Afghaner utan asylskäl fick stanna genom gymnasielagen, gruppvåldtog 14-årig flicka, utvisas ej

BROTTSLIGHET. Den afghanske medborgare Faisal Nori saknade asylskäl och skulle ha utvisats förra året, men fick stanna i Sverige genom den så kallade gymnasielagen som riksdagen klubbade igenom med röstsiffrorna 166 mot 134, rapporterade Nya Tider. 

De partier som röstade för var S, MP, V och C samt tre liberaler och tre kristdemokrater som röstade för i strid med partilinjen.

Nu har Faisal Nori, medborgare i Afghanistan dömts i två instanser för att ha våldtagit en 14-årig flicka tillsammans med en annan afghan, Hassan Razouli, medborgare i Afghanistan. Ingen av dem utvisas.

Hassan Razouli, född 1994, skriven i Gimo och medborgare i Afghanistan dömdes till fängelse 2 år 6 mån för våldtäkt. Hassan kom till Sverige 2010 och fick PUT 2011. Eftersom han vistats så länge i landet, bedömdes inte våldtäkten som tillräckligt skäl för utvisning. Han har samlat på sig ytterligare fem avsnitt i belastningsregistret sedan han fick sitt permanenta uppehållstillstånd;

2018 – hot mot tjänsteman (dagsböter)
2015 – misshandel (villkorlig dom och dagsböter)
2014 – ringa narkotikabrott (dagsböter)
2013 – snatteri (dagsböter)
2011 – skadegörelse, strafförläggande (dagsböter)

Faisal Nori, född 1999, skriven i Gimo och medborgare i Afghanistan. Faisal Nori dömdes till fängelse 1 år 6 mån och utvisning i 10 år. Faisal hade fått avslag på sin asylansökan och beslutet om utvisning vann laga kraft den 23 april 2018. Den 18 maj ansökte han om gymnasieasyl – och fick sin ansökan beviljad.

-Pettersson undrar hur länge detta ska fortgå, ockupationstrupper som lever på våra skattepengar, våldtar, stjäl, hotar och misshandlar men blir ändå inte utvisade av de flata syltryggarna.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Afghaner utan asylskäl fick stanna genom gymnasielagen, gruppvåldtog 14-årig flicka, utvisas ej

  1. Vilket patrask 7-klövern har tagit hit. Belasta deras konton med motsvarande kostnader som deras små älsklingar kostar och kostat och ni som fortsätter att rösta på dessa avarter av politruker, var beredda på att betala den mänskliga kostnaden i form av död, våldtäkter, bränder, mord som kommer att drabba era kära o nära. Står ni ut med att just ert barnbarn blir uppfläkt, mördad då skall ni rösta på 7-klövern. Det har inte drabbat er ännu. Det är någon annans dotter, barnbarn som fått sina liv förstörda. Hela familjen, släkten blir drabbade. Detta sker varje dag/natt i vårt f.d trygga Sverige.

  2. det värsta förutom de vidriga brotten
    de kostar otroliga pengar som vi aldrig får tillbaks
    försvars kostnader, tolkar, och inte minst skadestånden som brotts offren aldrig får se röken av !!!
    Så hur fan kan man säga att de betalar sig längre fram?
    det är ju hela tiden att slänga pengarna i sjön.
    Det behöver man ju inte vara vetenskapsman för att förstå att den ekvationen inte går ihop!! Socialdemokrater och MP + C har kanske en annan sorts räknedosa????
    vem fan vet!!!

  3. Öppet brev till flickans far : Bestäm bara tid och plats, så ställer jag/vi upp och ser till att rättvisa skipas. Det är hög tid nu, att vi tar tillbaka vårt land ! Egentligen borde ju även de politiska medlöparna gäldas.

  4. Inte förrän landsförädiska politiker vänsterextremister och det övriga mångkulturälskande etablissemanget själva eller deras anhöriga drabbas av våldtäkter av vidriga primitiva grottvarelser blir det någon förändring !

  5. PK media anser tydligen att detta är värt priset
    men säger väl som Löven att de inte såg detta komma.. som dom tre aporna: Inte höra, se eller säga något … att sen en flicka får sitt liv förstört
    MAN BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!! FAAN !!!

  6. I Aftonlögnen uttalar sig idag Margot Wallström om att
    Våldtäkter i krig är ett vidrig företeelse, Ja det är det nog
    Margot, men tydligen inte på gator o torg i Sverige i
    fredstid, för om det hör man aldrig Margot uttala sig om???

    Vidare försöker jag hitta något om Joakim La Mottes reportage
    från Trollhättan och Ashbergs uteblivande. Men inte en stavelse.

    • Efter dom är klara med alla våldtäkter kan afghanerna arbeta som undersköterskor i vården. Det blir bra.

      Ur ett genusperspektiv vill jag stark framhålla att i grupp ge sig på en liten flicka är det nya manliga beteendet, den nya innegrejen so ersätter de gamla manliga idealen.

      Och ska vi vara riktig ärliga så vet vi ju inte heller om afghanerna är män eller kvinnor, eller mitt emellan osv. Vi vet inte heller om den lilla flickan är afghanerna och om afghanerna är den lilla flickan som eventuellt är transgender.

      Om afghanerna är transgender och om dom är stora och starka rekommenderar jag att dom tävlar i kvinnliga idrotter. Då ser framtiden ljus ut för dem.

      Hur som helst så vet vi att polisen jagar svenskar. pensionärer och de som begått mindre lättuppklarade ”brott”. De flesta nya aktörer i Sverige klara sig därmed finfint. Kör på kära nya aktörer.

      God vinter!

      PS. Vi litar alla på svenska myndigheter, ty de är objektiva och inte alls vänstervridna.

KommenteraAvbryt svar