Somalier våldtog minderårig flicka på skoltoalett, döms till tio månaders sluten ungdomsvård

BROTTSLIGHET. En tonårspojke i Göteborg har dömts till tio månaders sluten ungdomsvård för våldtäkt på en minderårig flicka. Händelsen skedde på en skoltoalett. Enligt domen tvingande han in flickan på toaletten och tvingade henne att utföra handlingar jämförbara med samlag. Tonåringen döms också att betala 150.000 i skadestånd och 15.000 kronor för sveda och värk. 

-Pettersson noterar att Expressen glömmer att berätta att den dömde heter Mohamed Abdulle, är född 2003 och medborgare i Somalia och Sverige.

Herr Abdulle döms för misshandel och grov våldtäkt mot barn sluten ungdomsvård 10 månader

Göteborgs Tingsrätt Mål nr B 7150-19 Ur domen: ”Mohamed Abdulle har tillsammans och i samförstånd med en underårig gärningsman trängt sig in på en toalett på skolan där NN 1, som är 14 år, befann sig och låst dörren, de har sedan förmått målsäganden att utföra oralsex på dem. Det hände den 8 maj 2019 på Ryaskolan, Erik väderhatts gata, Göteborgs stad. Den sexuella handlingen är jämförlig med samlag.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom de var två gärningsmän och gärningen dessutom ägt rum i ett litet utrymme där dörren var låst under en längre stund. Mohamed Abdulle begick gärningen med uppsåt. Han var åtminstone oaktsam beträffande omständigheten att målsägande var under 15 år”.

Enligt tingsrätten har den grova våldtäkten ett straffvärde på fem års fängelse. Man konstaterar dock att ”största möjliga restriktivitet” ska beaktas när det gäller personer som ännu inte fyllt 18 år, varför påföljden i stället landar på tio månaders sluten ungdomsvård.

I journalisternas publicitetsregler står att man ska undvika att nämna namn, etnicitet, nationalitet  och religiösa tillhörighet om de saknar uppenbart allmänintresse.

Menar Expressen och andra att allmänheten inte är intresserade av vilka som våltar, skjuter, spränger, eldar osv.? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

10 thoughts on “Somalier våldtog minderårig flicka på skoltoalett, döms till tio månaders sluten ungdomsvård

  1. ”Man konstaterar dock att ”största möjliga restriktivitet” ska beaktas när det gäller personer som ännu inte fyllt 18 år,..”
    Varför ? Tycker inte åldern ska påverka straffet, över eller under 18 år…skit samma, ge kännbara straff oavsett ålder !

  2. Om den vedervärdiga blaskan Ex-pressen hade haft en ärlig ambition att invällarnas brottsliga bana någon gång skulle avta och helst avslutas, så borde de ju själva kunna inse att etnicitet är av största betydelse. Hur ska man annars kunna påverka de grupper som bär sig åt om man inte ens vet vilka de är ??!!

  3. Hur fan ska han kunna betala….
    Ta från Regeringens bidrag från folket…själva kallar dom det lön…
    Nej ni samhällsförstörare ska inte ha någon lön

  4. Så hårt straff, hade det inte räckt med en klapp på huvudet med orden aja baja ?
    Denna våldtäktsparasit är en av många som ska rädda Folkhemmet.
    Ett stort tack till den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern, bra jobbat !!!!!!!!

  5. När en zoo-alien gifter sig måste 2 män vara vittnen liksom för att intyga att honan var vid sina sinnens fulla bruk. När zoo-alien fixar svenskt pass på polisen liknar foto maskinen en enarmad bandit som ger alla jackpott!

KommenteraAvbryt svar