All kritik av rådande PK är hat

KLIMAT. Många ungdomar engagerar sig i klimatfrågan. All kritik mot detta kallas för ”HAT” och grundar sig i okunskap enligt TV4. Klimatfascisten Greta och hennes lärjungar ska förbli oemotsagda och inte bemötas med kritiska frågor. 

-Pettersson trodde inte de så kallade journalisterna kunde bli sämre efter katastrofen med migrationen men nu gör de samma sak igen. Köper ena sidans argument utan eftertanke.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “All kritik av rådande PK är hat

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Att jamsa med är signifikativt för den PK-trogne. Inget blir bättre för att alla är ense. Någon måste kunna argumentera för en annan syn på ett problem annars hittas ej den rätta lösningen.
    Vi måste inte alltid vara överens för då förblir vi oförändrade och inkrökta vilket förhindrar nytänkande.

  2. Annars verkar det ju vara på modet med ”normkritik”, att kritisera PK måste ju vara ”normkritik” om något….
    För övrigt, är ”hata klimatet” det värsta man kan göra nu? Värre än att vara rasist?
    BTW: att ett helt gäng omringar och ge sig på plogbilen för att man inte tycker om det kalla klimatet i Sverige, är inte det en form av ”klimathat”?

  3. Hur ska dom i studion kunna ställa en vettig kritisk klimatfråga egentligen ?

    Till att börja med vet dom inte vad klimat är, det dom pratar om är fortfarande väder. Det blir så med fel utbildning i unga år, indoktrinering i genus / värdegrund och allt annat dom varit med om

  4. HYCKLANDE, FEMINISTISKA FJANTIGA KNÄHUNDAR!

    Bara en idiot låter sig styras av ett litet vilse barn, och tror på detta, som världens ledande klimat experter/forskare/miljövetare ser som en av historiens största bluff.

    NI MÄN, AGERA SOM MÄN, och spring inte i koppel åt feministiska sjuka vänstervridna psykfall.

  5. Vänstervridna har alltid rätt och tål inte att bli kritiserade. Det är deras kännetecken. När man inte har argument kommer rasistkortet eller så tar man till våld. Det har vi ju sett i många år nu.
    PATETISKA IDIOTER

  6. När det för att svara på frågor och bemöta påståenden saknas argument, kunskap och förstånd svaras det alltid med epitet, okvädningsord, mörkningar, vinklingar, förfalskade temperaturdata, lögner och ännu mer lögnpropaganda! Detta är det stora beviset för att klimatbluffen är en stor LÖGN! orkestrerad av den globalistiska världseliten som dessutom inte på något sätt själva reducerar sina egna utsläpp eller energiförbrukning, som i sin tur är ännu ett stort bevis för att allt är en bluff! Bl a för att på kommunistiskt mane’r kunna skatteplundra befolkningen! I sin tur för att finansiera massinvandringen och folkutbytet!

  7. Journalisterna påstår att Zlatan investerat i Hammarby, men Dagens Industri skriver att han inte betalat en enda krona.
    Hur kan man investera utan att betala något?
    Det ser ut att vara en bra affär.

    • Zlatan går in med sitt namn, för det får han aktier, troligen satsar han inga pengar. Det är Zlatans vanliga sätt att göra affärer. En klubb som Hammarby är inte värd så mycket i pengar. Kanske 30-50 miljoner, jag tror ingen förening i Sverige kan värderas till över 100 miljoner.

      En förening måste äga minst 51 procent av representationslaget i seriesystemet. Om vi tar Hammarby som exempel så kan ingen, varken Zlatan eller en stenrik arab gå in och äga mer än 49 procent hur mycket pengar det än satsas och medlemmarna har alltid sista ordet. Problemet är nog att ytterst få medlemmar går på möten och det blir en klick som bestämmer.

      De allsvenska klubbarna (16 st) har sammanlagt c:a 900 miljoner i eget kapital. Malmö är rikast. Att gå långt i Europa-cupspel eller sälja spelare är nästan enda sättet att tjäna pengar.

      • Möjligen kan Friskis o svettis vara värt mer än 100 miljoner, de har i Sverige drygt 538 000 medlemmar fördelat på ca 77 gym, 161 delföreningar (vet ej om de äger alla eller hyr). Medlemsavgiften är på 200kr/ år (de tar alltså in över 100 miljoner bara på den, sen tillkommer t ex gymkort som kostar ca
        se här https://www.friskissvettis.se/goteborg/priser
        De omsätter alltså flera miljarder per år.

  8. Journalister skäms inte för att visa sin oduglihet gång på gång.
    Hat har alltid varit kommunisters beteckning på kritik åt deras totalitära läror.

    • De tänker nästan undantagslöst på sina feta lönekuvert och karriärer! Därför hålls de kraftigt överbetalda och förlorar därmed stora pengar på att säga sanningen!

KommenteraAvbryt svar