Moderaterna fick som de ville – två miljoner invandrare på 15 år

INVANDRING. I torsdags, den 9 januari 2020 twittrade Moderaterna att de alltid varit för en reglerad invandring, de ljög.

Den 9 augusti 2002 publicerade Svenska Dagbladet en artikel av Göran Lindblad, moderaternas talesman i integrationspolitiska frågor och riksdagsman från Göteborg att Sverige behöver fri arbetskraftsinvandring. De närmaste 15 åren borde två miljoner nya invandrare flytta hit, menar moderaternas talesman i integrationspolitiska frågor.

-Pettersson säger att moderaterna har fått som de velat, sedan att många av dem som kommit inte är anställningsbara borde de ha tänkt på innan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

13 thoughts on “Moderaterna fick som de ville – två miljoner invandrare på 15 år

 1. Vid gårdagens folkomröstning kring försäljningen av stadens “mjölkko” Öresundskraft gick det helt emot Moderaterna,och deras knähundar MP/l/KD/SD´s önskan att få rea bort ett företag,som inbringar miljarder årligen i kassan.
  Hela 96 % röstade NEJ. Ett tydligare svar till politikerna hade inte ens de mest optimistiska kunnat drömma om.
  I dag går Moderaternas ledare ut i pressen och beskyller tjänstemännens råd i frågan,som de skyldiga till nederlaget !!!
  Av detta kan vi utläsa att Helsingborg inte är politiskt styrd utan,att rent tjänstemannavälde råder. 😉

  • De som lagt förslaget borde avgå på grund av inkompetens .
   Sen skall de ställas inför rätta som spekulerat bort 193 miljoner i samband med köpet av Danska bolaget Helia Energisalg.

 2. Jag måste med skammens rodnad i ansiktet erkänna att ja trodde på Alliansens löften under en period. När ingenting hände och deras ledare sade: ” Tack för att ni valde Sverige” då föll äntligen fjällen från mina ögon, och jag valde det parti som förstått att det var fara å färde.

 3. Reinfeldt ville, som bekant, krossa den svenska välfärden. Nu har han “äntligen” fått som han ville.
  Hur fan kunde folk vara så dumma att de röstade med den där skitstöveln? Jag hoppas verkligen att alla de som gjorde detta, skäms ohyggligt och att de kvider sig i plågor över vad de har gjort och ställt till med.

 4. Som sagt, aldrig lita på M, KD eller någon annat parti inom den landsförädiska familjen 7 !
  Utgår ifrån att SD inte gör det men lite oroväckande är det när J.Å och hans SD som väl framöver ska rädda Sverige pratar om en konservativ pakt mellan SD, M och KD.
  Vad säger och tycker SD:s väljarkår om en sådan pakt ?

 5. Moderaterna har en tung ryggsäck att bära. Högst ovanpå tronar bedragaren och mutkolven Fredrik Reinfeldt.

  • Han borde landsförvisas för all tid nu när alla kan se
   resultatet av hans dåraktiga politik, visserligen har
   stora delar av hans politik administrerats av en figur
   som inte förstått, och inte såg det komma!

 6. … exlusive “bidragsbarnen” som på pappret räknas som svenska barn….
  Det finns en anledning till att det alltid är nerrullat i muslimernas fönster.
  Det pippas nya pengasäckar.

Kommentera