaga Judar i Nazityskland eller självägande bönder ”Kulaker” i Sovjetunion!
  Eller icke Muslimer ”kuffar” i de importerade nya ”Herrefolkets” hemländer!
  Diktaturens Kriminella Kreatur!
  Om det ändå funnits en armé som kunde bekämpa denna sjuka cancer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: