Därför vinner Boris och Jimmie


NATIONALISM. Boris Johnson och de konservativa vann en jätteseger i parlamentsvalet i Storbritannien den 12 december. Torys fick 48 fler mandat jämfört med förra valet och nådde 365 mandat, 326 behövdes för egen majoritet. 

För Storbritanniens socialdemokrater blev det ett katastrofval. De minskade med 60 mandat till 202 och partiledaren för Labour Jeremy Corbyn får börja leta nytt jobb.

Daily Mail skriver om britterna: Vi älskar vårt land. Jeremy Corbyn förstod aldrig det. Det gjorde Boris Johnson. Och det var därför han vann. 

-Pettersson vill gärna göra samma jämförelse: Vi älskar vårt land. Stefan Löven förstår inte det, men det gör Jimmie Åkesson. Därför vinner Jimmie.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Därför vinner Boris och Jimmie

 • Peter Kostin

  Satt och spånade lite och kom då att tänka på förra gången Tories fick en absolut majoritet förändrades världen. England spöade Argentina på Falklandsöarna, Kolgruvearbetarna fick strejka tills kassorna var tomma och facket fick krypa till korset, men framför allt så är krossandet av kommunismen Tories största bedrift. England, USA och Vatikanstatens ledare fick arbetarna i Polen att revolterna och snart hade stora delar av östeuropa kastat av sig det kommunistiska oket.
  Nu undrar jag vad Boris kan göra. Jag hoppas på att han ska vara mannen som krossar kommunismens efterföljare EU en gång för alla. Europa måste få bli fritt från överstatlighet, makten ska utgå från folket och inte Strasbourg

  Gilla

 • Tore

  Vindarna håller på att vända från Feministisk dårskap till manlig förnuft.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den konservativa vinden är härlig och uppfriskande !

  Gilla

 • blabaris

  det finns ca 8 miljoner svenskar och 1.8 miljarder muslimer i världen.

  Vi borde kallas som ett minoritetsfolk som ska kulturminnes skyddas.

  Det är INTE vårt fel att muslimer inte trivs i sina egna hemländer.

  Gilla

 • SVENSK

  Det är så fantastiskt tacksamt att det ENGELSKA folket har motstått alla hot och all propaganda och rest sig mot sin onda överhet. Hoppas att det så småningom leder till en (åter)förening med de nordiska folken!

  Gilla

 • Rolf

  Dessa förnuftets krafter har vaknat till liv överallt, trots massiv pk propaganda inom media. Nu bryr sig folk inte om när de kallas för rasist/nazist/fascist, för vi vet det bygger på vänster lögner.
  Vänstern gräver sin egen grav och deras trovärdighet är noll.

  Gilla

 • ormet

  Ser man inte när ormet kryper ska man inte leda Sverige. Om man inte förstod att ormet skulle komma är man en retard.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: