Regeringen vägrar svara på en rak fråga om invandrares brott mot svenskar


INVANDRING. I Sverige har vi tagit emot 1,2 miljoner invandrare de senaste tio åren, i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Från mars 2006 ändå har inte politikerna vaknat

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, åldringsvården, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Den nuvarande regeringen och den förra har fört en migrationspolitik som år efter år tillför ett mycket stort antal personer med låg utbildning som av olika skäl behöver hjälp blir det stora brister.

Om nyanlända inte får jobb, kraven att att lära sig svenska och bli självförsörjande är låga och bostadsbristen är svår skjuter antalet dysfunktionella familjer i höjden. Om svensk skola år ut och år in massproducerar havererade skolgångar är risken mycket stor att rekryteringen in i kriminalitet ökar.

Alla ansvariga vet hur orsakssambanden ser ut. När socialdemokrater som Stefan Löfven, Morgan Johansson och Ardalan Shekarabi får tala högt säger de att invandringen måste minska för att klara ”integrationsskulden”. Men de migrationspolitiska samtalen förs som om det handlar om ett annat land. Regeringen och samarbetspartierna arbetar för att reglerna ska bli mer generösa. Fler invandrare, mer problem.

-Pettersson undrar hur de tänk sig att lösa problem som de inte ens erkänner…

”Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör uppgifter inom den offentliga förvaltningen skall i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iakttaga saklighet och opartiskhet” alltså i klartext när invandrare diskriminerar svenskar ska det behandlas samma som när svenskar ger sig på invandrare och lagen ska vara lika för alla, alltså ska inte 9000 afghaner få några undantag.

Hur tror ni det går när undantagen blir norm?

Invandrare ”krigar” mot svenskar med rån

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Regeringen vägrar svara på en rak fråga om invandrares brott mot svenskar

 • Olof.p

  Det finns ett gammalt uttryck som säger ” man biter inte den hand som föder en”. Fattar ni vilka jävla idioter vi har importerat?

  Gilla

 • ponnsan62

  Vi behöver AfS i riksdagen!

  Gilla

 • Tony

  Var gömmer sig Löfven nu? Eller har han en period?

  Gilla

 • villervalle03

  Häpnads väckande vilket svammel hon vräker ur sig på en rak fråga.

  Gilla

 • Guest

  Problemet är bara att det finns inga jobb eller bostäder ens för våra egna ungdomar. Hur ska vi då kunna ta hand om alla som kommer hit? Det saknas 600 000 bostäder fram till år 2025 enligt Boverket. Det finns cirka 48 000 platsannonser på Platsbanken. Vi har cirka 400 000 arbetslösa. Ändå fortsätter vi importera hit folk, minst 100 000 de senaste åren. De nyanlända som kommer hit är ofta från tredje världen. De kan inte läsa, skriva, räkna, kan inte klockan eller ens förstå sig på en busstidtabell. Dessa nyanlända från till exempel tredje världen står med andra ord långt ifrån den regulljära arbetsmarknaden. Regeringen har massa hitte på jobb som extratjänst eller nyatartsjobb men sen när diverse projekt går ut så står de nyanlända där igen utan jobb. Sen har vi baksidan av migrationen så som skottlossningar, explosioner, bilbränder, bilbomber, stenkastning mot blåljuspersonal, så kallade ungdomsgäng som rånar andra unga och då företrädelsevia unga med västerländsk bakgrund och på vintern raketbeskjutningar. Det vill säga vissa ungdomsgäng skjuter nyårsrakteter mot blåljusenheter, vanligt folk och byggnader. Jag anser för övrigt att det är inte bara nyanlända som ska lära sig det svenska språket utan det ska gälla som väljer att verka i Sverige. Är man någon utländsk vd som jobbar här, fotbollsspelare eller ishockeyspelare så ska det vara obligatoriskt att man går på sfi. Deltar man inte så ska bör det påverka dagersättningen eller lönen. Jag anser också att migrationen bör stå för sina egna kosntader som den gör i Schweiz. Det kostar 15 000 franc och kan man inte betala så dras 10% av lönen i 10 år vilket jag i grunden anser är bra.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Vad man ska vet är ju att en stor del av dessa ungdomsbrottslingar kommer att fortsätta med sina brottsliga gärningar och utföra grövre brott
  ju äldre de blir
  Så framtiden ser ju lysande ut,

  Gilla

 • Lellego

  Nu är det damage-control på hög nivå i SVT Aktuellt. Experter som tala osammanhängande, en kriminalreporter Diamant som förklarar att det är trasig familjebakgrund som är orsaken till beteendet. Att deras mammor är ensamstående etc. Strax innan har SVT gjort ett reportage hos föräldrarna (både mor och far) till ”pissaren” där de bedyrar hur bra sonen har det etc. Va faan är detta.

  Träffade lite nya bekantskaper igår. Vad tror ni blev samtalsämnet? Jo, precis, nu jävlar börjar det koka ute i stugorna hos ”medelklassen”. Antar att SVT inte missat detta och då drar man igång relativiseringsmegafonen.

  Gilla

  • G Nordström

   Du måste sätta dig in i systemet Lellego. Alla fäder saknas på bosättningen. Det beror att de är skrivna på annan adress, då får de även försörjningsstöd som ensamstående. Mer klirr i kassan och det blir missvisande i statistiken. Bra svepskäl i forskningen.

   Gilla

   • Lellego

    Så är det nog Nordström. Det är i första hand ”systemet” som göder kriminaliteten, inte några snortande brats i Djursholm.

    Vid ett regimskifte, dvs när miljö- och centerpartister förpassats ut i politikens ingenmansland, skall hela ”systemet” deletas. Och det gäller hela bidragssvängen, inkluderande konstnärer, assistanbolag och religiöst betingade studieverksamheter.

    Återvandrinsbidrag kommer att vara eftertraktade.

    Gilla

 • Peter L

  Satte kaffet i halsen. Fan man ska inte dricka kaffe när Löfven gör uttalanden. Nu får jag torka bordet.
  ”Samtidigt kopplar han vågen av ungdomsrån till alliansregeringens skattepolitik 2006-2014”
  https://www.expressen.se/nyheter/lofven-alliansen-lade-grunden-for-ungdomsranen/

  Gilla

 • Lellego

  Sabuni har heller inte förstått. (Saskpressen idag)
  ”– Det finns en koppling till den integrationsskuld som vi låtit växa. Att vi har låtit vissa områden i vårt land ha skolor där barnen går ut utan behörighet till gymnasiet och där vi låtit vuxna människor gå arbetslösa många år. Att vi inte tagit itu med de starkt patriarkala traditioner som begränsar såväl barns som kvinnors frihet i dessa områden. Den integrationsskulden tror jag ligger bakom att barn och tonåringar i dag går ut och terroriserar andra tonåringar.

  Vem bär ansvaret för den situationen?

  – Många regeringar. ”

  Sverige har gjort allt de trott skulle hjälpa integrationen, xxx miljarder. har plöjts ner i detta. Det handlar också om att VILJA integreras. Och vill man inte integreras bör man flytta från landet.

  Beträffande ansvar, så bär ALLA, UTOM SD för situationen vi sitter i.

  Gilla

  • G Nordström

   Helt rätt Lellgo. Du kan leda en häst till vatten hålet men inte tvinga den dricka.
   Alla blundar för enkla billigaste sättet bli av med problemet.
   Return to sender. Enkel biljett hem

   Gilla

  • Guest

   SD vill dock inte göra något åt dem nysvenskar har uppehållstillstånd. Afs däremot vill ompröva de som har uppehållstånd. Där har du skillnaden. Finns det inget skyddsbehov längre eller att man kan hävisa till ett tredje säkert land så finns det ingen anledning att låta dessa invidider stanna

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Att ställa en viktig samhällsfråga till en miljöpartist i regeringen

  Är det bästa sättet att inte få svar på det man frågar om.

  Gilla

 • headamsson

  Än en gång, för vilken i ordningen vet jag inte, tvingas man konstatera att vi har en statsminister med en regering som inte har alla knivar i lådan.
  Man försöker hela tiden dribbla bort sanningar och vilseleda svenska folket med sina tramsigheter, dessa är en stor skam för Sverige!
  Man mår verkligen illa när man hör och ser dessa idioter uttala sig, fy fan!

  Gilla

 • matilda

  Bara faktumet att man tar livet av sin egen dotter om hon blir kär i en svensk kille. Där har larmet blinkat för rasism och hat i grov kaliber.
  Och detta hat går vidare i klanernas uppfostran.

  HMF är som mycket annat inkonsekvent.. som ”Allas lika värde” där svenskar egentligen inte finns.
  Men om svenskar finns så är det rena barbariet.

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  Om alla i Riksdagen och alla i PK- medierna hade råkat ut för kriminella utlänningar skulle det vara annat!

  Gillad av 1 person

 • Regeringen vägrar svara på en rak fråga om invandrares brott mot svenskar — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Regeringen vägrar svara på en rak fråga om invandrares brott mot svenskar — Petterssons gör Sv… […]

  Gilla

 • Nadas

  Mitt i all bedrövelse och och allt förfall i dagens Sverige så finns det ändå ljuspunkter här och var. Små orter där rättvisa och trygghet fortfarande går före allt annat, orter där ordningsmaktenännu har sitt sunda förnuft i behåll och upprätthåller lag och ordning.
  Efter en brutal gruppvåldtäkt på en ung flicka för ett tag sedan, så ryckte polisen ut i en aldrig tidigare skådat insats, gärningsmännen skulle till varje pris skyddas mot flickans föräldrar och släktingarnas vrede över gruppvåldtäkten! Det var en lyckad insats som effektivt kväste upprorsmakarna.
  Gatuupplopp på orten med tillhörande massskadegörelse på skyltfönster, lyktstolpar, bilar mm. möttes av polisens nya massiva vapen, total tystnad, inga ingripanden och inga åtalade och naturligtvis beordrad media tystnad.
  Syns det inte så finns det inte.
  En 100% lyckad insats där ordningsmakten kunde sitta kvar vid sina trygga skrivbord och med 0% blodspillan. En av poliserna uttalade sig dock senare och avslöjade att deras taktik var att ge blommor och kramar till brottslingarna! Och mannen i fråga visste vad han talade om, han var (enl. honom själv) en av dom som avslöjade och grep Pol Pot i Cambodja, han har suttit som gisslan i Afrika ett flertal gånger, sprängt internationella terrorligor, överlevt fler bombdåd än 007 plus flertalet andra grymma mordförsök. Ur rök och damm har han alltid avgått med segern, så det är klart att han vet vad han pratar om nr han får säga det själv.
  Och ortens hänsynslösa svenska pensionärer som har fräckheten att betvivla mannens uppgifter, tystas effektivt och framgångsrikt i massiva polisinsatser, husrannsakan och åtal och efterföljande olika polisiära trakasserier och mer förföljelse! Rehabilitering kallas det.
  Och nu senast för en vecka sedan gjordes ett nytt heroiskt polisiärt tillslag, en EPA-traktor ägare stoppades i sin framfart och bötfälldes för att en extra lampa lyste i instrumenteringen. Han bötfälldes på stående fot, fick körförbud och hans föräldrar informerades om den vanartiga telningen så att veckopengen kunde konfiskeras och brottslingen tas om hand.
  Här kunde det som alla förstår ha gått riktigt snett om inte polisen hade ingripit!
  Och unga mopedister som försöker sig på rivstarter och kör mopeder med justerbara munstycken i 31 km i tim. grips på studs. Man ska stämma i bäcken och inte i ån är något som ortens polismakt till 100 lyckosamma procent har anammat.
  Med list och mod håller dom den grova och grymma brottsligheten stången och här har inte dom grova brotten en chans att ens spira, utan dom kvävs effektivt i sin linda.
  Men så har kommunen också två högeffektiva kommunalråd som väloljat pratar mer än hela ortens befolkning tillsammans och med en hastighet av 0-100 betydelselösa ord per sekund!

  Det är ett alldeles enastående samhälle i Sverige och nej, det är ingen utopi, samhället finns faktiskt i verkligheten, det är en liten ort i norra Jämtland som heter Strömsund.

  Gillad av 2 personer

  • eva

   Jag bor i Strömsund och det ÄR ett fruktansvärt misskött samhälle men Jag kommer dessbättre att flytta snart. Här styr pajasar och fullkomliga idioter.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: