Moderaterna i sagornas värld

INVANDRING. På Moderaternas officiella Twitterkonto skriv en hel del konstigheter och rena lögner.

 • M verkar ha glömt att det var regeringen Carl Bildt som rev upp Luciabeslutet och åter öppnade upp för massinvandring 1991 efter att S stängt gränsen 1989.
 • M verkar ha glömt tidigare statsminister Fredrik Reinfledt som gjorde upp med Miljöpartiet om invandring, tvärtemot tidigare vallöften, enbart för att straffa Sverigedemokraternas väljare.

Den nuvarande partiledaren har i långa tider varit för fri invandring och gjort en massa annat…

-Pettersson sammanfattar, lita aldrig på moderaterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Moderaterna i sagornas värld

 1. Moderaterna är det mest hycklande partiet i riksdagen, dom övriga i 7-Klövern står i alla fall för sin mångfald med öppna gränser.
  M öppnade för massinvandring med stöd av MP, genom DÖ uteslöts SD från politiskt inflytande.
  M röstade ja till FN:s global compact for migration i Jan 2019 (ökad massinvandring från MENA)
  M och KD röstade ja 2018 till tvångsfinansiering av etermedierna genom en progressiv skattehöjning, 63 miljarder under 9 år, utan att kräva granskning av verksamhetens innehåll. Skattebetalarna ska stå för notan för att SVT sprider vänsterpropaganda.
  M som oppositionsparti, har knappast opponerat.
  Att bjuda in Reinfeldt på Moderaternas stämma, med taklyftande Stalinapplåder visar vilken vänsterpolitik moderaterna för.

 2. Minnet är kort hos en del.

  Fast självkritik kan ju vara en jobbig process för ett parti. Det har vi väl flera exempel på i Sverige.

  Fast väljarna kan ju dra egna slutsatser och rätta till dem efter det. Om inte de politiska partierna orkar med det arbetet själva.

 3. Moderaterna har ett stort ansvar för kaoset i vårt land. Det gör att det blir svårt att lita på dom oavsett vad dom säger. Först måste många bytas ut som fortfarande hyllar reinfelts vansinniga politik. Att bara bjuda in honom på senaste årsmötet visar tydligt att de har lång väg kvar till trovärdighet i en framtida regering.

Kommentera