Knivbråk mellan kvinnor i tvättstuga

BROTTSLIGHET. Vad som orsakat bråket är ännu inte känt men de båda kvinnorna blev så upprörda att de misshandlade varandra. Kvinnorna på Hässleholmen i Borås ska av någon anledning ha hamnat i dispyt i tvättstugan och börjat bråka, skriver Borås Tidning, tyvärr bakom betalvägg.

– De misshandlade varandra, säger Jan Johansson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Borås till tidningen.

Den ena kvinnan ska tillfälligt ha avbrutit bråket enbart för att gå hem och hämtade en kockkniv – och attackera den andra kvinnan mot magen. Polisen larmades till platsen och enligt tidningen är den knivbeväpnade kvinnan misstänks för försök till grov misshandel och olaga hot.

-Pettersson tycker det är konstigt, två kvinnor i knivslagsmål i det multikulturella paradiset Hässleholmen som vi skrivit så mycket om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Knivbråk mellan kvinnor i tvättstuga

  1. Själv är jag alltid beväpnad med kniv och handgranat när tvättstugan skall besökas. Någon kan ju ha missat att plocka bort luddet ur torktumlaren…
    Lite pinsamt iofs. (bor i villa).

  2. Knivslagsmål, sex med unga män ifrån Afghanistan och inblandade i klimathysterin, beundrar kriminella fängelseintagna samt röstar ofta rött eller liberalt…så visst kan kvinnor.

    #Metoo.!!!!!

KommenteraAvbryt svar