14 thoughts on “Bara AfS politik krossar gängen

 1. O hur skulle det upprättas.
  Ska polisen sälja mer vapen till dem.
  Eller ska man fortsätta med jantelagskulturen.

 2. En av många anledningar till man lade sin röst på AFS i valet 2018 och i senaste EU-valet, det blir tveklöst en röst på AFS även i valet 2022 !

 3. Vad jag saknar Jeff Ahl i riksdagen när han var satt på undantag och var politisk vilde där.När han läste lusen av olika politiker under riksdagsdebatter.Det var en fröjd att se och höra honom och att se hur vissa av politikerna satt där och skruvade på sig och såg ytterst besvärade ut och förmodligen önskade sig att inte vara i skottlinjen för Jeffs verbala attacker.

 4. Jag tror damberg fixar det nu. Han var ju förbannad och då blir gängen livrädda. Även lillmorgan var ju förbannad. Det måste väl räcka för att knäcka gängen direkt… 😄😄

 5. Gängen? Vilka individer är dessa gäng?

  Eftersom MSM/Public Service vägrar att ange vilka individer som bildar gängen, så VET vi gräsrötter att det i princip enbart handlar om MUSLIMER!

  Vet man detta så är en av de första åtgärderna mot fortsatt gängvåld, ATT STOPPA ALLA TYPER AV INVANDRING TV I LANDET, med undantag för arbetskraftinvandring av spetskompetenser. Därvid skall inga anhöriga tillåtas medfölja, förrän typ efter 5 år om anställningen fortfarande innehas, alla kostnader åläggs invandraren.

  DÄREFTER kan myndigheterna (förutsatt att viljan finns och 10000 fler poliser/”extra” poliser anställs) spåra och gripa alla brottslingar ur gängen. För dem som inte kan utvisas, så sätts de i förvarsläger för samma tid som en utvisning skulle blivit.

  Sedan är det bara att nysta vidare

 6. Mer korrekt, polismakten vill inte så då gör de inte det som krävs av dem. De vill inte. De är rädda. Har blivit en feminin organisation. Mjuk mot grov brottslighet, skitdjävlastentuffa mot den vanlige svensken.
  Är en förvirrad organisation utan mål, uppenbarligen.

  Jag menar, brottligheten ser vi alla tydligt varje dag men att polisen inte gör det de ska göra: Utplåna brottsligheten.

 7. Jeff Ahl har helt rätt. Att vi har dom problemen Jeff Ahl pratar om beror på att majoriteten som röstat i dom 4 – 5 senaste valen beter sig som egotrippade fullständiga idioter som bara tänker på sig själva. Det polisen måste göra är att rensa upp i gettona och det gör man inte med saft och bulle, eller pizzamys. Nej, vattenkanoner, gummikulor och skarp verkanseld är det som gäller. Men, det kommer aldrig att inträffa i Sverige för då riskerar sossarna att bli av med en del av sin röstboskap, och det vill dom ju inte. Makten framför allt, kosta vad det vill är det som gäller. Så det kommer bara att bli värre och värre, för dumsvensken såg det inte komma och somnar in i sin dvala igen.

  • Tack Jeff Ahl! Vad Lena Hallengren vill är att alla ska ha lika dålig sjukvård.Då är det jämlikt.Precis som med skolan att alla barn ska vara lika dumma och korkade då är det en jämlik skola.Typiskt kommunistiskt tänkande.

 8. Poliser, poliker och en massa andra är tydligen korrupta, enligt Afs.Svenska folket dum förklaras i denna video.

  • Ja med all rätt också, majoriteten är faktiskt dumma/naiva/godtrogna i huvudet en si så där 70% av folket.

   Men fler och fler håller på att vakna nu när det närmar sig dom själva…brottsligheten alltså.

 9. Hehe ord och inga visor…bananmonarki och en clownregering kunde inte sagt det bättre själv.

  Även näsbrännan till Kling och Klang var klockren, jag håller både fingrar och tår för att AfS ska ta sig in i Sveriges riksdag 2022 kom igen nu och hjälp till ni också SD har ju sitt på det torra så att säga.

  AFS 2022.

 10. Om vi inte vågar ställa ens minimi krav på s k flyktingar, som själv valt att flytta hit, blir samhället skit.
  Uppför er som normala människor och visa respekt för de som betalar notan för er räkning.
  Annars räkna med att kastas ut ur landet. Ingen har rätt att bosätta sig här, utan vårt bifall.

Kommentera