Stäng

Stefan Löfvens arbetsdag

BROTTSLIGHET. ”Min arbetsdag upptas av att försöka knäcka den organiserade brottsligheten”, sa Stefan Löfven i nyhetssändningarna i går. -Pettersson konstaterar att Löfven inte verkar få mycket gjort på dagarna och undrar om han ens klarar av att knäcka nötter. Löfven pratar mycket om nya lagar som tar tid att få på plats, jag är övertygad att vi skulle komma långt med att använda de befintliga. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Stefan Löfvens arbetsdag

 1. Herr Löfven har nog inte så långa arbetsdagar.Sedan tar ju allt utlandsfarande tid.Sedan var det väl 3 månaders semester från regeringsuppdragen.Så det är klart att han har mycket att göra.Men,uppenbarligen inte i Sverige.

 2. Såskoppens förbannade poliskår har (enl Svt) klarat upp hela 6 av 38 (16 procent) dödsskjutningar de senaste 8 åren. I Stockholm klarade man hela 20 procent och i Göteborg fenomenala 24. Polisen är ju som bekant kända för att trixa med och försköna statistiken så bör även dessa mediokra siffror tas med skepsis.
  Dårarna kastar lott om vem som ska styra landet och buset bara myser.
  115-0 till bortalaget!

 3. ”Knäcka den organiserade brottsligheten”?

  Och hur mycket bryr sig Löfven om den oorganiserade brottsligheten?

  Låter han då den oorganiserade brottsligheten husera helt fritt?? … Kanske t o m lika fritt som den organiserade brottsligheten som han de facto hittills låtit växa över alla bräddar med sin passiva attityd.

 4. kanske går snabbare om han svetsar bort brottsligheten än försöka ”knäcka” den.

  Det enda som knäckts hittills är den öppna gränsen mellan danmark och sverige

 5. Ja han vill ju inte förolämpa sossarnas och vänsterns importerade valboskap så det är nog lite trixigt läge för herr Löfvén.

 6. den karln är fullständigt väck i huvudet!
  sitter ständigt på läktaren med en varmkorv och kommer aldrig in i matchen!
  nonchalant maktfullkomlig dåre, Sverigefientlig världsfrånvänd idiot! LANDSFÖRRÄDARE!!

 7. ”Min arbetsdag upptas av att försöka knäcka den organiserade brottsligheten”, sa Stefan Löfven i nyhetssändningarna i går.”

  Han måste ha vääääldigt korta arbetsdagar !!!

 8. Det finns en möjlighet också rensa ut alla miljöpartister från justitiedepartementet. Och låt Morgan få två månader på sig att visa dåd och initiativkraft.

 9. Jodå knäcka nötter funkar nog, det är bara ett moment när man väl placerat nöten. Att gå på en rak linje och tugga tuggummi samtidigt blir nog mer problematiskt.

 10. Socialismen är den grövsta och mest organiserade brottsligheten, efter i…m. Sveriges Bonny and Clyde. Morgan och Ygeman är Mutt and Jeff…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: