Lamotte utmanar Aschberg i Trollhättan, törs Robert?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under två dagar har gäng slagit sönder polisfordon, bränt bilar, kastat sten och skjutit raketer på blåljuspersonal i Kronogården i Trollhättan. År efter år har detta pågått i staden och problemen ser inte ut att försvinna.

Nu åker Joakim Lamotte till Trollhättan och Kronogården för att prata med invånarna och göra ett livereportage. Lamotte vill veta vad de boende i Trollhättan tycker om det som sker. Därför hoppas han att så många som möjligt vill möta mig nu på torsdag 12 december.

Klockan 18:30 kommer Lamotte befinna mig på Kronogårds torg i Trollhättan.

Robert Aschberg och Frida Boisen producerar en ny säsong av Trolljägarna för TV 3. Där de söker upp olika människor som är kritiska till invandring och invandrarnas brottslighet, där redaktionen klipper och klistrar för att framställa ”nättrollen” på ett ofördelaktigt sätt. De har bland annat kontaktat Lamottes fru eftersom Joakim inte vill ställa upp på intervjuer som klipps och klistras i efterhand.

Nåväl, nu vill Joakim Lamotte träffa Robert Aschberg i Trollhättan.

Det här är en utmaning till Robert Aschberg, från Lamottes Facebook

Du har i veckan kritiserat mitt arbete. Därför bjuder jag härmed in dig att följa med när jag gör livereportage från Trollhättan imorgon.

Som du kanske vet har det varit upplopp i stadsdelen Kronogården och gäng har slagit sönder polisfordon, eldat bilar och kastat sten och bangers på blåljuspersonal.

Kronogården i Trollhättan är med på polisens lista över de mest utsatta områdena i Sverige, och den här typen av problem ser inte ut att minska. Därför skall jag åka dit och möta invånarna för att höra hur de ser på vad som sker i deras stad.

Eftersom du Robert Aschberg har många synpunkter på mitt sätt att arbeta så vore det bra om du följde med och fick se med egna ögon vad som pågår i Sverige.

Då kan du även passa på att ställa de frågor till mig som du vill ha med i ditt program.

Jag kommer att befinna mig på Kronogårds Torg imorgon torsdag 12 december klockan 18:30.

Jag hoppas att du, Robert Aschberg, möter mig där! Och jag önskar även att så många boende som möjligt i Trollhättan kommer och pratar med mig!

Väl mött!

Sprid gärna detta om ni vill se Aschberg möta mig i Trollhättan!

Joakim Lamotte

-Pettersson blir nyfiken, törs Robert Aschberg som ofta spelar eller kanske är en tuffing ställa upp i ett program som direktsänds och där han inte kan redigera i efterhand.

Eller föredrar Aschberg och Boisen att sticka mikrofonen under näsan på oförberedda privatpersoner och sedan redigera för att framställa dem som idioter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

18 thoughts on “Lamotte utmanar Aschberg i Trollhättan, törs Robert?

 1. Det är så lätt att vara vänster i Sverige. Det är bara att vara missnöjd och komma med personangrepp. Men hur fan ska Sverige kunna styras på det sättet? Undrar vad Löfven hade svarat?

 2. Arselberg är för feg för att ställa upp. Men däremot bör Lamotte skaffa sig livvakt, för Arselbergs dödspatruller ÄR REELLA och livsfarliga.

  • Tänk att Nationalmuseum har stöldgods som kommunisterna stal i Ryssland. Roberts far var Sveriges genom alla tiders störste hälare. Varför skriver inte gammelmedia om det?

 3. ”Överste Rasist- och Fascist-Apan Robert Aschberg”,
  Sonsonen till en som blev rik på likplundring i massmordens Sovjet efter revolutionen kan bara vara två saker!
  Bortskämt Överklassbarn och FEG!

  Han är Sveriges värsta Fascist helt själv!

  Skulle det varit lika OK, om någon plundrat lik i Nazitysklands koncentrationsläger och sen barnbarnet för pengarna startat ett lika lögnaktigt mediabolag som TV4 ?
  Konfiskera alla deras tillgångar och återbörda till mordoffrens anhöriga i Ryssland med en ursäkt från Sverige !

 4. Att stå och se tuff ut med ett bollträ i näven är ju lätt,
  men en riktig journalist som Joakim La Motte som konfronterar
  Byket det vågar inte Ashberg, han trivs bäst när han får gömma
  sig bak kjolen på Frida Boisen och sätta dit gamla pensionärer

 5. För bara fyra fem år sen tyckte jag illa om Joakim…nu skulle jag gärna ta en pilsner med honom…som det kan bli.

 6. Ensam törs han knappast, han har ju knappast några relevanta argument bara tillmälen, andra epitet och PK-, översittar- och kommunist’käbbel’ att komma med!

 7. Starkt Joakim! Fin inbjudan som Arsleberg garanterat inte vågar anta!
  Arsleberg är enbart hård i ansiktet men väldigt lös i magen!
  Det är lätt att *kränka* våra pensionärer med hmf men stå upp för Oss Svenskar klarar inte kommunistkapitslisten av!

 8. Aschberg vågar ALDRIG möta Joakim Lamotte i direktsändning. Han är bara tuff när han bestämmer villkoren i tv. Där är det lätt att vara tuff. Han är dubbelmoralen personifierad. En kommunist som är miljonär. Dessutom jagar han folk som säger sanningen för det gillar ju inte kommunister. Det är ju välkänt. Jävla hycklare

Kommentera