Lita inte på svenska Kalle Anka-myndigheter!

INSÄNDARE. Vad ni än gör: lita aldrig på några svenska myndigheter. De lever i sin egen socialiststyrda bubbla, präglad av uttalad inkompetens och oduglighet. Ingen nämnd, ingen glömd. Vars enda uppgift förefaller vara att sprida desinformation och bagatellisera hoten mot det svenska samhället, i takt med att de dyker upp. Allting blir till diminutiva företeelser och händelser. Denna gång handlar det om Corona-viruset! Och i skuggan av detta – lurar en ny invasionsarmé…

De katastrofala uttalanden som ”the very talented Prime Minister…” (citat: Donald Trump), ”den intellektuella giganten” (citat Oscar Sjöstedt) producerat, tycks ha blivit till valspråk inom hela den svenska myndighetssfären: ”Vi har varit naiva – vi såg det inte komma”.

Riksfjanten… I själva verket är deras ”chef” Stefan Löfven en totalt okunnig, ociviliserad, obildad, oförskämd och oskolad, inkompetent och mentalt handikappad Riksfjant. Ingenting annat! Vilket han bevisar så fort han öppnar truten, som i denna färska intervju:

Detta är ingenting annat än oanständigt!

Precis som då han i svenska riksdagens kammare – oemotsagd – kallar mig och drygt 1,1 miljoner andra svenskar för nazister! (Detta är absolut oacceptabelt.)

Den så kallade Folkhälsomyndigheten visar sig vara lika inkompetent och opålitlig som Dan Eliassons MSB-myndighet. Det vill säga: absolut noll koll på mesta! Är det så vi inte passar oss, har vi snart en Corona-epidemi i samma magnitud som de enorma skogsbränderna 2014 och 2018. Tack vare svenska handlingsförlamade, senfärdiga, passiva och inkompetenta myndigheter som inte är värda namnet.

Noll förtroende. För allt vad ni gör: lyssna inte på svenska myndigheter. De är lika trovärdiga som svensk media: press, SR & SVT. Vars signum är desinformation!

Läs och titta på utländsk media, gärna från östra Europa. Gå på er egen magkänsla. Lita på ert eget omdöme. Använd ert sunda förnuft. Låt inte självbevarelsedriften blockeras av okunniga, regimsocialistiskt partitrogna verkschefer och generaldirektörer. Som i likhet med Regimens låtsasministrar uppträder totalt verklighetsfrånvarande och oansvarigt. Jag upplever att dessa politiskt tillsatta marionetter, är en omedelbar fara för det svenska folket!

Johansson

29 thoughts on “Lita inte på svenska Kalle Anka-myndigheter!

  1. Svammel Svammel är det enda han åstadkommer, men så
    blir när folk sätts till bara dom har partibok, men i övrigt saknar kunskaper på område efter område. Det är så att man skäms som Svensk,å hans vägnar , trots att jag inte röstat fram figuren!

  2. Två generaldirektörer på SVT idag. En för Folkhälsomyndigheten och en från IVO. Maken till intetsägande och slingrande individer får man leta efter. Fö var det inte Folkhälsomyndigheten som stoppade flyg mellan Sverige och Iran. Det bad han en annan myndighet Transportstyrelsen att göra.

    Det är för djävligt.

  3. SVT ta och titta på alla ”video” som kommer från Turkiet där många ”syrier” har blivit av med sitt BOENDE och där efter BLIVIT SÄNDA MED BUSSAR
    MOT DEN GREKISKA GRÄNSEN !!!

    Vad händer i EU om detta blir visat ??????????

  4. Har just lyssnat på SVT nyheter och deras EXPERT tyvärr så gör han ett ganska ”BLEKT – BEIGT” INTRYCK !!!
    Ska Sveriges befolkning verkligen lita på dessa ”undan flyende” experter som helt klart är STYRDA av politiken (alltså regeringen) !!!!

  5. Instämmer till fullo.
    Det är nog bäst att jag inte skriver mera än så, det jag har skrivit är nog ”nog” för att anklagas och bli åtalad för något!
    Vad, vet man inte nuförtiden.

  6. Gör svenska folket en tjänst Steffe och upplös regeringen och AVGÅ!.

    Ingen regering alls är bättre än en som motarbetar svenska folket och raserar deras levnadsstandard.

    Detta kan inte heller ske fort nog för i skrivande stund myllrar det av oförstående sossar och maligna gröngölingar som borrar hål i skrovet på skutan med en frenesi värdig en bättre myrstack!!

  7. En undran jag har, att de flesta myndigheter till synes styrs av kvinnor.. Ett resultat att (hysterisk) kvotering i feminismens namn?
    Det verkar hela Sveriges styr vara kvoterad enligt PK- och genus standard.
    Det måste inte innebära inkompetens, dock den aktuella statusen verkar tyda på..

  8. Svetsaren!
    Bara avgå f-n.

    Du är ett skämt. Du kör Sverige mot ruinens brant. Snart finns inget Sverige kvar. Hur kan detta få fortgå?

  9. Helt enig…. Kolla det här klippet ifrån 2015….

    I mitten går det riktigt hett till, och i slutet talar karln sanning och förklarar situationen som alla som sett hela klippet kunnat bevittna….

    ”Hungarian police clash with immigrants..”

    https://youtu.be/o7ga6qxJh-o

  10. Bra skrivet Johansson.Håller helt med dig.Jag skrev ett dräpande brev till Folkhälsomyndigheten i förrgår när jag fick se
    hur man slickar på religiösa föremål i Iran och så vet man att så många coronafall kommer just därifrån.Jag skrev att vill ni inte utrota svenska folket helt så stänger ni ner flygen mellan Iran och Sverige på direkten.Idag verkar det som dårarna har tänkt på det.

  11. Gott folk.Nu är det dags att bunkra upp hemma.Blir områden satta i karantän bör man ha mat i kylskåp och skafferi så att man klarar sig ett tag.En sak har man i alla fall lärt sig om Svenskt samhällsskydd och beredskap.Det fungerar uruselt eller alldeles för sent Så var förberedd på att det kommer att gapa tomt på hyllorna i våra matbutiker om coronaviruset slår till rejält.Se också till att ha viktig medicin hemma då lagren kommer att tömmas fort.

      • Coronaviruset är ingenting att vara rädd för ÄNNU. INGEN PANIK. Vi har ju bara 15 smittade Ingen panik. En miljondel av världens befolkning är smittade, INGEN PANIK. Den Svenska sjukvården kan fortfarande ta han om ett hundratal patienter. INGEN PANIK. Vi kommer bara att dö. INGEN PANIK.

  12. Detta är den andra allvarliga krisen Löven sitter i. Han mässar ånyo att han lyssnar på myndigheter och expertis.
    Vid invasionen förra gången sade han att Polisen har kontroll och att han då inte behövde fatta något beslut om flyktingstopp. Tomten Eliasson stod i princip bredvid och sade att ett flyktingstopp är ett politiskt beslut.

    Varför avlönar vi dessa passande och beslutsofähiga pajaser?

  13. Sossarna har alltid sett partitillhörighet som merit vid tillsättning av tjänster inom myndigheter. Kompetens är försumbar för en äkta sosse.
    Nu är vi i situationen att allt mer inkompetens kommer upp till ytan. Palme avskaffade tjänstemanna ansvaret. Sossepolitrukerna fick därmed fritt spelrum, och ingen kan ställas till ansvar.
    Även borgerliga regeringar kan kritiseras, då ingen utrensning gjordes.
    Idag är hela myndighetssverige genomsyrat av dessa okunniga avarter.
    Längst upp på tronen sitter ”Svammelman”, och gör uttalanden som avslöjar en ytterst knapphändig hjärna.
    Den kvinnliga väljarkåren verkar nöjd med den feministiska regeringen. Vakna upp fan, ni kommer att bli de verkliga offren för den förda politiken.

  14. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Vad jag vet så är det ca 4700 anställda på Regeringskansliet och ändå verkar det inte finnas en enda som kan skriva ner några punkter som han kan vidarebefordra.
    Att ha en sådan person som inget förtroende inger är naturligtvis en stor fara för landet.
    En ledare skall inge förtroende annars är han ingen ledare. Tydligen finns det heller ingen i hans omgivning som ser och förstår detta.

    • De flesta är nog upptagna med att planera vad dom ska göra med sina feta löner och alla förmåner.

      En hel del har nog börjat söka sig vidare efter andra tjänster också….

  15. Också Kalle Anka sprider sig. Enligt Text-TV är nu Ylva Johansson utsedd som ansvarig för gränsrelaterade frågor inom EU.

  16. Ja, våra myndigheter levererar inte. Men däremot är de mästare på att djävlas med det folk som via skatten betalar deras löner.
    Vad f-an får man för pengarna?
    Svar, en massa akademiskt utbildade snorungar som inte kan någonting annat än att rabbla det teoretiska utbildare utan någon som helst erfarenhet av livet utanför akademierna lärt dem.

  17. Apropå politiker som det faktiskt slår lite gnistor om…….

    Kan vi inte få se lite mer denna typ av klarspråk, i våra svenska kommunfullmäktigen och riksdagen.

    Markus Allard från Örebropartiet debatterar: ” EN MILJARD på ”Superbussar ?”. Måste ses och höras.

    En njutning….

KommenteraAvbryt svar