Malmös kommunstyrelseordförande (S) skryter om stöd till islamister


ISLAM. Katrin Stjernfeldt Jammeh är socialdemokrat och kommunstyrelsens ordförande i Malmö. På instagram skryter kommunstyrelsens ordförande med att Malmö ska finansiera en festival där man firar Eid al-fitr, högtiden då muslimer bryter fastan.

Däremot talar Katrin Stjernfeldt Jammeh inte om att det är islamistiska Ibn Rushd som arrangerar festivalen. Ibn Rushd har gång på gång ertappats med att ha föreläsare och kontakter med åsikter som att shiamuslimer, sekulära muslimer, judar och homosexuella som dåliga människor och fiender. Ibn Rushd är dominerad av en liten klick män med ideologiska band till Muslimska brödraskapet.

-Pettersson konstaterar att Malmö går back 16 miljoner om dagen, 6.000 miljoner om årets så anser S att de har råd att stödja muslimska extremister…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Malmös kommunstyrelseordförande (S) skryter om stöd till islamister

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: