Stäng

3 reaktioner på “Skvallerbyttan – Läckan

 1. Anfall är ofta bästa försvar!
  När alltså Trump administration börjar kolla om Biden-klanen kanske håller på med korrupta affärer bl a i Ukraina, så skickar de ut en Whistle-Blower och startar en avsättningsprocess mot Trump.
  I mina ögon visar detta att Biden-klanen är korrupt. Att demokraterna är antidemokratiska och ännu mer korrupta. Även om Trump säkert har haft fingrarna i syltburken OCKSÅ, så har detta sannolikt varit efter omständigheterna relativt oskyldigt. Hade det varit reellt så hade Deep State med alla infiltrerande tillsatta chefer alltid kunnat hitta något att verkligen sätta dit Trump med.

  Vad gäller rysk medling, så visade det sig att det är demokrater som hållit på med just detta, och att den medling Google håller på med är avsevärt allvarligare för att genomföra demokratiska val opåverkade.

  I Sverige håller uppenbarligen S/MP på att implementera lärdomarna från demokratiska partiet i USA rörande Google, samt övriga sociala media. Nästa svenska val kommer att bli fullt av tjuvknep och olagligheter, om inte rena valfusk – och oppositionen har inte tillgång till de resurser som medger valfusk.

 2. Trump är min messias..
  Vilken man!
  Hur många män har den pondusen!
  Inte många i Sverige.

  Det finns men dom tystar media ner…
  Hitler skulle bli glad om. han levat

 3. Skvallerbytta vet jag inte, mer som en skvallerkäring där demokraterna gör allt för att hindra Trump från att låta han genomföra sin politik, demokraterna har ju aldrig lyckats med sin politik så nu görs allt för att inte visa de amerikanska medborgarna att man kan styra USA på ett bra sätt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: