Det går fort när miljöpartisten Lorentz Tovatt twittrar…

MILJÖ OCH SKATTER. Lorentz Tovatt är riksdagsledamot, klimat- och energipolitisk talesperson för Miljöpartiet, cyklist, ex-språkrör Grön Ungdom och bor ensam i en bostadsrätt på 24 kvm värd 1,8 miljoner på Södermalm enligt offentliga register. Herr Tovatt bor och arbetar alltså innanför tullarna i Stockholm, kanske därför han hatar bilar och bilföretag. 

Det går fort när Lorentz twittrar, för sju dagar sedan jublade han över att flygplatser läggs ned, i går hyllade han skattestöd till flyget. Lorentz Facebook.

2020-03-17
2020-03-10

-Pettersson inser att Lorentz Tovatt lever i en annan verklighet än de flesta av oss andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Det går fort när miljöpartisten Lorentz Tovatt twittrar…

 1. Här bevisas att kunskap inte är högprioriterat hos dom
  styrande partierna, räcker att svamla lite?

 2. Hästen står inte i stallet och kniven behöver slipas innan den läggs i lådan samt så missade indianen kanoten….:-)

  En helt vanlig dag på miljöpartiets kansli.

 3. den där dåren o sedan bröderna Ling som lök på braxen
  ja jösses förstår inte hur de lyckas få över 4 %

 4. Det är inte rimligt att nöjesresor ska bekostas med skattebetalarnas pengar, skriver Lorentz.
  Vad kallar vi då resorna till och från Mellanöstern som våra skattepengar går till för ungdomarna som säger att dom är från Afghanistan?
  Jag betala hellre min grannes resa till Kanarieöarna än parasiterna från Mellanöstern och deras resor.

 5. Västerås flygplats är ett ekonomiskt svart hål, oberoende av var man står i miljöfrågan!

 6. Det var ledsamt att läsa att Herr Foliehatt har sin boning på Södermalm.Det är sådana som han som förstör ryktet för stadsdelen.Södermalm har varit en genuin arbetarstadsdel genom tiderna.Sedan började det helt plötsligt att bli ” inne ” att bo där för kulturmänniskor,journalister,vänsterfolk ,hipsters och artister.Tack och lov finns fortfarande allmännyttan och humana privatvärdar kvar som gör att Södermalm fortfarande finns för” vanligt folk .Dom här vänstermiljonärerna som har flyttat in och tror att dom ” äger ” denna statsdel ses inte med blida ögon av gamla Söderbor.Tack och lov finns det även ”ohippa ”cafeer och restauranger kvar dit söderkisar och söderbönor kan ta sin tillflykt.

 7. Som vanligt, en miljömupp utan intelligens.
  Låg IQ och hjärnhalvorna separerade.

 8. Brakskitarna innanför tullarna och då speciellt Södermalm tror alla invånare i Sverige har tillgång till tunnelbana och 100m till jobbet.

  • Man har hoppats genom åren att nu blev vi av med den värsta. Men det dyker alltid upp någon ännu värre. Lagret tycks vara på några procent.

Kommentera