Varför gör inte polisen sitt jobb i Trollhättan och på andra platser?

BROTTSLIGHET. I går sände en av Sveriges få riktiga journalister Joakim Lamotte live från det invandrartäta Kronogården i Trollhättan. Det blev återigen rejält stökigt med invandrarungdomar som kastade bangers och sköt raketer. En polis har skadats i huvudet efter att ha attackerats med en flaska.

Joakim Lamotte blev rånad och misshandlad medan passiv polis tittade på. Det visar hur läget är i Sverige.

Polisen har visserligen mycket att tänka på. Om de går in och rensar? Vilka blir konsekvenserna? Kommer halva stadsdelen stå i lågor? Vad blir den ekonomiska kostnaden? Hur blir kontakten med invånarna i framtiden?

Men när de ställt dessa frågor och hållit på med saft och bullar i 30 år så borde de inse att det inte hjälper så gå in och rensa! Jag tror inte polisen är fega och det blir mindre arbete på sikt.

Denna passivitet gör att tilltron till polisen sjunker bland alla hederliga i stadsdelen. Justa invandrare och många svenskar efterfrågar en tuffare polis som kan stävja stöket.

-Pettersson menar efter att ha sett och hört olika filmsnuttar att många av dessa personer är fullständigt ointegrerbara så det enda som återstår är återvandring…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

40 thoughts on “Varför gör inte polisen sitt jobb i Trollhättan och på andra platser?

  1. Det som utspelar sig i Trollhättan visar återigen att den svenska polisen är fullständigt oduglig. Vi ska dock komma ihåg senaste valet, just det, ca. 82% röstade för att det svenska samhället ska se ut så här. Nu är det nämligen så här också att Barcelona avtalet som Sverige skrev på, sk. The New World Order innebär nämligen att dessa stater ska krossas till varje pris med massinvandringen som vapen, och se till att staterna blir lydstater under EU och FN. Den svenska regeringen är mest spelbrickor och har mycket lite att säga till om, varför tror ni att Reinfeldt gjorde som han gjorde? Han var helt styrd av The New World Order och för det fick han otroligt bra betalt. Att Sverige råkar fruktansvärt illa ut beror på att vi är så fredsskadade och tycker så gott om allt och alla, vi ser inte alla faror som kryper på oss. Ta massinvandringen, majoriteten av svenska folket som är fullständiga idioter tror ju fortfarande att det handlar om flyktingar som kommer hit. Det finns en agenda och det är att krossa alla europeiska med massinvandring, allt enligt Barcelonaavtalet och The New World Order. Jag hoppas att Sverige fullständigt brakar samman och att allt havererar, för så djävla dum och korkad som svensken är förtjänar han eller hon inte att bo i ett land som är tryggt och fungerar som det ska. Om det fortsätter så här är det bara ett WW3 som återstår. Kanske lika bra det för att få slut på idiotin och alla idioter.

    • Stället är en tidsinställd bomb. Varit problem på skolorna under flera år. OBS! det visar sig redan i förskoleklass. Resurser sätts in men förgäves ”det är som att kasta pärlor för svin”, tyvärr.

  2. Slå en järnring runt området. Gå in med militär och hundar, tårgas, vattenkanoner samt gummikulor. Sätt fot o handfängsel samt stoppa en handduk i munnen på samtliga. Därefter transport till närmaste flygplats och enkel biljett hem till medeltiden där dom hör hemma. Detta oavsett om kräken har put eller inte. Vi kan inte jamsa längre. Nu är det allvar

  3. Polisen har sina förhållningsorder.I det här fallet var det nog att inte göra saker värre.Tyvärr tror jag inte på den strategin.Det språk dom här herrarna begriper och respekterar det är maktens språk.En ordentlig maktdemonstration skulle nog vara välbehövligt.Respekten måste återinföras annars kommer detta satans beteende att fortsätta för evigt.

  4. Problemet är väl att vi har en skitregering som inte ger polisen mandat att ta i med hårdhandskarna på riktigt.
    Rensa upp i buset och ta hand om och sätt packet i förvar och konfrontera sedan buset med föräldrarna och samla ihop och skicka tillbaka hela familjerna dit där de har kommit ifrån, utan pardon.
    Dessa människor (vildar) har inte i Sverige att göra.
    Gör man så att de försvinner från sveriges yta så riskerar man ju inte att det behöver bli bråk och kaos eftersom det då inte finns några bråkstakar kvar i området längre.

  5. För ett antal år sedan hade militären lagt ut en rutt via Kronogården, det blev ett jävla väsen så till slut, för att intea skada relationen till de boende på Kronogården som just kom från krigs zonerna i mellanöstern( för att inte riva upp mer psykiska sår från krigen!!!)
    så la dom om rutten inför denna manöver!
    men hade man vetat att,
    det är samma personer idag som tagit hit kriget och utövar våld mot mäniskorna som ”öppnat sina armar och tagit emot dom med öppet hjärta”
    så undrar man om man inte skulle låta Arme’n invandera Kronogården istället, som tack för jävla dåligt uppförande mot befolkningen som förser dem med bostad och pengar samt att vi låtit dem komma hit under vår frihetsfana.

  6. – men snälla!

    Klaga inte på våra hjältar, poliserna!
    Vi behöver dem!
    De har tagit en arbetsuppgift att skydda oss!
    De utsätter sig för större risker än vad vi skulle
    tillåtas göra i våra jobb.

    Beröm en polis istället, om du får tillfälle (jag gör det)!

    Poliserna måste naturligtvis rätta sig efter kontraktet,
    som våra LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna,
    skrev med Muslimska Brödraskapet redan 1999!

    Kontraktet säger att S ska bidra till att muslimer ska
    få framträdande positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
    inklusive regeringen!

    D.v.s. poliserna får inte hindra invällarnas agerande!

    Tänk på det när du nästa gång får tillfälle att berömma en polis!
    // age

  7. Jag blir mer förbannad på Kling och Klang än på spännblattarna (dom begriper inte bättre än så här) sparka varenda snut som var på plats omgående.

    När NMR delar ut flygblad eller går fredligt i ett demonstrationståg då jävlar åker batongerna och pepparsprejen fram samt att många blir frihetsberövade….man blir bara matt av dårskapen i vårt land.

  8. De får ju inte göra det jobb de anställts för! Aktuell grupp har de facto straffrihet.

    I stället bevakar de Petterssons blogg. Dygnet runt. Se på Creepern.

    Det måste kännas oerhört meningsfullt. Givetvis också relevant för oss skattebetalare!

  9. De står och skriker ”filma mig inte hurringe!” Men de har ju själva valt att stå där!
    Nä, det är en styrke demonstration; de vill visa att detta är deras område, inte svenskt område.

    Lyssna på vad de skriker!

    De ser sig inte som svenskar, de uttrycker att området är DERAS= ockupation!!!
    De vill inte vara svenskar eller vara en del av svenska värderingar och svenska samhället! Nej, de vill ha området!

  10. Polisens våldsmonopol är överlämnat till orten. Det kommer inte att bli lättare i framtiden då vi delar ut uppehållstillstånd på löpande band.
    Att Aschberg skulle åka dit trodde väl ingen. Heder åt Lamotte iaf.

  11. Skulle varit NMR som pucklat på 1st muslim? Då djävlar hade Kling o Klang gjort sitt jobb väl.
    Fy fan vad patetiskt, åk till stallet o ryckta käpphästarna istället.

  12. Hur länge ska detta få pågå ?? Vi måste sätta in militären och rensa upp ordentligt nu. Det kommer bara att bli värre när dom märker att samhället inte gör nånting. Även vanligt folk tappar respekten för ordningsmakten när de inte kan bibehålla lag och ordning. Besluten ligger på regeringsnivå och som de flesta vet numera så är denna regering fullständigt oduglig och bör avgå omedelbart. Vi kan inte ha det så här längre

  13. Jag associerar alltid Sveriges Polischefer till när Nazityska poliser tittar på när judarnas affärer vandaliseras och de själva misshandlas.
    Det är ledningen som är kriminellt korrupt, inte de enskilda poliserna.
    Kriminellt korrupta är även Sveriges Åklagare och Domstolar med sina aldrig sinande dubbla måttstockar!
    Där rätt och fel enbart sitter i rastillhörighet, religion och partibok!

    Lika bra att inse:
    Vår Justitieminister vill och beordrar polisen att hjälpa importkriminella rasistapor med allt från att undkomma gripande till att inte få minsta straff för grova brott!
    Rättsväsendet är kriminellt och bryr sig inte om att de har noll i förtroende för det påverkar inte löner och karriärer

    Många skulle nog vilja betala Ryska Armén för att likvidera dessa kriminellt korrupta äckel till makthavare och deras omgullade bidragsfuskande importkriminella rasistapor med ”Herrefolksambitioner”!
    Inte så optimal lösning….

  14. Svensk polis är bakbunden av den högre ledningen, det såg en viss Eliasson till. Denne avart rensade ur ledningen så den fick rätt värdegrund, och nu ser vi resultatet av detta

    In och rensa upp, låt det bli kaos och stäng av området. Visa hela folket och världen med opixlade bilder vilka som ställer till det, då får man slut på eländet. Och har man ställt till det för mycket då drar man in medborgarskapet och skickar hem dom, då kan dom hålla på så i hemlandet om dom törs

  15. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Två kulturer ställs mot varandra. Polisen är van vid svenska förhållanden och om de sedan ställs öga mot öga med de värsta huliganer och om de då går för hårt fram, startar drevet. Tidningar översköljs av de vänstervridnas utopiska föreställningar att alla är lika mycket värda o.s.v. Polisen skuldbeläggs och vem vill bli orättvist behandlad? Jag förundras över att vi har poliser överhuvudtaget, så underskattat och utskällt yrke. Det måste vara oerhört deprimerande att fånga in huliganer en dag och se dem i full aktion dagen efter med alla tyckasyndom fjantar som beskyddare.

  16. Precis vad jag skrev tidigare . Det kan inte vara särskilt ansträngande att gå på SFI. Max 5meningar verkar dom lära ut till nysvenskar ? Din djävla fitta , din djävla horunge . Jag ska knulla din mamma .sluta filma mig din fitta , rör mig inte din djävla horunge . Men det som skrämmer mig värst är ! Hur i helvete kan det finnas människor som vill ha detta och röstar för det ?????

  17. ”Värdegrundsdemokratin” har slagit igenom på alla plan i det svenska samhället. Värdigheten och respekten för det öppna samtalet, har begränsats rejält.

    Bedrövligt detta som sker i Sverige.

    Eloge till Joakim. Som visar värdighet, med sitt uppoffrande arbete ute på gatan, för den riktiga och fungerande demokratin. Den där yttrande- och åsiktsfriheten är oantastlig.

  18. Svensk polis i all sin pinsamhet. Hur faan kan dessa Kling i Klang bara stå och titta på när dessa apor härjar. Så pinsamt att man får som svensk skämmas. Sparka alla polischefer inkl Morgan Johansson som troligen bestämt att det ska gå till så här.

KommenteraAvbryt svar