Skvallerbyttan – Läckan


Den så kallade ”visselblåsaren”  uppges vara en viss Eric Ciaramella.

Mer fakta om denne Eric C läser man HÄR


3 responses to “Skvallerbyttan – Läckan

 • Roland Salomonsson

  Anfall är ofta bästa försvar!
  När alltså Trump administration börjar kolla om Biden-klanen kanske håller på med korrupta affärer bl a i Ukraina, så skickar de ut en Whistle-Blower och startar en avsättningsprocess mot Trump.
  I mina ögon visar detta att Biden-klanen är korrupt. Att demokraterna är antidemokratiska och ännu mer korrupta. Även om Trump säkert har haft fingrarna i syltburken OCKSÅ, så har detta sannolikt varit efter omständigheterna relativt oskyldigt. Hade det varit reellt så hade Deep State med alla infiltrerande tillsatta chefer alltid kunnat hitta något att verkligen sätta dit Trump med.

  Vad gäller rysk medling, så visade det sig att det är demokrater som hållit på med just detta, och att den medling Google håller på med är avsevärt allvarligare för att genomföra demokratiska val opåverkade.

  I Sverige håller uppenbarligen S/MP på att implementera lärdomarna från demokratiska partiet i USA rörande Google, samt övriga sociala media. Nästa svenska val kommer att bli fullt av tjuvknep och olagligheter, om inte rena valfusk – och oppositionen har inte tillgång till de resurser som medger valfusk.

  Gilla

 • ponnsan62

  Trump är min messias..
  Vilken man!
  Hur många män har den pondusen!
  Inte många i Sverige.

  Det finns men dom tystar media ner…
  Hitler skulle bli glad om. han levat

  Gilla

 • Gringo

  Skvallerbytta vet jag inte, mer som en skvallerkäring där demokraterna gör allt för att hindra Trump från att låta han genomföra sin politik, demokraterna har ju aldrig lyckats med sin politik så nu görs allt för att inte visa de amerikanska medborgarna att man kan styra USA på ett bra sätt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: