Invandrarna bestämmer i Kronogården

MEDIA. På onsdags kväll skulle SVT ha sänt ett debattprogram ”Sverige möts” från kulturhuset Kronan i Trollhättan med bland annat Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni, Trollhättans kommunalråd Paul Åkerlund(S) och journalisten Joakim Lamotte delta. Även boende i Kronogården är inbjudna. Temat skulle vara integration och segregation, skriver SVT

Nu har några syltryggar i Trollhättans kommun bestämt att debatten att debatten ska flyttas till en annan stadsdel. – Programmet kan väcka oro i Kronogården, säger Ulrika Strandroth Frid, stadsdirektör.

-Pettersson säger att flatheten är monumental, invandrare, muslimer, våldsverkare och andra ska alltså bestämma var demokratiska debatter ska hållas!!! Vad ska de bestämma nästa gång för att inte bli kränkta och vad tycker alla justa invandrare som bor i Kronogården om detta?

Om Kronogården på bloggen…

December 2019, Joakim Lamotte i Trollhättan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Invandrarna bestämmer i Kronogården

 1. Stigmatisera?! Ha-ha! Nej, den flyttade debatten
  beror på att man inte vill visa upplopp, stenkastning och vilka det är som skapar kaos i Kronogården i TV!
  -Det skulle kunna gynna ”fel” partier…

 2. Signaturerna Mm och Fjölet har alldeles rätt i sina analyser! Sätt in militären nu för att försvara sverige mot alla aktuella hot! Jag vågade inte skriva rakt ut var hoten kommer ifrån, men tror att ni alla vet! Så frågan är när de styrande i regeringen tycker att vi har ett på-gående inbördeskrig?? Jag själv tycker att det varit inbördeskrig i Sverige alldeles för länge!! Mvh nattarbetaren

 3. För övrigt så tycker jag att Herr Petterssons sida är en av de bästa som går att hitta!! Stor guldstjärna till dig, Pettersson!! Du är en j-kel på att hitta aktuella och intressanta händelser! Mvh från en nattarbetare!

 4. Ja, när sossar o vänster får fria händer att styra ett förut fungerande land, ja då är det självklart att det går åt pipan! Men allas vår Skämt-steffe hejar på och säger att alla siffror pekar åt rätt håll!!

 5. Vilket d-a patrask. In med militär, vi behöver inte ha vår militär i Mali. Våra poliser klarar inte av detta pack, de leker med polisen, de tror att de styr över vårt samhälle. Dags att skaffa asylium i Nordafrika, vi betalar, där kan de vara och gapa o skrika bäst de gitter. De kan inte leva i civiliserade länder. Vi gör en insats för världsfreden.

 6. Det är lugnt och fint i min hemstad,
  enl. TTela så händer det faktiskt inget alls, ej heller har det hänt något speciellt de sista 20- 25 åren alls.
  förutom då Lamotte utmana och hetsa de annars så fina ungdomarna på kronogårdstorg.
  Ja jag vet?
  jag flyttade ifrån en närbeläget kvarter för bilar börja explodera och mäniskor i svarta kläder och med mask sprang runt på nätterna.
  f’låt men min fru blev kallad massa saker inför mitt barn ja jävla svennefitta och sådant där
  men det är lugnt bara Trollättans komun lyckas trolla bort lite mer av svennerasisterna i området så blir allt bra borta på Det Nya Trollhättan styrt av andra än politikerna.
  Det är ingen fara alls att det är en upplags plats för knark och vapen för andra regioner, GBG och Sthlm.
  för här vågar inte den svenska polisen ens visa sig.
  så allt är lugnt, bara Svenskar inte lägger sig i

 7. Om det är att stigmatisera ett område när man visar upp hur illa det faktiskt är så behöver vi stigmatisera skiten ur stora delar av sverige!

  Det här tragiskt fega att ”orsakar man inte störningar så är det lugnt” är att ge bort landet och böja sig för dess nya herrar, det smygs som på äggskal runt och alla ska passa sig för att uppröra adelns känslor.

  Ser det runt om i världen så det är inte bara här.

 8. Var det inte nån kommuntant (baktikhäxa) som var ute klockan åtta på morgonen lite efter Lamottes reportage och då inte upplevde nåt stök.?!

  Allt för att misskreditera Joakim Lamotte…så att nu säga att det är för farligt att sända därifrån är lite väl motsägelsefullt minst sagt.

 9. Vi ska bekämpa corona viruset säger regeringen och skänker
  40 miljoner, nej inte till den försämrade sjukhusvården, nej till WHO
  så att dom kan hjälpa andra länder?? En Dansk politiker säger att Svensk politik är dom sjukaste i världshistorien, fan vet om hon inte har rätt!

 10. Inget annat än en skandal.

  Hur lågt ska Sverige som demokrati och rättsstat sjunka?

  Om det är något som väcker oro i Sverige. Så är det detta sanslösa beslut på kommunnivå. En kommande praxis?

  • Sitta Och tjata i debatter leder ingenstans.
   Där alla pratglada skall övertyga motståndaren att de har rätt. Ingen ändrar sig och vi blir lurade. Problem med kriminella skall lösas av polisens experter och i vissa fall av socialtjänsten.
   Debattera, det kan man göra i tidningar och bloggar. Dock debatt löser inga problem, utan tom ibland förvärrar dem.

 11. Ja här bestämmer tydligen de kriminella över utvecklingen och utökar sina domäner. Sverige går definitivt mot laglöshet, ständigt höjda skatter och försämrad välfärd.

 12. Det är ynkligt och typiskt Sverige idag. Vad sänder det för signaler dels till de boende och dels till kommunens skattebetalare. Det är ju faktiskt skattebetalarna som betalar löner till Trollhättans chefer som tydligen helt saknar ryggrad. Här måste vi sätta ner foten och visa att Sveriges lagar gäller för ALLA

 13. Även om omskrivningarna är vackra, så bevisar de det faktum att våldsverkarnas territorium är både definierat och välkänt.

 14. Apropå syltryggar. Jag läste att Rossana Dinamarca, kommunist och bördig från Trollhättan, tackade nej till medverkan för att Lamotte ska vara med.

 15. Beröringsskräcken är monumental, i det fega feminina Sverige törs man inte stöta sig med utländska patriarkat.

 16. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att väcka ”oro” i Kronogården innebär att tillståndet där ska belysas allt mer. Lamotte fegar inte ur men Public service är fega och mycket politiskt korrekta. De som förlorar mest är de skötsamma medborgarna i Kronogården

Kommentera