Joakim Lamotte: Jag backar inte från Kronogården


INVANDRING. Invandrarna bestämmer i Kronogården, Trollhättan skrev vi igår. En som inte är så imponerad av Trollhättan kommuns beslut att flytta SVT:s integrationsdebatt ”Sverige möts” till ett säkrare ställe är journalisten Joakim Lamotte som skriver nedanstående på Facebook.

Joakim Lamotte, bild från Facebook

Jag backar inte från Kronogården

Igår kom nyheten att SVT inte får sända sitt debattprogram, där jag skulle medverka, från Kronogården. Det är helt enkelt för farligt.

Det är en skrämmande utveckling att vi har områden i Sverige där det inte går hålla debatter utan risk för upplopp.

Samtidigt är det märkligt att Trollhättans kommun nu sätter stopp för sändningen i Kronogården, med tanke på att kommunala chefer gick ut och raljerade över det som hände sist jag besökte området. Då påstod man att Kronogården är lika tryggt som vilken annan stadsdel som helst.

Men nu är det alltså för farligt för att SVT skall kunna göra en sändning därifrån.

Enligt mig är det totalt oacceptabelt att man flyttar sändningen från Kronogården. Det är ytterligare ett exempel på hur samhället backar för de kriminella och låter dem bestämma vem skall ha makten i dessa områden.

När journalister tystas och förbjuds att rapportera från vissa områden är det ett direkt hot mot demokratin, och så kan vi inte ha det i Sverige. Då är det dags att säga ifrån och stå upp för rätten till yttrandefrihet och pressfrihet.

Igår skrev jag att jag kommer återvända till Kronogården på onsdag, och jag håller alltid mina löften. Kommunen kanske kan stoppa SVT från att rapportera, men de kommer inte kunna stoppa mig.

Därför kommer jag åka till Kronogårdens torg imorgon, onsdag, och göra ett livesänt reportage 19:30, med eller utan SVT.

Och jag uppmanar alla som vill ha ett demokratiskt samhälle utan våld och upplopp att möta mig där för att visa att vi är fler än de som skapar problem.

Dela det här inlägget så mycket som möjligt så att det når ut till hela Sverige. Tagga era vänner i kommentarsfälten och bjud in personer ni tycker borde komma.

Jag hoppas att vi ses imorgon 19:30 på Kronogårdens torg!

Joakim Lamotte

-Pettersson misstänker att det blir som när Lamotte utmanade Robert Aschberg i Trollhättan, varken SVT, Aschberg eller några andra PK-medier kommer att dyka upp. De vill inte gärna visa hur det ser ut i Babbelonien…


11 responses to “Joakim Lamotte: Jag backar inte från Kronogården

 • Nicklas

  Möta alla raketforskare och ingenjörer igen? Detta babbepack borde sparkas ut ur landet fortare än kvikt.

  Gilla

 • Erdal

  Gillar Joakim han kan vara lite provocerande men annars en viking tuff svensk inte feg kul att se det behövs

  Dags att vi utlänningar o svenskar slår ihop oss mot pest o kolera skiten som kommit senaste tiden annars kommer denna båt sjunka för djupt

  Vi gillar inte hur dagens Sverige ser ut islamisterna gör allt för ta över

  O kaos inte bara i Beirut Malmö hela landet är snart det o det sprider sig som cancer

  Bra Jocke du visar dagens Sverige medans expressen.aftonhoran m.m döljer o mörkar med sossarna Centern m.m

  Dags att vakna svenskar

  Gilla

 • Paul L

  Väldigt bra artikel. Sverige har verkligen blivit som Babylon. En totalt förljugen stat med institutionaliserad ondska som råder.

  Gilla

 • gamgubben

  Myndighetspersoner går liksom kräftan, vid fara backar de direkt.

  Gilla

 • Jag

  Joakim Lamotte! Han är ta mig tus@n, Kungen av Journalister!
  jämfört med vänsterblivna som inte ens presterar gödsel utan enbart vänsterpropaganda!

  Gilla

 • Bajen666

  Sveriges just nu bästa grävande journalist…jag vet han var en idiot en gång i tiden men nu gör han det som skattejournalisterna inte gör och det ska han ha en eloge och en applåd för……klapp klapp.

  Gilla

 • autodidakt

  Det finns tydligen EN svensk med ballar av stål.

  Gilla

 • ossie

  Bra fast se till att ta med några tuffa killar som kan skydda dig när blattarna dyker upp för mespolisen lär inte göra något.

  Gilla

 • Kungen

  Här har vi en RIKTIG JOURNALIST som inte backar för några lakritstomtar. All heder åt Joakim Lamotte som står upp för demokratin

  Gillad av 1 person

 • Fyllfinnen

  Det är stor skillnad på journalist och så kallad journalist, våran skattebelagda så kallade journalism är ett hån mot dom riktiga journalisterna. Sedan har dessa så kallade journalister mage att kalla dom riktiga för swish journalister, men det blir väl så när man är avundsjuk och totalt obildbar för sitt yrke man valt

  Det är tur för vissa att det är skattebetalarna som betalar deras löner, bara att hoppas det vänder inom en snar framtid. Så att man kan rensa ut värdelöst vetande och värdelöst folk inom media, inte förrän då får man riktig info och journalistik

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: