Stäng

Centerpartist, att importera okända, ljugande vapenföra män är liberalt och fredligt

INVANDRING. Martin Ådahl är riksdagsledamot och arbetsmarknadspolitisk talesperson för Centerpartiet. -Pettersson undrar vilka partier som avses och vad herr Ådahl menar med militant.

Twitter

Martin Ådahl tycker tydligen det är liberalt att importera tusentals ljugande unga män i vapenför ålder som vi inte vet vilka de är och sedan beskatta svenska folket för att försörja ockupationstrupperna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Centerpartist, att importera okända, ljugande vapenföra män är liberalt och fredligt

 1. Centern som förr var böndernas parti kan inte innehålla en
  enda bonde idag, den sista äkta bonden i det partiet
  hette Sven Olle Olsson från Sjöbo, han hade klara och
  tydliga motiv varför vi inte skulle ta in folk från Mena.

  Varför kallas det centerpartiet idag? Dom kunde ju lika
  gärna kalla sig STUREPLANS PARTIET, det är ju ändå
  därifrån som många av dårarna kommer ifrån. Varför
  måste dom stjäla ett etablerat partis namn??

 2. Det är helt uppenbart att Centerpartiets företrädare Martin Ådahl vill göra skillnad på svenska medborgares rätt till demokratiskt inflytande, i det svenska samhället.

  Att dela upp och peka ut människor som militanta. Bara för att de inte delar hans och Centerpartiets politik. Oerhört skrämmande att höra från en som kallar sig för demokrat, liberal och förmodligen äter ”värdegrundsfrukost”, varje dag i sitt hem.

  Man kan väl konstatera att Dagens Industri har lite mer av respekt för det svenska folket och demokratin, än vad Martin Ådahl och hans parti har.

  Förmodligen är mantrat han går efter, det som partiledaren har yttrat.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  6 december 2015, Annie Lööf.

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/annie-loof-manniskors-frihet-ar-viktigare-an-de-svenska-systemen/

  1. Två som vänder sig i sina gravar är Hedlund o. Fälldin. Hur C kunnat bli ett vänstersocialistiskt parti,är för f.d. C-medlemmen Stenbock obegripligt.
   Anade förstås oråd redan när Sthlm-Centern utförde sin kupp,o.valde gröne kommunisten Johansson till ledare. Smålänningen som tydligen blev Lööfs förebild !

 3. Turkiet skall släppa ”hem ” alla IS männen .Undrar hur många % av dem hamnar här 90 kanske?
  Tur att Danmark har gränskontroller !

 4. Centerpartiet – en långtidsparkering för frustrerade fd miljöpartister – ett fd borgeligt parti, numera en tummelplats för nyliberala ryggradslösa millenials. Martin Ådahl bör avstå från att använda sig av långa, svåra ord som han inte begriper.

 5. C är kulturmarxister, vilka är ”nazister i nya kläder”. bondeförbundet var ett av partierna i Sverige (S det andra) som anammade nazismen i Sverige. Det officiella nazistpartiet i Sverige under krigsåren var betydelselöst, men det var inte nazisterna inom ramen för S/Bondeförbundet (dagens C).

  Lägg märke till hur de senaste årens politiska lösningar allt mer liknar de lösningar på samhällsfrågor resp ”säkerhet”, som utvecklades av av Hitlertyskland. Vissa av dessa lösningar hade ju faktiskt hämtats från Sverige (där S/Bondeförbundet var tongivande).

 6. Martin Ådhal är korkad det är en förutsättning om man skall vistas i samma rum som Tokan Annie Lööf.
  Islam är väl så antiliberalt som det är möjligt att bli.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: