De söker asyl gång på gång medan brudarna är hemma och slåss…


INVANDRING. I Tyskland styr syltryggarna fortfarande, där får de asylsökande försöka gång på gång tills de lyckas. Tacka vet jag hårdingarna i Sverige, här gör vi om lagarna så de små barnen slipper åka hem. 

Om Abolfazal Jafari fortfarande är kvar i landet vet jag inte, bilden ovan är från SVT år 2017, men jag undrar varför herr Jafari och de andra ”barnen” inte åker hem och slåss eller bygger upp sitt land, Afghanistan, när brudarna kan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “De söker asyl gång på gång medan brudarna är hemma och slåss…

 • Bajen666

  Hoppas dessa brudar får bomba lite talibaner, tro dom skulle fira lite extra då.

  Gilla

 • Kungen

  Det var väl inte riktigt så det var tänkt att fungera. Får man nej så ska man UT direkt. Att få asyl är ingen mänsklig rättighet som vänstervridna verkar tro. Ja är ja och nej är faktiskt nej. Annars kan vi ju skippa hela skiten och bara stå vid gränsen och dela ut svenska medborgarskap. Det är nog vad mp, s, l, c och v allra helst vill tror jag…

  Gilla

 • Stadshuset i Minsk

  Tusentals flyktingar återvänder till Tyskland. Likväl så har en flykting flytt från otryggheten i Tyskland, tillbaka till Irak. Tyskland kunde inte skydda henne från jihadister.

  Nyligen rapporterade Petterssons blogg om Ashwaq Haji Hamid som konfronterade jihadisten som hade våldtagit henne:
  https://petterssonsblogg.se/2019/12/01/is-terrorister-ska-inte-skickas-hem-de-ska-hangas/

  Historien innehåller mycket mer än bilderna som Pettersson visade. Och det är en mycket intressant historia.

  Augusti 2014 togs Ashwaq tillfånga av Daesh, i Sinjar i Irak. Hon blev en sexslav, som jihadisterna sålde mellan sig. Efter 5 veckor köptes Ashwaq av en jihadist vid namn Abu Humam. Efter en tid i fångenskap, lyckades Ashwaq fly, och sökte sig till Tyskland, som Ashwaq trodde skulle vara tryggare än Irak. Men terroristerna i Daesh åkte också till Tyskland, och uppgav sig vara flyktingar.

  I Tyskland, utanför Stuttgart, mötte Ashwaq sin tidigare ägare, Abu Humam. Eftersom Tyskland inte förmådde skydda Ashwaq, så tvingades Ashwaq fly tillbaka till Irak. Denna tragiska historia får en vacker vändning i Irak. Till skilnad från Tyskland, så har Irak en säkerhetstjänst som vet hur man hanterar jihadister såsom Abu Humam.

  https://www.liveleak.com/view?t=9OL4Y_1575156984

  Det är helt underbart att se när Ashwaq konfronterar våldtäktsmannen Abu Humam. Stort tack till Iraks säkerhetstjänst för att omvärlden får se dessa vackra bilder!

  Gilla

 • Suzie

  Imponerande! vilka tuffa och målinriktade militär tjejer från Afghanistan.
  Tycker att den där av svenska etablissemanget hyllade och till skyarna upphöjda asylaktivisten Fatema Kavari kan lära sig mycket av dessa modiga duktiga tjejer och åka hem till Afghanistan och försvara och bygga upp sitt eget land där hon verkligen kan göra stor nytta på riktigt.Hon kan samtidigt ta med sig alla ljugande kriminella vuxna barn varav många är faktiskt är soldater.

  Gilla

 • blabaris

  vuxna män som hellre vill leka baaaarn och bo i familhem och bli körd till fotbollsträningen….

  Gilla

 • LA

  Programmet ”Tomtens minnesluckor” som sänds i kväll på svt är det ett program om vår statsminister Stefan Löfven? Någon som vet?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: