Varför bygger araber inga flygplan?


Nu måste jag erkänna att jag inte är någon expert på de muslimska ländernas industriproduktion så något tillverkar de säkert. Pakistan gör kärnvapen och fotbollar. Iran, fast de är inga araber, producerar några flygplan och saffran, men i det stora hela kommer jag inte på en enda produkt från något muslimsk land som är unik, inte ett enda varumärke som de skapat och är kända för.

De arabiska länderna verkar inte producera någonting av värde för världsmarknaden till skillnad mot västvärldens enorma rikedom som vilar på ett ofattbart mångfald av tekniska innovationer och industrier.

All rikedom som existerar i arabvärlden vilar på en enda produkt – oljan – men inte ens den har de hittat själva. Arabvärldens fyndigheter upptäcktes och utvecklades av västerländska företag med västerländskt kapital och teknik.

1950 förstatligade Iran oljeindustrin och de andra arabländerna följde efter, det innebär att oljeshejkerna stal sina miljarder från västerländska företag och dessa oljepengar används för vapeninköp, förtryck och stöd av terror samt skapandet av enorma privata förmögenheter i stället för att komma det egna folket tillgodo. Så utan västerlandets kunnande hade araberna fortfarande ridit kamel och bott i tält. Nu använder de de stulna oljepengarna för att jävlas med oss, så kan det gå.

I Bibeln står inget om oljeutvinning eller industriproduktion och knappast i koranen heller men medan väst lämnat Bibeln bakom sig för att istället lyssna på Darwin, Einstein, Fleming och många fler så tror araberna fortfarande på de syner en påtänd gubbe hade på berget Hira för länge sedan.

− Så därför mina vänner bygger muslimerna inga flygplan, det fanns inga under Muhammeds tid och i den tiden är de fortfarande kvar. 

I förgrunden modern arabisk industriproduktion och i bakgrunden det de åstadkom innan Allah och Muhammed började härja…


31 responses to “Varför bygger araber inga flygplan?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: