Resedirektör Peter Wolodarski godhetssignalerar

MEDIA & RESOR. Chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Nyheter, Peter Wolodarski, skryter med att han och DN bevisat att det går och köra tåg genom Europa. Jag väljer att tro på Peter, men är tveksam, finns det verkligen 400 DN-läsare? 

Det är trevligt att läsa om när överklassen godhetssignalerar tillsammans. Det går att åka tåg, men de flesta har inte de ekonomiska möjligheterna. Däremot går det att hitta en flygbiljett, tur och retur till Milano för 400 kronor med Ryanair från Skavsta, Nyköping till Milano och det finns massor med alternativ för under 1000-lappen.

Överklassen på Dagens Nyheter tågresa betalar lite mer, men då ska vi veta att de får lite mer för pengarna, bland annat hotell…

-Pettersson misstänker att herr Wolodarski tänker sprida coronaviruset i Sverige,  han följer utvecklingen i varje fall…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

27 thoughts on “Resedirektör Peter Wolodarski godhetssignalerar

 1. Hur många med normala inkomster eller har ett skämt till pension kan betala sådana här biljettpriser ? tror Herr Herr Wolodarski att han har gjort något fantastiskt för klimatet nu ? Hoppas det här jippot stoppas ner i glömskans och skammens arkiv.

 2. Hur många med normala inkomster eller har ett skämt till pension kan betala sådana här biljettpriser ? tror Herr Herr Wolodarski att han har gjort något fantastiskt för klimatet nu ? Hoppas det här jippot stoppas ner i glömskans och skammens arkiv.

 3. Jag hade gärna betalat 32.000 om juden själv närvarat. Jag hade smugit in en gasflaska från AGA i resväskan och när han sover hade jag fört in gasslangen under hans kupédörr.

 4. ”Pettersson misstänker att herr Wolodarski tänker sprida coronaviruset i Sverige”. Den instämmer jag fullt på.

 5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  DN- tåget med Peter Wolodarski som organisatör blev ingen höjdare. DN:s journalistik i förhållande till verkligheten är nu praktiskt bevisad, den saknar motstycke vad det gäller praktiskt handlande.

 6. Bara snorrika klimatdårar ”unnar” sig en sån här tripp, tänk vad mycket god mat åldringarna på hemmet fått för alla dessa pengar.

  Eller så finns det hur många sjöar som helst i Sverige som tagit emot dom.

   • Nja tror inte DN har presstöd…. och ja jag är väl medveten var min skatt går till….mycket till invandrare och väldigt lite till våra åldringar t ex.

 7. Om det var karnevalen i Venedig som resenärerna ville uppleva så kan dom känna sig blåsta på konfekten …

  Karnevalen i Venedig ställs in på grund av virusutbrottet

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/karnivalen-i-venedig-stalls-in-pa-grund-av-virusutbrottet

  Utöver inställd karneval så är de flesta övriga nöjesevenemang (restauranger, barer mm mm) också mycket begränsade eller helt inställda vilket de italienska myndigheterna tagit beslut om för att förhindra smittspridning av coronaviruset.

 8. Vadå att resan påstods vara omöjligt? Redan under kommunisttiden gick det direkttåg varje dag från Malmö till Belgrad. Varje land hade sin egen sovvagn och konduktör. Åkte många gånger denna trevliga resa med Czardas-expressen och till ett mycket bättre pris än DN;s prenumeranter.

 9. Att DN kunde lura med sig 400 mindre begåvade är lätt att förstå. Det är ju deras läsare.

 10. Ja, den kommentaren var verkligen skrattretande. ”Följer utvecklingen”. Ska Wolodarski sända ett ambulanståg för evakuering om det kärvar till sig ännu mera?

 11. Enbart att glädjas för oss som slipper åka med. Gränsen mellan Österrike/Italien förblir stängd för all tågtrafik tills hysterin kring ”Coronaviruset” i bl.a. Venedig,ebbat ut ;).
  Hoppas uppehållet vid Brenner kommer blir er,ett minne för livet…..

 12. Ja, är man beredd att betala mellan 29 och 89 tusen för den resan så är det väl bra.
  Har verkligen dn 60 prenumeranter och 400 läsare ?? Det låter väldigt mycket men de anställda är nog inräknade i det. 😄😄😄😄

Kommentera