Ny bok om SD:s kopplingar till nazismen…


MEDIA. Den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter ägnar idag en helsida skriven av Eva Axelsson, journalist på Eskilstuna-Kuriren, med kopplingar till förlaget Vaktel, där Maria Robsahm gett ut en ny bok där ”Sverigedemokraterna mörkar mycket medvetet sina kopplingar till nazismen” som det står i SN. 

Maria Robsahm tar i artikeln upp samma saker som andra gjort från 1930-talet och Hitler, men glömmer de partier som var med på den tiden och att SD bildades 1988.

-Pettersson ser att Eskilstuna-Kuriren/Södermanlands Nyheter i en faktaruta skriver en del meriter om Maria Robsahm men glömmer att damen när hon satt Europaparlamentet, invald genom personröstning på Folkpartiets lista, dömdes, i oktober 2005, till villkorlig dom och böter för bokföringsbrott och uppmanades då av partiet att lämna sitt uppdrag. Robsahm valde istället 2006 att lämna Folkpartiet och stanna kvar i Europaparlamentet som så kallad politisk vilde. Hon kandiderade i riksdagsvalet 2006 för Feministiskt initiativ. Robsahm föddes Kelldén men är mest känd under namnet Carlshamre. Wikipedia.

Maria Robsahm och framför allt hennes trollflöde, är en veritabel hat-brunn mot allt till höger om Miljöpartiet. Framför allt riktar de in sig på profilerade högerdebattörer, så jag lär ju få mina fiskar och inbox varma efter den här granskningen. Ni ska få se exempel på vad jag hittat bara under två enstaka inlägg hon nyligen publicerat men det lägger jag längre ner. Läs vidare hos Uvell.se…

Jag vill även påminna om ett större hot än nazismen och att Eskilstuna-Kuriren är Sveriges första öppet islamistiska tidning och så avslutar vi med filmen om ett parti som var med under Hitler-tiden…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “Ny bok om SD:s kopplingar till nazismen…

 • Ett bra sätt att nå framgångar | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Maria Robsahns och så igår kväll Pontus Mattssons. Jag har inte läst någon och tänker heller inte göra det, […]

  Gilla

 • Kristina k

  Att de orkar… Den filen har de flesta redan lämnat. Bara dårarna håller fortfarande på. Nazist hit och fascist dit, utan tanke på de riktiga offren för dessa ideologier. Vidrigt av vuxna människor med så kallad rätt värdegrund.

  Gilla

 • Tony

  Socialistkärringarna på blaskan kan inte komma med något nytt därför
  måste dom tugga runt samma skit om och om igen, och inte kan dom räkna heller.

  Gilla

 • nosferatu

  Passar väl SN som hand i handsken.

  Följande partier kandiderade till riksdagen när Hitlers nazister härjade som värst.
  Socialdemokraterna
  Högern
  Bondeförbundet
  Folkpartiet
  Sveriges kommunistiska parti
  Socialistiska partiet
  Vänstersocialistiska partiet

  Detta cirka 40 år innan SD bildades.

  Gilla

 • Broder Tuck

  Fan, ångrar att jag röstade på vänsterhäxan då hon hette Carlshamre.
  Fader, förlåt mig!

  Gilla

 • Stenbock

  Nu går skam på torra land…
  I lokala lögnorganet HD går de nu ut och ber om hjälp,för att som de skriver, ”allmänhetens sug efter korrekt information och korrekta nyheter är större än någonsin”…
  I texten tigger man om dels momsbefrielse,och dels nya läsare att desinformera…
  Orsaken till att allt fler väljer bort dem,har de fortfarande inte fattat ! Bl.a. skyller de på Corona,samt att annonsörerna uteblir !!!
  Den Abzurdska propagandamaskinen har tydligen glömt bort,att orsaken har de själva bidragit till,genom sin vänsterkantring !

  Gilla

 • Kungen

  Varför rotar hon inte i sossarnas historia från kriget ? Där finns mycket fula hemligheter att skriva om. Rasforskningsinstitutet, lobotomeringar och steriliseringar av mindre värda enligt sossarna. Gissa vem som kom på att judarna skulle bära ett J på kläderna för att visa att dom var judar. Man mätte huvuden på samerna och jämförde med ” vanliga ” svenskar. Sverigedemokraterna bildades 1988 och kriget tog slut 1945…. Det är bra att hålla sig till fakta – eller hur ?

  Gilla

 • Billy Boy

  För info.

  Sörmlands media (Tidningarna Eskilstuna-Kuriren, Strengnäs Tidning, Sörmlands Nyheter & Katrineholms-Kuriren) korttids-permitterar alla sina säljare efter att bolaget tappat stora annonsintäkter (c:a 25%) till följd av corona-krisen.

  https://www.svtplay.se/video/26216846/lokala-nyheter-sormland/svt-nyheter-sormland-30-mars-08-35?start=auto

  Vi får väl se och hoppas att de flesta annonsörerna i Sörmlands Media inte kommer tillbaka och kastar bort sina pengar till tidningsgruppen när corona-krisen klingat av.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Maria Robsahm är en veritabel hat-brunn mot allt till höger om Miljöpartiet”, skriver Rebecca Weidmo Uvell på sin blogg i en artikel med namn: ”I undervegetationen till vänster”.
  Länk: https://uvell.se/2018/11/14/i-undervegetationen-till-vanster/
  Rebecca Weidmo Uvells blogg är för övrigt väl värd att följa, skriver mycket insiktsfullt och vederhäftigt.

  Gilla

 • Weronica Selby

  Dom far fan ta och ge sig

  Gilla

 • ponnsan62

  Sossar alltid varit Nazisiter!
  Äckliga individer.
  Sprider filmen utrikes

  Gilla

 • turrim

  Om ”journalisten” har kopplingar till bokförlaget som ger ut boken så blir det väl både jäv och textreklam. Förbjudet enligt medias etiska regler. Men SN kanske följer sharialagar.

  Gilla

 • Stenbock

  Egentligen skulle vi vara glada att Lögn och Slask(PK)pressens skribenter uppehåller sig kring,annat än dagens stora hysteri över Influensan.
  Därför måste de ju inte nödvändigtvis,repetera sina gamla historier från mer,än snart 100 år.
  Här ger jag ortens propagandaorgan HD ett plus.Dessa återupprepar endast samma händelse, i knappt en månad.
  Att de publicerar en massa svammel från en av deras gelikar,är ju också helt i deras kommunistiska anda !
  Vi skall ha i åminnelse,att vi skatteslavar dessutom via skatter,betalar delvis dessa arbetsskygga individer,runt om på landets s.k. redaktioner…

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Johan Widén publicerade på Facebook filmen ”Ett folk Ett parti” om ffa Socialdemokraternas historia från Hitler-tiden.

  Johan Widen fick sina tre FB-konton blockerade under märkliga omständigheter trots att filmen lagts upp på endast ett FB-konto. Se och lyssna till hur censuren slår till + en hel del andra mystiska händelser som plötsligt inträffar i dagens Sverige med den påstådda åsikts- och yttrandefriheten. (Videon nedan publicerades den 27 mars 2020. Speltid 20:05)

  1) Hur stort inflytande har den svenska Facebookchefen över vad som ska censureras?
  2) Varför massblockerades så många samtidigt för samma sak?
  3) Tillämpas Facebooks regler godtyckligt?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Denne avart kan inte ta upp det viktigaste när nazismen fanns och vilka partier som fanns då, för så fungerar inte så kallad journalism på riktigt i detta landet. Riktiga journalister är ett utdöende släkte, sådana som denne avart har förpestat ett tidigare anseende yrke. Inkvotering / genus / allas lika värde och värdegrund har förstört journalismen helt, snart så skrattar folk åt yrket journalist. Men dom har sig själva att skylla när man inte kan se riktiga fakta, ingen har tvingat dom att hitta på saker som dom tycker man ska skriva

  Gillad av 1 person

 • MrR

  Författare med bristande IQ presterar alltid saker ur fantasin !

  Gilla

 • Bajen666

  Att inte dessa stolpskott skaffar sig en riktig hobby istället för att dreva emot ett av Sveriges största parti.

  Smutskastning har ju icke gett dom resultat som idioterna velat ha utan tvärtom så växer partiet av sånt här trams.

  Gilla

 • Kent

  Maria Carlshamre/Robshame ger obehagliga rysningar.

  Gilla

 • GENUSVETENSKAP

  Har boken genusperspektiv tro…

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Mkt rödvin skvalpar runt, tydligen också i skallen.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: