Iraks försvarsminister får bidrag i Sverige

SKATTER OCH BEDRÄGERIER. Det tog 3-4 dygn innan PK-etablissemangets media med sina enorma resurser vaknade och kopierade nyheten att Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är folkbokförd i Sverige trots att han varit bosatt i Irak i flera år. Al-Shammari  och hans fru misstänks nu för grovt bidragsbrott, då de har fått barn- och bostadsbidrag trots att de inte varit bosatta här.

Aftonbladet rapporterar att al-Shammari kom till Sverige år 2012 och fick svenskt medborgarskap tre år senare. Tidningen har sökt honom vid flera tillfällen utan att lyckas.

Den irakiske försvarsministern Najah al-Shammari har polisanmälts i Sverige av en svensk-irakisk jurist som anklagar honom för att vara medskyldig till att hundratals demonstranter skjutits ihjäl i protesterna i landet.

Nyheter Idag var först med att publicera uppgifterna om al-Shammari.

-Pettersson säger att det är bara en av många tusen och hur kan någon få bli medborgare i Sverige efter tre år? Ändra lagen så medborgarskap som getts på falska grunder, med hot eller mutor kan dras in och pengarna som familjen al-Shammeri har stulit kan dras från biståndet.

TIDIGARE 2019-11-19. Sjukskriven svensk medborgare är försvarsminister i Irak

INVANDRING. Nyheter Idag avslöjar att Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är folkbokförd i en förort till Stockholm och är svensk medborgare, något hans parti Wataniya-koalitionen förnekade när han föreslogs som försvarsminister.

I Sverige har al-Shammari varit sjukskriven på heltid på grund av minnesproblem. I slutet av juni i år utsågs 52-årige Najah al-Shammari. läs vidare på Nyheter idag, bakom betalvägg…

  • Sjukskrevs för minnesproblem
  • Blev svensk medborgare efter sex år
  • Har stärkt relationerna med grannlandet Iran

The Bagdad Post förnekar dock att Najah al-Shammari har svenskt medborgarskap.

-Pettersson är oerhört misstänksam. Hur många migranter finns det som ljugit och bluffat till sig bidrag för att sedan åka hem tid de flytt ifrån för att de var hotades med döden?

Varför vill inte nuvarande regeringen utreda möjligheten att ta det svenska medborgarskapet från terrorister, kriminella och fuskare.

De hånskrattar åt oss
”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

26 thoughts on “Iraks försvarsminister får bidrag i Sverige

  1. Flera kurdar och araber från irak dem får bidrag från staden irak och dem lever i svergi och får bidrag från svenska samhällen . Det är sjuk och dem jobbar inte lever bästa liv från andra invanderare som jobbar .

  2. Intressant att både Aftonbladet och Expressen använder följande mening i sina artiklar om fallet.
    ”Det var den SD-kopplade sajten Nyheter Idag som först avslöjade uppgifterna”

    Tyvärr är nog Najah al-Shammari bara en i mängden som erhåller skattefinansierade bidrag på felaktiga grunder. Viktigt att poängtera att detta gäller såväl invandrare som svenskar, men visst svider det när man kan återvända till landet man flytt från med diverse suspekta bidrag i resväskan.

    • Nyheter Idag har nog mer ”kopplat” till partiet MED. Om man nu ska göra någon koppling överhuvudtaget.

      Agenda journalisterna har lite svårt med att bara säga, att det är Nyheter Idag, som har gjort avslöjandet.

      • Ägare / Finansiering av Nyheter Idag

        Webbsajten nyheteridag.se drivs genom aktiebolaget Publicism NITEK AB. Bolaget ingår i en koncern vars moderbolag, Davka Förvaltning AB, ägs av Chang Frick och av Ilan Sadé, jurist och partiordförande i Medborgerlig Samling.

        Verksamheten finansieras huvudsakligen genom våra läsares PLUS-abonnemang och genom annonser på sidan.

        Nyheter Idag har inte någon direkt koppling till någon politisk organisation, och vi sätter en ära i att vara så oberoende som möjligt. Politiskt vilar vi både på en libertariansk och på en liberalkonservativ grund, vilket betyder att vi strävar efter frihet för såväl information som individer, men också efter ett samhälle som fungerar och håller ihop.

        Våra medarbetare har bakgrund i olika organisationer och verksamheter, såväl politiska sådana som andra typer av intressen.”

        Finansiering av verksamheten kommer ur eget kapital från ägarna. Det finns inga externa aktieägare förutom Frick och Sadé, eller några andra former av ekonomiska intressen som påverkar innehållet i Nyheter Idag.

  3. Nu har jag förstått vad uttrycket ”vinst för samhället på sikt” egentligen innebär. Jo, givetvis, vinst för S-partiet, förstås. Efter 5 år kan de rösta på Löfven. Det är det viktiga för Vänsterpartiet.

  4. Naturligtvis har det ingenting med invandring att göra.
    Även om inga invandrare fanns här, skulle många svenskar leva på sociala förmåner fast de flyttat till Irak. Så har de alltid gjort.
    ”Stefan Löfven”

  5. ”Öppna E R A hjärtan !”

    Förlåt Pettersson!
    – men jag känner att jag passerat gränsen
    för att hålla ”god ton”.

    Jag måste uttrycka vad jag känner: Vilket (jävla) svin ! ! !
    Nu känns det lite bättre.

    – och detta är bara det som upptäckts av en slump!
    – vem har ansvar för dessa utbetalningar?
    – behöver vi dessa svin i Vårt Fosterland?
    – dags att införa ”diskret angiveri”?

  6. För något år sedan undrade Pettersson i ett inlägg,”vad gör Medier på hans sida ? ” Stenbock svarade om jag minns rätt ”söker efter nyheter”….
    Detta har bevisats flera gånger,och nu senaste dagarna med historien om Iraks minister. Mannen som är svensk medborgare,och sjukskriven sedan 6 år tillbaka,här i Abzurdien !!!! Denna sanning var så brännande,att landets sensations o.propaganda-pressen nu säljer extra lösnummer !

  7. NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
    NALLEN skriver:

    Det är inte för inte att svenska kallas för det BLÅÖGDA FOLKET vilket innebär att dom tror på allt som en flykting säger att han utsattes för i landet han flytt från på det sättet få precis vem som helst uppehållstillstånd i Sverige för i detta landet ljuger man inte och det en person säger är inget annat än sanningen.

  8. polisen är och media är chockade över att de får får fast folk de efterlyser med bild…

    Tja i tyskland betalar polisen upp till 100.000 euro till den som lämnar tips så att de på europas most wanted list grips.

    Bild och namn och massa info om berörda…
    https://eumostwanted.eu/

  9. Säg att detta inte är sant, jag orkar inte med längre att uppleva förfallet av Sverige. Stämmer detta bör hela regeringen avgå omgående samt ledningar för flera stora myndigheter i landet bör avsättas.

  10. Tänk om det vore en svensk. Han skulle få betala tillbaka varenda öre plus ränta och bli åtalad för bidragsfusk. Nu blir det en klapp på axeln på sin höjd.

KommenteraAvbryt svar