Stäng

Vilka länder är smartast i världen?

INTELLIGENS. Vilka människor har bidragit mest till vår utveckling som art? Vilket gör bäst ifrån sig i skolan och vilka har högst intelligenskvot, IQ. Vouchercloud har gjort arbetet och rankar de 25 bästa länderna i världen efter intelligens som presenteras av Forbes

-Pettersson letar förgäves efter våra pensionsräddare från Syrien, Somalia, Irak, Afghanistan, Eritrea med flera länder. Var är araberna och afrikanerna?

De flesta uppfinningar tillskrivs en person men är oftast frukten av kollektiva ansträngningar, så vilken nation är smartast i världen?

Går det att hålla ihop ett demokratiskt land om IQ-nivån sjunker för lågt?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 reaktioner på “Vilka länder är smartast i världen?

 1. Sverige är egentligen utanför denna lista.
  Som svensk hade man mycket större chans att få Nobelpris tidigare.
  Tar man hänsyn till detta, är Sverige inte med på listan.

 2. Samtiden

  ” Medborgarinitiativ underifrån
  Därför har Järfällabor utanför partipolitiken planerat att använda lagstiftningen om medborgarinitiativ, ett lagstadgat direktdemokratiskt verktyg för medborgare, för att få en folkomröstning om tiggeri till stånd.”

  Jag har för mig att Sverige inte tillät Medborgarinitiativ såsom alla andra EU länder.
  Jag har frågat Riksdagen ( utan svar) om hur man kan gå tillväga.
  EU lagen säger att har man fått ihop 50 000 röster, måste regeringen behandla ärendet .

 3. Att sänka folkets IQ-nivå, ligger säkert i linje med att krossa välfärdssamhället. Ju dummare folket blir, destå lättare blir det för politikerna att genomföra försämringarna i landet, eftersom allt färre saknar förmåga att kunna ifrågasätta vad makthavarna håller på med.

 4. Det skulle vara intressant att se denna från 1969 då, enligt mig, Sverige låg på topp. Sedan kom Palme, vänstergiren, stopp på kvalificerad arbetskraftsinvandring och massimport från tredje världen.

  1. Det stora inflödet började först 1/7 1984 under Palme, den stora vänstergiren startade först efter han likviderats; då skulle alla PK-are plötsligt gå i Palmes led, vara som Palme, tänka som Palme, agera som Palme, symboler som ”rör inte min kompis” dök upp från ingenstans och orden rasism och främlingsfientlighet började användas på bred front. Så Palme var skit, men skiten efteråt som ville agera skit var värre skit.

 5. Inte svårt att räkna ut vilka som drar ned Sverige till en mycket låg placering. Araber negrer och politiker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: