Joakim Lamotte: Jag backar inte från Kronogården

INVANDRING. Invandrarna bestämmer i Kronogården, Trollhättan skrev vi igår. En som inte är så imponerad av Trollhättan kommuns beslut att flytta SVT:s integrationsdebatt ”Sverige möts” till ett säkrare ställe är journalisten Joakim Lamotte som skriver nedanstående på Facebook.

Joakim Lamotte, bild från Facebook

Jag backar inte från Kronogården

Igår kom nyheten att SVT inte får sända sitt debattprogram, där jag skulle medverka, från Kronogården. Det är helt enkelt för farligt.

Det är en skrämmande utveckling att vi har områden i Sverige där det inte går hålla debatter utan risk för upplopp.

Samtidigt är det märkligt att Trollhättans kommun nu sätter stopp för sändningen i Kronogården, med tanke på att kommunala chefer gick ut och raljerade över det som hände sist jag besökte området. Då påstod man att Kronogården är lika tryggt som vilken annan stadsdel som helst.

Men nu är det alltså för farligt för att SVT skall kunna göra en sändning därifrån.

Enligt mig är det totalt oacceptabelt att man flyttar sändningen från Kronogården. Det är ytterligare ett exempel på hur samhället backar för de kriminella och låter dem bestämma vem skall ha makten i dessa områden.

När journalister tystas och förbjuds att rapportera från vissa områden är det ett direkt hot mot demokratin, och så kan vi inte ha det i Sverige. Då är det dags att säga ifrån och stå upp för rätten till yttrandefrihet och pressfrihet.

Igår skrev jag att jag kommer återvända till Kronogården på onsdag, och jag håller alltid mina löften. Kommunen kanske kan stoppa SVT från att rapportera, men de kommer inte kunna stoppa mig.

Därför kommer jag åka till Kronogårdens torg imorgon, onsdag, och göra ett livesänt reportage 19:30, med eller utan SVT.

Och jag uppmanar alla som vill ha ett demokratiskt samhälle utan våld och upplopp att möta mig där för att visa att vi är fler än de som skapar problem.

Dela det här inlägget så mycket som möjligt så att det når ut till hela Sverige. Tagga era vänner i kommentarsfälten och bjud in personer ni tycker borde komma.

Jag hoppas att vi ses imorgon 19:30 på Kronogårdens torg!

Joakim Lamotte

-Pettersson misstänker att det blir som när Lamotte utmanade Robert Aschberg i Trollhättan, varken SVT, Aschberg eller några andra PK-medier kommer att dyka upp. De vill inte gärna visa hur det ser ut i Babbelonien…

11 thoughts on “Joakim Lamotte: Jag backar inte från Kronogården

 1. Möta alla raketforskare och ingenjörer igen? Detta babbepack borde sparkas ut ur landet fortare än kvikt.

 2. Gillar Joakim han kan vara lite provocerande men annars en viking tuff svensk inte feg kul att se det behövs

  Dags att vi utlänningar o svenskar slår ihop oss mot pest o kolera skiten som kommit senaste tiden annars kommer denna båt sjunka för djupt

  Vi gillar inte hur dagens Sverige ser ut islamisterna gör allt för ta över

  O kaos inte bara i Beirut Malmö hela landet är snart det o det sprider sig som cancer

  Bra Jocke du visar dagens Sverige medans expressen.aftonhoran m.m döljer o mörkar med sossarna Centern m.m

  Dags att vakna svenskar

 3. Väldigt bra artikel. Sverige har verkligen blivit som Babylon. En totalt förljugen stat med institutionaliserad ondska som råder.

 4. Joakim Lamotte! Han är ta mig tus@n, Kungen av Journalister!
  jämfört med vänsterblivna som inte ens presterar gödsel utan enbart vänsterpropaganda!

 5. Sveriges just nu bästa grävande journalist…jag vet han var en idiot en gång i tiden men nu gör han det som skattejournalisterna inte gör och det ska han ha en eloge och en applåd för……klapp klapp.

 6. Bra fast se till att ta med några tuffa killar som kan skydda dig när blattarna dyker upp för mespolisen lär inte göra något.

 7. Här har vi en RIKTIG JOURNALIST som inte backar för några lakritstomtar. All heder åt Joakim Lamotte som står upp för demokratin

 8. Det är stor skillnad på journalist och så kallad journalist, våran skattebelagda så kallade journalism är ett hån mot dom riktiga journalisterna. Sedan har dessa så kallade journalister mage att kalla dom riktiga för swish journalister, men det blir väl så när man är avundsjuk och totalt obildbar för sitt yrke man valt

  Det är tur för vissa att det är skattebetalarna som betalar deras löner, bara att hoppas det vänder inom en snar framtid. Så att man kan rensa ut värdelöst vetande och värdelöst folk inom media, inte förrän då får man riktig info och journalistik

Kommentera