Avslag på asyl för tre kvinnor från Damaskus kan bana väg för återvandring

INVANDRING. I framtiden kommer ”flyktingar” inte att kunna förlänga sina uppehållstillstånd efter att den allmänna säkerhetssituationen i Damaskus-provinsen har förbättrats, rapporterar Jyllands-Posten

Syriens huvudstad Damaskus. Bilder från Wikipedia. Lägg märke till att det finns kyrkor med kors.Ett beslut att vägra syriska medborgare från Damaskus-området asyl i Danmark eftersom förhållandena i det krigsdrabbade landet har förbättrats är inte bara en vändpunkt i Danmark, utan också en inriktning för andra länder.

Detta anser Sune Haugbølle, professor i globala studier vid Roskilde universitet: ”Vi är de första i Europa som bestämmer sig för att skicka hem syrier. Det skickar en enorm signal, och naturligtvis kan den också skapa ett prejudikat i andra länder…

-Pettersson säger att tyvärr så beslutade tjänstemän och Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson år 2013 att ge alla syrier som kommer till Sverige permanent uppehållstillstånd. Därmed blev Sverige först i EU med att ompröva situationen i Syrien och låta alla som fått tidsbegränsade tillstånd stanna och ta hit sina familjer.

Men inget hindrar att de återvänder frivilligt, och det bör gå att hjälpa dem som inte blivit självförsörjande och assimilerade att återvandra, givetvis vänligt men bestämt.

Filmen från november 2019. Damaskus är en av världens äldsta städer och var kristet långt innan Muhammed gjorde i blöjorna. Muslimerna borde lämna tillbaka allt de stulit och det inkluderar Mecka och Medina, hela Mellanöstern, Nordafrika och mycket mer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

***

 

8 thoughts on “Avslag på asyl för tre kvinnor från Damaskus kan bana väg för återvandring

  1. Några enkla tips för att stoppa invandringen samt för att få igång återvandringen snabbt.
    När detta sprids i aktuella länder är det nog ingen som vill komma hit längre. Effektivt.

    1. ALLA SOM KOMMER MÅSTE LEGITIMERA SIG VID GRÄNSEN OCH HA ASYLSKÄL. ANNARS UT DIREKT. INGA UNDANTAG.

    2. INTE EN KRONA I BIDRAG FÖRRÄN DU ÄR SVENSK MEDBORGARE.

    3. FLÄSK 7 DAGAR I VECKAN PÅ ALLA ASYLBOENDEN UTAN UNDANTAG.

    4. SVENSKA LAGAR O REGLER GÄLLER ALLA.
    INGEN SÄRBEHANDLING FÖR NÅGOT.

    5. ALLA SKA KUNNA SVENSKA INOM 1 ÅR.
    ÄVEN SVENSKA VÄRDERINGAR

  2. En röst på AFS är en röst på en återvandringspolitik värd namnet, inget av 8 partier i dagens riksdag driver en hård återvandringspolitik !
    Bli naturligtvis en röst på AFS även i valet 2022 precis som i senaste EU-valet och i valet 2018.

  3. Jag måste få tipsa om fantastiska Levison Wood som vandrar genom 13 länder i mellanöstern. Det är en dokumentär serie som verkligen är icke PK och som gett mig en helt ny bild av mellanöstern.

    Den är helt färsk. Han är bla i syrien. Så man får riktiga bilder på hur det verkligen är där NU !

    Han följer bla med styrkor från irak som mördar IS terrorister !

    Men han pratar framför allt med folket. Folket är sååååå jävla trötta på islam och censur och krig och korruption.

    Han träffar även muslimer som tycker man ska avrätta våldtäksmän och tjuvar med sharia lagar. Att varför ska de leva?

    En helt fantastisk serie.

    Jag tror att alla knäppgökar som inte passar in i den förändringen som håller på att ske i mellanöstern flyr till europa. För deras egna folk vill inte ha dem där i sina hemländer. De hatar terrorister och människor som vill skapa kaos.

    https://kunskapskanalen.se/program/30246/till-fots-genom-arabien-avsnitt-1

KommenteraAvbryt svar