Stäng

Statsministern gömmer sig efter en tung och svart natt i Malmö

BROTTSLIGHET. På söndagen samlades många människor vid den plats i Malmö där en tonårspojke dödades på lördagskvällen. -Det har varit en tung och svart natt i Malmö, säger kommunalrådet Katrin Stjernfedlt Jammeh (S). 

Två ungdomar sköts, en 15-åring till döds, den andra är livsfarligt skadad, en kvinna svävar mellan liv och död efter grov misshandel vid en busshållplats, en bomb detonerade, det var rån och djurmisshandel med mera.

Polisen skryter om att de fått pris för sitt brottsförebyggande arbete och kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh säger att det skett en upptrappning av det grova och hänsynslösa våldet i Malmö och statsministern leder landet på sitt sätt…

-Pettersson undrar varför inte regeringen sitter i krismöte dygnet runt, tror dom det är normalt med mord, bomber, våldtäkter, rån med mera i Sverige. Avgå Stefan!

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

49 reaktioner på “Statsministern gömmer sig efter en tung och svart natt i Malmö

 1. ”UG

  10 11 2019 at 17:04
  Hahaha detta är tydligen en mycket känslig fråga, då jag alltid tycks riva upp flera forumdeltagares dåliga samvete över att inte ha gjort nog för landet. Detta är rätt underhållande att se. 😃😃

  Frågan är mycket allvarlig och inget att skratta åt! Sverige är i krig

  https://www.hbl.fi/artikel/explosioner-och-skjutningar-skakar-malmo-flera-grova-valdsdad-pa-kort-tid/

  Varför nämns inte explosioner i svensk media

  1. Du läste mitt inlägg som Fan läser bibeln.
   Läs det jag skrev igen så kanske du förstår vad jag menade!

 2. Jag är övertygad om att Sossarnas ledning VU har bestämt att inte släppa fram Löfven i direktsändning, det skulle bara i ett obegripligt pladder och de skulle tappa ytterligare några procent.

  1. Och så tillsätter man väl en utrednings som ska se över det grova, eskalerande våldet, specifikt i Malmö. Allt för att inte behöva svara på några frågor innan utredningen har kommit med sitt resultat.

 3. De lågbegåvade feministerna upplever Kokta grodan-syndromet.

  Våldet ökar hela tiden succesivt i sådan Lagom takt…att det knappt märks…

  Eller också ingår det i deras planering……

 4. Bryr sig regeringen om det överhuvud taget?
  Känns lite som att man lämnar hela landet åt sitt öde ungefär…..

 5. Vid kärnkraftsolyckan I Tjernobyl tog det ett antal dagar, innan Sovjetunionen erkände att den faktiskt hade inträffat.

  Och hela det landet var då fullt med folk, som även när dom sov förnekade att saker och ting inte stod rätt till.

  Nu är det Sveriges tur att vara ett land, där innevånarna ständigt förnekar fakta, även när det händer rakt framför dom, eller att dom själva blir drabbade.

  Ett helt folk, som i ängslan att bli stigmatiserade och kallade rasister dagligen förnekar att massinvandringen har stora mörka baksidor.

  Så medan landet drivs i ruin, brandröken ligger tät, skottsalvorna och explosionerna ekar går folk ansträngt omkring och försöker låtsas som inget av detta är verkligt.

 6. Va’ konstigt!

  Den där Jammeh har väl alltid svarta nätter?
  Vad är det hon klagar på?
  Hon röstade väl inte på SD?

  Som man bäddar får man ligga!

 7. Pettersson, ger dig ett scop.

  Vad hände myglaren Hadi Barbari som enligt Expressen https://www.expressen.se/nyheter/man-hittad-dod-efter-att-ha-utvisats-fran-sverige/ dog en fruktansvärd död i Afghanistan bara 5 timmar efter ankomst till landet. Advokaten överdriver naturligtvis men konstigt är att mannen lever och har hälsan i Uppsala! Men någon rättelse har inte Expressen orkat publicera.

  Snälla Pettersson, låt denne unga man få åka hem igen och denna gång för att aldrig mer komma tebax. Apan figurerar på lexabase också.

  1. Ja just det vem är vem, dags att börja registrera med foto, fingeravtryck och reda ut var de kommer i från, det finns register i de flesta av dessa länder
   Om myndigheterna ids börja granska
   Men det är kanske lika beavärligt som allt annat dom sysslar med, när det verkar som hela PK maffian sitter på dessa anställningarna.

  2. Skärmdumpat och vidarebefordrat till polis, åklagare, näthatsgranskaren, EXPO och Asylrättscentrum. Ni kommer garanterat inte undan bakom smutsiga IP-nummer.

 8. Det kan nog vara så att de bytt till svenskklingande namn, men 99% kommer från Mellanöstern, Balkan eller gamla Sovjet. Den som påstår något annat måste vara hjärnskadad vänsterfeminist.

 9. Mindre än 10 procent av gängskjutningarna, sprängningarna, bilbränderna och gängvåldtäkterna klaras upp. Tusentals döms till utvisning årligen eft avtjänat straff, men utvisas inte pga att de skulle riskera tortyr eller dödsstraff. Skulle då Säpo ”ha koll” på potentiella terrorister och våldsbejakande jihadister? Nåväl, samma sak här, de fångas och döms till utvisning, som såklart inte kan verkställas pga samma skäl.
  Kalifatet Sverige bygger således upp en jävla främlingsbas av yrkeskriminella, psykopater och terrorister.
  Nu kan vem dom helst drabbad, var som helst.
  Nu ser vi resultaten från alla de trygghetssatsningar, investeringar och verktyg folkförrädaren Löfven och hans pack levererat.
  Nu ser vi äntligen vinsterna i framförallt Malmö, Helsingborg, Landskrona, Ronneby, Göteborg, Växjö, Örebro, Norrköping, Södertälje, Eskilstuna, Stockholm, Uppsala, Avesta/Krylbo, Sandviken. Må folkets dom bli obarmhärtig.

 10. Stefan,nu måste du sätta dig i någon TV soffa och tala om att det här är oacceptabelt.Ta gärna med dig Morgan.Har läst att han brukar bli förbannad ibland.Men det är ingen brådska.Era talskrivare har väl ledig helg så det kan vänta tills nästa vecka när ni har samordnat era agendor.Glöm inte att sätta på er slipsarna.Obs:ta inte på dom bruna.

 11. Om polisen hade gjort Malmö tryggare hade folket ”prisat” dem och hyllat dem som hjältar.

  Vill man ha ett diplom från BRÅ som inte har något värde från någon alls?

  Som att skriva ut ett examenbevis hemma på att man gått en harvardutbildning. Lika värdefullt.

  1. UG, vad menar du att vi svenskar ska göra? Jag har gjort min plikt och röstat på Sverigedemokraterna. Vad mer kan jag göra?
   UG kan ha sett för mycket på underhållningsvåld på tv. Jag kan garantera er om jag skulle skada en arabmuslim kommer hans 10 syskon efter mig. Om jag mot förmodan skulle klara av dessa 10 syskon, kommer det 100 kusiner efter mig.
   Till er som ännu inte fattat, kommer det att bli svårt att komma ur denna härva med arabmuslimer, gör ett studiebesök i Malmö.

   1. Hahaha detta är tydligen en mycket känslig fråga, då jag alltid tycks riva upp flera forumdeltagares dåliga samvete över att inte ha gjort nog för landet. Detta är rätt underhållande att se. 😃😃

   1. Jag har verkat politiskt mot massinvandringen, försökt påverka politiker, skrivit insändare, delat flygblad samt försökt värva medlemmar till verksamheten.

    Vad har du gjort för ditt land Rune?

 12. Den etniska rensningen av svenskar får så klart inte stoppas; Svenskarnas utförsåkning fortsätter ohämmat mao

 13. Det undrar jag med var Stefan håller hus. Han bör inbjudas varje morgon till TV nyheter för en intervju när folket blir likviderade på offentliga platser.

  1. Han är väl på affärsresa med Wallenberg och ”kränger vapen” , och då har han inte tid med petitesser. 🤑

 14. Löfven. Jamen det är ju våra väljare och vi ligger dåligt till i opinionsmätningarna så det går inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: