Lommas kommunalråd ber om ursäkt för äldreomsorg

VÄLFÄRD. Lomma kommuns kommunalråd Robert Wenglén (M) ber via ett inlägg på Facebook om ursäkt för äldreomsorgen som gjort ”äldre, anhöriga och de anställda” allt mer missnöjda. Detta med anledningen av Sydsvenskans avslöjande om vanvård (betalvägg.

CC-licens

– Det är väl inte mer än rätt att jag går ut och bekräftar bilden och ber om ursäkt, säger han till tidningen.

Den moderatledda kommunen har nu valt att bryta med privata aktörer och kommer att ta tillbaka äldreomsorgen i egen regi.

– Kvaliteten på de särskilda boendena är inte bra. Den är bedrövlig, säger Robert Wenglén.

-Pettersson menar att det är fler som borde be om ursäkt och inte bara privata aktörer, inköparna/politikerna måste lära sig göra upphandlingar utan att bara titta på priset och sedan hålla koll på utförarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Lommas kommunalråd ber om ursäkt för äldreomsorg

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Hedersbetyg till denne M-man, något för Sveriges Arbetareparti, alltså sossarnas representanter att ta efter. Nej förlåt, jag glömde, de gör ju aldrig fel och de är de enda rättänkande varelserna som nu existerar. Det har jag fått från säker källa, dem själva.

  2. Återinför tjänstemannaansvaret så får vi se vilka besluts som tas.
    Nu kommer de undan med vi var naiva, vi visste inte, vi såg det inte komma.
    Var och en som sagt detta ska i fängelse, inga fallskärmar eller bonusar och inget nytt topp jobb.

KommenteraAvbryt svar