Rinkebybor vill utvisa de kriminellas familjer


BROTTSLIGHET. I en artikel från februari 2017 i SvD, tyvärr bakom betalvägg, vill invandrare i Rinkeby utvisa hela familjen till de kriminella. -Pettersson håller med om att det bör funderas på. I varje fall borde utvisning vara obligatorisk vid grova brott, lagen bör ändras så svenska medborgarskap kan återkallas, människor som varit här i många år och inte kan eller vill integreras ska vänligt men bestämt uppmanas att återvandra. Det ska inte vara möjligt att komma till Sverige som ”flykting” och sedan leva på bidrag i åratal. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Rinkebybor vill utvisa de kriminellas familjer

 • G Nordström

  Idéen är att leva på bidrag. Enklaste sättet ingen Assimilering ingen Integrering Skyll på Rasism och Främlingsfientlighet

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Kan inte rinkebyborna gadda sig samman och manifestera lite . En och annan som uttalar sig ändrar inget . Det ser vi ju hur det är för våran egen del . Lite handhjärtan o pizza . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Maja 2

  På 70 talet valde många svenskar att flytta till Rinkeby från innerstaden. Nu vill en kvinna som är över 70 år tillbaka till staden av den anledningen att hon har råkat ut för försök till mordbrand 3 gånger under 6 veckor. Någon kastar brinnande saker genom hennes brevlåda, hon vågar inte lämna sitt hem längre. Men någon flytt får hon inte hjälp med.

  Gilla

  • druttaner

   Tidningen GöteborgsPosten har i två artiklar beskrivit dom höga advokaträkningar som belastar Göteborgs kommun.Bla beskrivs hur bostadsbolaget försökt vräka delar av den invandrar familj i Hammarkullen på Bredfjällsgatan som styr hela stadsdelens kriminella verksamhet .Skälet är den kriminella verksamhet i anknytning till lägenheterna dom bor i..Kostnaderna ligger fn på 1 miljon och familjen bor kvar,trots utslag i hyresnämnden med påföljande domar.

   Gilla

 • Billy Boy

  Några utvisningar kommer sannolikt inte att bli verklighet så länge som S & MP sitter i regeringställning …

  Sossarna har alldeles för många väljare i Rinkeby …

  … som de gärna vill behålla.

  Gilla

  • Maja 2

   En utländsk man sade att han vill flytta från Rinkeby till Norge.Han är rädd för utvecklingen.Främst för sina barns skull.

   Gilla

 • Bajen666

  Rinkeby en stadsdel som gud glömde….en av många rättare sagt.

  Detta kommer inte PK-politikerna ta till sig…Rysk trollfabrik har tagit över svd.

  Gilla

 • rustibus46

  Rätta takter. De kan inte heller bli beskyllda f rasism.
  De lever i en krigszon, sköter sig, värda all respekt.Bravo.
  Arma land.

  Gilla

 • gamgubben

  Våra politiker påstår att de lyssnar till befolkningen. Varför lyssnar de inte på den delen av invandrarna som kan bli riktigt goda svenskar, är för mig en olöslig gåta.
  Vill inte våra s.k. ledare att Sverige ska få fortsätta att existera?

  Gilla

 • Rinkebybor vill utvisa de kriminellas familjer — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Rinkebybor vill utvisa de kriminellas familjer — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • den stygge

  ja det var som fan..om dom boende säl!va har tröttnat på sin egen kultur . och samlar i hop knarkhandlare jihadister våltäcksmän med mera och av politerar dom.
  då har det gått långt det vanliga är att dessa personer biter sig fast ..
  det här är konseptet på ett inbördeskrig och det är väl det vi har redan det blir bara svårare att indetifigera fienden hur skiljer man på en god jihadist eller skjutande knarkhandlare.
  det är fullständigt omöjligt politiker med poliser som haft tummen i röven i årtionden

  Gilla

 • Nicklas

  Självklart ska brottslingarna tillsammans med hela deras familjer utvisas. Signalpolitik som heter duga.

  Gilla

 • Cinna

  ”Inte vill integreras” -Jag tänker börja tala klarspråk: De som vägrar följa svensk lag och kräver att svenskar och alla andra i det svenska samhället ska anpassa sig till DERAS seder, lagar och religösa föreställningar.

  Jag tror det blir svårare för pk-människor att invända mot, än när man säger ”inte integreras”, då pK-människorna tror att det innebär att de måste äta sill, nubbe och släppa sin egen matkultur.
  Ok-människor har ofta inte tänkt så långt, har jag märkt.

  Gilla

  • Pettersson

   Enligt FN:s flyktingkonvention ska flyktingar återvända hem när det lugnat ned sig, de som blir kvar ska assimilera sig. Dessutom ska de söka skydd i första säkra land.

   Inget av detta följer Sverige trots att FN är så viktigt annars.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: