Samtliga gängledare har utländsk bakgrund


BROTTSLIGHET & INVANDRING. 15 av 32 gängledare som nu står på Stockholmspolisens fokuslista i Operation Rimfrost är födda i Sverige och de andra kom hit som barn – och bland dem invandrade 14 av 17 för mer än 20 år sedan. I den värsta delen av Stockholms gängkrig – i Rinkebykonflikten – är de åtta utpekade ledarna på Rimfrostlistan alla födda i Sverige, skriver Expressen

Detta är fakta om de 32 gängledarnas bakgrund:

• 15 av dem är födda i Sverige och i den gruppen är de inblandade i Rinkebykonflikten överrepresenterad. Konflikten runt Järvafältet har krävt ett tiotal dödsoffer efter att den startade sommaren 2015 och på Rimfrostlistan finns åtta Rinkebyledare – samtliga är födda i Sverige.

• Samtliga gängledare som är födda i Sverige är andra generationens invandrare. Bara en av 15 har enligt folkbokföringen en svensk förälder – resten av föräldrarna har invandrat till Sverige.

• Bland de 17 gängledare som invandrat till Sverige kom samtliga hit som som barn och 15 av dem kom hit före tonåren. Tre av gängledarna invandrade med sina föräldrar år 2000, 2002 och 2009 – de andra kom hit på 1970-, 80- och 90-talet.

Läs hela artikeln på Expressen…

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

-Pettersson konstaterar att det är svårt att utvisa dem som är födda i Sverige på ett civiliserat sätt, därför är det oerhört viktig att stoppa invandringen av  folk från dysfunktionella kultur, för tyvärr är det skillnad på folk och fol…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Samtliga gängledare har utländsk bakgrund

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: