Klansamhälle protesterar i Angered efter omhändertagande av barn


INVANDRING & KLANSAMHÄLLE. Mellan 100 och 150 personer demonstrerade under tisdagen i Angered mot socialtjänstens beslut om ett omhändertagande av en pojke. Demonstrationen samordnades av barnets släkt som polisen anser styr stora delar av den undre världen i Göteborg. – Man använder pojken som en bricka i ett spel mot familjen, säger en talesperson för släkten, rapporterar Göteborgs-Posten

Släkten har riktat ständiga påminnelser om att ”här är det vi som bestämmer” mot både medborgare och myndighetsrepresentanter. Samt att utsatta och vittnen inte vågat prata med polisen av rädsla för släkten.

Demonstranter och representanter för släkten samlades på Angereds torg två timmar före stadsdelsnämndens möte på tisdagen. Mellan 100 och 150 personer visade sitt missnöje mot socialtjänstens beslut.

På plats fanns bland andra den 63-årige man som polisen anser vara släktens överhuvud och som är morfar till den omhändertagne pojken.

Inför plakat med budskap som ”Socialtjänsten kidnappar barn” och bilder på den unge pojken hölls tal på både svenska och arabiska av representanter för barnets biologiska föräldrar.

-Pettersson ser att vi skrivit en hel del om klanen Ali Khan på bloggen, det är invandrargäng som dessa som statsministern, inrikesministern och justitieministern har lovat att knäcka, i stället växer de…

Polischef: Maffialiknande invandrarsläkt styr brottslighet i Angered

Överhuvudet Hashem Ali Khan – begär tre miljoner för 25 dagar som inlåst

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Klansamhälle protesterar i Angered efter omhändertagande av barn

 • Hans Pettersson

  Är det artigt och god ton att säga att jag blir illamående när jag läser om familjen som satt skräck i Göteborg. Hur kan detta tillåtas? Tyvärr är detta inte någon unik företeelse. Jag vet, för jag har arbetat som socialsekreterare i Tensta.

  Gilla

 • Maja 2

  Importerade problem.Vad kostar allt detta för oss?

  Gilla

 • ponnsan62

  Styr maffian ii riksdagen oxå?
  Självklar säger dom berörda!
  Härligt säger jag villken fin framtid våra barn får.
  Tack så mycket!
  Men jag tror ni kommer bli drabbade själva ni
  som har makten…
  Jag ber varje natt att onskan tar er!
  Undra hur mycket pengar makthavarna får eftersom dom inte bryr sig.

  Gilla

 • gamgubben

  Finns det inget alls av det ursvenska, djävlar anamma, kvar i någon del av Sverige? Sånt här som skrivs i GP borde ha stoppats för länge sedan. Det är ju rena rama landsförräderiet att säga ”här bestämmer vi” det finns bara en lösning på sådana fasoner. Förvisning tillbaka till medeltiden och förlust av eventuellt svenskt medborgarskap.

  Gilla

 • SVENSK

  PK- imbeciller, gissa hur det kommer att bli när klanfolket blir i majoritet!

  Gilla

 • Martin

  Tja…..Tyvär skal det nog drastiska handlingar till, innan regering, myndigheter och övriga intelligensmässigt mindrebemedlade idioter i Svea Rike ska vakna. Ex. om denna klan med kompissar stormar kommunhus, polisstation m.m. med automatcarbiner och omvandlar dessa platser i blodbad utan bara én enda överlevande.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  I Tyskland har man enorma problem med klaner, dess brottslighet och svår klanrivalitet. Nya klaner har kommit in med invandringen och stör gamla klanstrukturer.

  Den största gamla klanen har 15 000 familjemedlemmar.

  Gilla

 • Olof.p

  Det här är bara början om vi inte låter Jimmy Åkesson styrs Sverige. Sjuklövern har har släppt in muslimjävlarna och gett dem fria tyglar.

  Gilla

  • kaos

   vad skall jimmie göra själv sverige är redan islamistisk mer än halva landet ni svenskar är dummaste folket i världen tar in araber o afrikaner kolla nu hur det ser ut vem vill ha dom inga

   men ni tar emot dom ger dom allt sen krossar dom er o detta land sakta men säkert bravo bravo svenskar ni har sänkt er båt själv

   med andra ord dummaste folket i världen o hela världen garvar

   Gilla

 • Nisse

  Även i dessa fall vi har alla fakta på bordet, visar samhället upp en total handlingsförlamning. Vi vet vem och vad de gjort.
  Våra lagar och regler är inte anpassade för att bekämpa gäng och klaner, som strukturellt parasiterar på vår snällhet.

  Gilla

 • ossie

  Skicka hem hela släkten bums !!

  Gilla

 • Maurice

  Bara att bunta ihop hela klanen o skicka till ett icke skidåkande land. Göteborg o hela Sverige skulle bli bättre utan dessa berikare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: