Stäng

Gruppvåldtäkt i Köping, signalement finns

BROTTSLIGHET. En kvinna i 30-årsåldern blev överfallen sent på natten mot söndagen när hon var påväg hem. Det finns ingen är gripen eller misstänkt i nuläget. Polisen söker nu vittnen och har signalement på gärningspersonerna.

– Hon var påväg hem, upplever att hon blir förföljd. Efter ett tag blir hon överfallen, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl. De får in alarmet vid 3-tiden på natten.
Överfallet på kvinnan i 30-årsåldern avbryts av ett vittne som ser händelsen och två gärningsmän försvinner från platsen. Polisen rubricerar händelsen som våldtäkt.

-Hon fördes till sjukhus efter händelsen. Hon var väldigt chockad efter det hon varit med om men hon är inte kvar ännu, fortsätter Wikdahl.

Polisen har fått signalement och kommer knacka dörr under dagen för att få in fler vittnesuppgifter.

-Pettersson undrar varför allmänheten inte får ta del av vittnesuppgifterna. Jag menar att om två blonda, blåögda män kom inramlande efter tre på natten kanske någon såg dem…

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Gruppvåldtäkt i Köping, signalement finns

 1. Signaliment:
  Naturligtvis infödda äkta svenskar med rågblont hår och blå ögon, vilka annars i dagens trygga heliga och mångkulturella Islamist-Sverige ?
  I PK-media SVT är idag de stackars vänstervridna programledarna bestörta över mordet på en 15-åring i Metropolen och Kalifatet Malmö.
  Nu ska det som vanligt diskuteras och ältas om varför och hur detta kunde hända men naturligtvis inte ett ord om den sanna orsaken till varför Folkhemmet idag befinner sig i ett mångkulturellt kriminellt träsk.
  Inget annat än bara sedvanligt vidrigt svenskt hyckleri.

 2. Stefan Löfven kallar till möte.
  Facebook, Google och Twitter är inbjudna svenska statsmedia är också inbjudna.
  Stefan säger det här är oacceptabelt.
  Ni statsmedia har fått bidrag av staten då kan ni inte gå ut och förstöra sverigebilden.
  Ni socialmedia måste spärra dessa som är förbannade över hur det ser ut i sverige. Ni har fått så låg elskatt som möjligt för att stoppa dessa.

 3. Undrar om den unga damen röstade på SD i senaste valet?

  Om inte …………. !
  => vad man väljer har en viss påverkan på vad man drabbas av!

  Är det verkligen synd om alla kvinnor som blir våldtagna
  av invällare?

  Hade de kanske kunnat påverka risken?

  Vad säger den MÄKTIGA rörelsen, Me Too?

 4. Han hade sk Svenskt utseende, han var mörk och bröt på utrikesmål men han var Svensk pga tunnelbanekvittot som påträffades på platsen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: