Har Stefan Löfven kopplingar till den organiserade brottsligheten eller har han ”rent mjöl i påsen?

INRIKES. Intressant är att Svenska Dagbladet i ett par artiklar av Jonas Gummesson tagit upp Stefans Löfvens kopplingar till den organiserade brottsligheten. Det är känt sedan flera år, på flera stora redaktioner, att Stefan Löfven sedan mer än 25 år arbetat med Erik Larsson. Larsson är dömd för dråp på 70-talet. Erik Larsson sköt en granne som la sig i ett inbrott som Erik Larson höll på att genomföra, i en söderförort till Stockholm. Erik hette Valfridsson innan och efter dråpet, ändrade han efternamnet till Larsson.

Erik Larsson har arbetat med Stefan Löfven på Metall, då Löfven var internationell sekreterare och sedan dess har Erik Larsson följt Löfven i vått och torrt. Erik Larsson har kopplingar till organiserad brottslighet i Sverige sedan 80-talet, men också till den politiska eliten och SAAB:s ägare och management. Larssons kopplingar är inte okänt, men man har utelämnat det kanske viktigaste, den nära kopplingen med Löfven. Erik Larssons dråp på 70-talet och kopplingarna till den svenska maffian.

TV4:as Kalla Fakta har tagit upp i en rad reportage att Erik Larsson var med i den svenska regerings delegationen som åkte till Sydafrika 1999. Larsson var den person som var ansvarig för mutorna i JAS-affären som gjordes med Sydafrika. En sydafrikansk kristen aktivist tog upp detta 2012, i samband med att svensk TV avslöjade delar av detta.
”It has now emerged, through the second part of a two-part Swedish television investigation screened on November 28, that a Swedish businessman with a highly chequered past was also involved with all sides concerned with the agreement. Known to Mayekiso as Leif Valfridsson and to a number of other Sanco and Numsa members merely as Leif, he had worked for the Swedish metalworkers’ union, IF Metall and arranged meetings in South Africa for the present head of Sweden’s Social Democratic Party, Stefan Lofven.”

Aftonbladet tar upp kopplingen till organiserad brottslighet och att det finns kopplingar till Hells Angels Thomas Möller som också var med den svenska regerings delegationen i Sydafrika 1999. Möller bodde också på samma hotell som de övriga deltagarna.

Erik Larsson har och har haft flera bolag. I ett av de svenska bolagen satt under flera år Nelson Mandelas dotter i styrelsen tillsammans med sin man och Erik Larsson. Erik Larsson flög med Stefan Löfven till Nelson Mandelas begravning 2013 i ett privatplan som lånades ut av IT-miljardären Dan Olofsson.

Läs vidare hos Foliehatten i Teckomatorp…

-Pettersson har ingen aning om Stefan Löfvens eventuella kriminella kopplingar men klart är att herr Löfven blåser människor på miljarder ständigt ljugande…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Har Stefan Löfven kopplingar till den organiserade brottsligheten eller har han ”rent mjöl i påsen?

  1. Varken Löven, S-partiet eller SÄPO visar några tecken på att
    annulera kontraktet med muslimerna från 1999.

    Det är väl ändå LANDSFÖRRÄDERI?

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Är säkerhetspolisen så dålig så att de inte har kontroll över vad medarbetare till Statsministern har för bakgrund?
    Är det så att en tidigare förbrytare har avklarat sitt straff och därefter skött sig exemplariskt så skall han inte belastas för detta i all framtid.
    Rykten och antaganden är av ondo, ett liknande fall idag är SD som beskylls för vad eventuellt Bevara Sverige Svenskt (BSS) stod för.
    Vore det inte bättre att vi efter en grundlig undersökning och dom ondgjorde oss över vår nuvarande statsminister?

  3. Han är ju organiserad (oorganiserad) brottslighet personifierad. Ser fram emot en rättegång mot den personen i Haag. Han kommer inte vara så glad efter den domen.

  4. Han ska ställas inför rätta och dömas för alla brott han begått som drabbat vanliga hederliga svenskar. Lägg sedan till mobbing kränkningar utfrysningar den mannen gjort sig skyldig till.

  5. Ja, det är ju den organiserade brottsligheten i förorterna som håller honom vid makten. Om inte detta är sant så borde han som statsminister sett till att rensa upp och snabbt utvisat de grova brottslingarna. Ordspråket ”man biter inte den hand som utfodrar en” stämmer ju även här.

  6. Om någon vågade gräva i S historia så skulle nog ett och annat som inte tål ljuset uppenbara sig.Men det är nog inte så hälsosamt.

  7. Fackpampen Jimmy Hoffa hade på sin tid enligt vad som påstods koppling till Maffian i USA, han försvann ju mystiskt och återfanns aldrig mer !
    Är inte Steffe gammal fackpamp ?

KommenteraAvbryt svar