Man rånad och huggen i Malmö


BROTTSLIGHET. En man blev igår rånad och huggen med ett vasst föremål på Limhamn i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. Två misstänkta gärningsmän  jagas av polisen.

Polisen använder helikopter och hundpatruller i sökandet efter rånarna. De beskrivs som två män i 20-årsåldern, smala och mörkt klädda. Rånbytet blev en väska med träningskläder. Den rånade mannen kördes till sjukhus med ambulans.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Man rånad och huggen i Malmö

 • Monica

  Maja; Det är så rätt så. Rosengårds gator är uppkallade efter höjdare i samhället. Det är nästan uteslutande adliga namn som von Rosens väg, Ramels väg och liknande alltså i den mest förslummade delen, Varför? Gatorna där fick sina namn långt efter den sociala ingenjörskonstens tillkomst. Rosengårds miljonprogram byggdes för att få bukt med bostadsbristen, omoderna lägenheter och trångboddhet. De som flyttade in först när Rosengård kom till var svenska arbetare, lägre medelklass och arbets-kraft från Finland, gamla Jugoslavien och andra medelhavsländer. Sedan 80-talet har dessa flyttat därifrån för att avlösas av MENA-folk. Det finns också en villastad som tillhör Rosengård som har fin arkitektur som påminner om engelska parhus. Det är i huvudsak den välutbildade medelklassen som bor där. Från början var Rosengård ett gods med enorma lanttillgångar som tillhörde den betydelsefulla familjen Kockum som låg bakom Kockums varv.

  Gilla

 • ponnsan62

  Fick dom ingen Pizza …
  Malmö polis ser rund o go ut . Mycket pizza där…
  Motion vad är det…?
  Får man det av pizza?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mer Pizza !!!!!!!

  Gilla

 • Maja

  Araber bestämde sig på 90 talet att ta över Malmö. Minns så väl när en i Stockholm sade att ” staden är vår” och åkte dit i skytteltrafik. Reepalu trots varningar gjorde ingenting åt eländet och på facebook gick diskussionen varm .Man fick ofta höra att man är en rasist,när jag hade åsikter om hur ”herrgården”/ stadsdelen av Rosengård skulle arta sig med allt flera nationaliteter.
  Nu undrar jag hur det kommer att sluta .
  Flotta namn till trots är det här ett av det värsta områden i Sverige.
  Det beror på naiviteten hos de ledande i både Malmö stad och i Riksdagen.

  Gilla

 • Inge

  Dessa satans malmöiter, skåningar av värsta sort. Närheten till Aalborgs aquavit har gjort dem sinnessjuka.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: