Gustav Fridolin får i uppdrag att utreda skolbibliotekens framtid


KORRUPTION. Den 30 september gjorde tidigare utbildningsminister Gustav Fridolin sin sista dag i riksdagen. Den 1 oktober började han arbeta som lärare vid Stadsmissionens folkhögskola i Liljeholmen, Stockholm.

-Pettersson tyckte det var stark av Fridolin att lämna maktens grytor och gå ned rejält i lön men den beundrar varade inte så länge.

Nu tillsätter regeringen en utredning för att stärka skolbiblioteken och öka tillgången till skolbibliotek med utbildade bibliotekarier. Särskild utredare blir förre utbildningsministern Gustav Fridolin.

Anna Ekström, utbildningsminister kommenterar behovet av en skolbiblioteksutredning: ”Ett problem är att elever har väldigt olika tillgång till skolbibliotek”. Gustav Fridolins utredning ska redovisas senast 30 november nästa år. Utredningsuppdraget bygger på en överenskommelse mellan regeringen, Centerpartier och Liberalerna, rapporterar Sveriges Radio.

-Pettersson skulle vilja kalla detta korruption. Hur kan media förmedla denna nyhet helt utan kritiska frågor. Var Fridolin den bäste, varför fick han jobbet eller räckte inte lärarlönen? Var är medias granskning av alla dessa utredningar och all kompiskorruption?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Gustav Fridolin får i uppdrag att utreda skolbibliotekens framtid

 • Psykvård Sverige.

  Som att sätta en pedofil som ansvarig på ett daghem !

  Kan inte sägas nog: IDIOTIN ÄR FULLSTÄNDIG!

  Gilla

 • Bosse S

  Han ska alltså för sitt inkompetenta arbete som minister premieras med extra pengar från skattebetalarna i ett år från och med nu.

  Gilla

 • gamgubben

  Helt otroligt att alla vi som började i en skola där flera klasser satt i samma lokal med en lärare, överhuvudtaget har kunnat överleva. Eller var det därför det har gått bra? Vi var nämligen tvungna att självständigt arbeta då läraren hade förhör med en klass. Vi fick naturligtvis betala läroböcker och själva bära den mat vi skulle äta. En nymodighet blev så småningom att vi kunde lära oss genom skolradion, Radion var då inte infekterad av kommunismen.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   gamgubben skrev:
   Eller var det därför det har gått bra?

   – Nej. Jag tror inte att det är orsaken till att det har gått bra.

   Ifall du undrar varför det har gått bra för dig, så bör du i första hand leta efter förklaringen hos dina föräldrar.

   Kan det vara så att svenska föräldrar värderar sina egna barn högre än muslimska och afrikanska föräldrar värderar sina barn? Kan ansvarsfullt föräldraskap vara förklaringen till att Västvärlden har varit framgångsrik? På samma sätt: Kan uselt föräldraskap vara förklaringen till att muslimer och afrikaner misslyckas, både i Västvärlden och i sina hemländer?

   Gilla

 • SVENSK

  Snacka om att sätta bocken som trädgårdsmästare!

  Gilla

 • Bajen666

  Den rövaren skulle inte ens få utreda mina toalettvanor….Fixa skolan på 100 dagar jo pyttsan.

  Gilla

 • Kungen

  Trodde vi sluppit denne virrpanna

  Gilla

 • Tony

  Då ska han väl se till så atyt mer Rödgrön Flum hittar in i
  bibliotekens hyllor och troligtvis även en del om Islams
  (blodiga) historia, för att skapa ordning i Bibliotekens
  lokaler som blivit tillhåll för diverse patrask är det väl inte
  tal om, plus att dom plågade skattebetalarna kommer att få
  bistå med ett antal miljoner. till denne snorvalp.

  Kliar du min rygg så kliar jag din!

  Gilla

 • turrim

  Det blir många förbjudna böcker.

  Gilla

 • Stefan Löfven

  Läser nu på morgonen, hos Stasi tv en artikel skriven av Jerker Hagman om Karlskrona.
  Där står, att det ”kan” bli problematiskt i framtiden för staden när haven höjs. Och att kommunen ”befarar” att dem får problem.
  Så jag har skickat frågor till lille gode Jerker, om han inte hört att FN utlyst klimat nödläge, och att dem på SVT, skriver dagligen om klimatet. Jag undrade om något nytt har hänt, för nu skriver han att det ”kan” ske. Han är väll inte en klimat förnekare???
  Ska bli intressant om jag ens får ett svar. Funderar på om jag skulle kontakta Hans chef, och påtala att han är en förnekare, han kanske inte ens tror på profeten Greta, och då vill jag veta om han kan jobba kvar. Eller om han måste gå över till den onda sidan..

  Gilla

 • Tom

  Fanns det ingen annan?

  Gilla

 • Mm

  Som vanligt, samma jeppe som skulle fixa skolan på 100dgr. Bäst på att lova så utredningen skall nog fixas på en vecka. Men orolig behöver han nog inte vara, det ligger högar av utredningar som väntar. Istället för att lösa problemen med i stort sett allt som gått snett i Sverige där dessa jökungar fått styra o ställa.

  Gillad av 1 person

 • Carolus Magnus

  I Sverige anställer man pyromaner för att släcka bränder.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Klarar han av det på 100 dagar ?

  Gilla

 • Maurice

  Gurra ska ställas till svars för förskingring av svenskarnas skattemedel. Hur kan man försvara texten på tröjan? Är det dåligt samvete för hur Sverige uppträdde i 2:a världskriget? Jag har ingen förståelse för hans uppträdande. Blir trött o upprörd samtidigt. Var är min nitromex?!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: