Gambian och chilenare döms till långa fängelsestraff, afrikanen även till utvisning


BROTTSLIGHET. Bakary Dibba. medborgare i Gambia döms för försök till mord efter skottlossning i Brandbergen den 3 januari 2018. Dibba döms till sju års fängelse och utvisning utan begränsning i tiden. Roberto Rodriguez Ortiz, medborgare i Chile, som åtalats för samma brott frikänns. Även den person som åtalats för skyddande av brottsling i samband med skjutningen frikänns i den delen.

Roberto Rodriguez Ortiz som frikänns från åtalet för försök till mord i Brandbergen döms för synnerligen grov misshandel och vållande till kroppsskada, grovt brott, efter en skjutning utanför O’Learys i Haninge den 25 december 2017. Han döms till sex års fängelse och till att betala drygt 270.000 kr i skadestånd till de två personer som skottskadades.

-Pettersson säger att advokatkostnaderna uppgår till 700.000 som betalas av skattebetalarna och det är det lilla…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


4 responses to “Gambian och chilenare döms till långa fängelsestraff, afrikanen även till utvisning

 • Kenth Andersson

  Nu startar Kling och Klang operation Rimfrost (det låter ju mysigt i dessa Jultider) i Malmö mot organiserad brottslighet som sedan ska spridas över hela Sverige !
  Blir intressant att se vad det blir för resultat av denna Rimfrost framöver, tror inte att de kriminella är speciellt oroliga det brukar de inte behöva vara när svensk PK-polis tar i med sina mjuka händer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  7 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell är inget straff, är en belöning!
  Efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 från hotellet så är parasiterna snabbt ute igen.
  Svenskt rättssystem är ett stor skämt, de mångkulturella kriminella perfekta importerna bara hånskrattar åt Pizza-buden Kling och Klang och domstolarna.

  Gilla

 • SVENSK

  Detsamma med Syrien m fl. Istället för att skicka dem till syr-i-en kan man sy-in-dem!

  Gilla

 • Bajen666

  Ut med båda, kriminella utlänningar har vi ingen nytta av…UT.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: