6 thoughts on “Dagens Greta

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Som ung var jag medlem i både Unga Örnar och SDUK, sossarnas svar på Scouterna samt det som numera heter SSU. Men jag växte upp fick bättre förstånd och inser att Islam och Socialdemokrater är något jag klarar mig bra utan!

  2. Det är mycket synd om Greta som i hela sitt liv blivit utnyttjad av jubelidioten som är hennes mamma. Sätt denna person i fängelse på vatten och bröd i resten av hennes liv. Hon är inte värd mer.

  3. Apropå om att ljuga om verklighetens fakta i klimatdebatten…..

    Faktablad för skolarbete från Naturskyddsföreningen: ”Hot mot Arktis”. Publicerat 30 augusti 2017. Finns att hämta hem för att användas i undervisning i skolan.

    ”Ökad temperatur: Med ökade temperaturer, mindre och tunnare is och mer öppet hav påverkas ekosystemen i Arktis. Späckhuggaren och blåvalen som gynnas av öppet hav har ökat i antal. Isbjörnar, valrossar och grönlandssäl som är beroende av havsis för att jaga, vila och föda upp sina ungar missgynnas och minskar i antal.”

    https://www.naturskyddsforeningen.se/skola/energifallet/faktablad-hot-mot-arktis

    Isbjörnarna ökar i antal. Vilket även valrossarna gör.

    https://www.youtube.com/watch?v=jQRle6pgBCY

    När natur och miljöorganisationerna blandar lögn med fakta, är det en stor belstning för vetenskapen och alla de människor som jobbar för naturen och miljöns bästa.

KommenteraAvbryt svar