Klimatet motiverar allt…


KLIMAT. Socialdemokraternas ledare och statsminister Stefan Löfven vill att såväl vanliga svenskar som Greta Thunberg ska involveras i ”framtidsprojektet”, som han kallar klimatomställningen.

Till de som tvivlar säger han: – Om ni tror att ni är smartare än åtminstone 90 procent av vetenskapen så får ni väl tro det då, skriver Expressen.

-Pettersson tycker det är intressant att både Stefan Löfven och Greta Thunberg läser forskningsrapporter dagarna i ända, men ingen av dem har läst in en riktig gymnasieexamen.

Allt fler saker motiveras med ”vetenskapens eniga rapporter om klimatet”, allt från skattehöjningar på plastpåsar till massinvandring av oanställningsbara människor från dysfunktionella länder som tror att gubben Muhammed är världen största och enda vetenskapsman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Klimatet motiverar allt…

 • Tony

  Stefan Löfven och hans planer, det enda han lyckats
  med hit tills är att göra Sverige utfattigt,
  Men det är ju bra om han börjar att åka tåg och håller
  sig nära jorden,, för än så länge har han mest svävat i det blå!

  Gilla

 • Stenbock

  http://www.pi-news.net/2019/12/greta-faehrt-1-klasse-mit-bahn-und-sitzt-fuer-foto-am-boden/
  Jo Greta o. Svittsaren är likvärdiga lögnare,och bedragare !
  Bilden ovan som cirkulerat i PK-organen sedan igår är som allt annat i hennes värld…Fake. Idag framkommer att ”heliga Greta” åkte 1:a klass med DB genom Tyskland,och att bilden kom tillstånd genom några vänsterstyrda fotografer !

  Gilla

 • gamgubben

  Klimatet styr vi inte men däremot kan vi påverka vår miljö. Sluta köp så mycket plastpåsar då ni handlar. Statsmakterna borde se till att mycket av det som produceras och säljs inte ska vara plastförpackat. Varje individ har ansvar för att inte skräpa ner vår natur.
  Summa summarum alla måste ta mer ansvar, inte minst de huliganer som eldar bilar, detonerar bomber, slänger fimpar och snuspåsar. Och måste ni skjuta, sätt mynningen mot egen tinning.

  Gilla

 • ponnsan62

  Pellejönsen tycker jag ska flytta till Påskön !

  Gilla

 • ossie

  Den mannen har ingen framtid. Hans dagar är räknade.

  Gilla

 • Olof.p

  Åker ibland till Berlin. 11 timmar med tåg och 1 timme med flyg. Vem betalar de 10 timmar extra det tar med tåget av min arbetstid. Men jag förstår att Löfven vill tillbaka några århundraden så han hamnar på samma nivå som sina muslimska kompisar. Bli inte förvånade om Löfven också vill införa kamelkaravaner för att tåget tar för mycket ström.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Härom dagen var det Strandhäll och nu är det Löfvén. Ju lägre intelligens, bildning och självinsikt desto större är chansen för framgång inom det Socialdemokratiska partiet. Snart kommer det ett inlägg från Ygeman också.
  Och de pratar om att SD’s framgångar är ett hot mot demokratin men vart tog demokratin vägen när ett lite extremistiskt parti med 4 % av rösterna tillåts sitta i regeringen och styra livet för de 96% som inte röstade på dem??
  Jag förstår inte men det är väl jag som är korkad förstås

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: