Stäng

Höj skatten tycker Anders Lindberg

SKATTER. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg vill höja skatten för att Östersunds kommun ska ha råd med pepparkakor till barnen, som vi rapporterade igår

Högre skatter är det vanliga receptet för vänsterblivna socialister som tror att politiker använder dina pengar bättre än dig. Högre skatt garanterar inte pepparkakor till barnen, politikerna hittar kanske andra saker att lägga pengar på.

-Pettersson förslag är att sänka skatten så kan föräldrarna köpa vilka kakor de vill eller något annat för pengarna.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Höj skatten tycker Anders Lindberg

 1. Så går det när man sänker skatt för höginkomsttagare i Danderyd mm

  Fastighetsskatt, arvsrätt, förmögenhetsskatten, gåvoskatt, kapitalsskatt, jobb skatteavdrag 1, 2, 3, 4, 5, och 6 och nu även värnskatten. (Flera hundra miljarder varje år i skattesänkningar)

  Dessutom så har vi fått massor med nya bidrag så som rut/rot och sen har man ränteavdrag på de fina hus i Danderyd som snittar 10 miljoner. En del får fler 100tkr i bidrag och år.

  Och så har vi oreglerad arbetskraftsinvandring (SD är också med på det) så de trycker ner löneutvecklingen för vanliga löntagare. Men vad har vi mer som trycker ner löner? Låg a-kassan 910kr/dag ( alliansen ville sänka den ännu mer, så som 625kr/dag) , låg- sjukförsäkring idag 80% eller 8pbb (alliansen ville sänka den till 72,5% dessutom så ville de införa en extra karensdag ) och segregerat bostadspolitik Så att vanligt folk kan inte ta ett jobb för att det finns inga bostäder.

  Men vad gör SD? De vill vara med Alliansen

 2. Riksdags men å kvinnor .kan ju sänka sin lön med 50.000 kr . I månaden så har vi råd med pepparkakor. .och det har dom med en då..samma med kommunalpolitker. Kan sänka sin lön. Politikerna höjer sin lön varje år. Sänker arbetarnas lön. Och dom har gratis sjukvård gratis bilar. Nä fy fan

 3. Inget bra läge nu för skattehöjningar. Sverige befinner sig för närvarande i utförsbacke på flera olika punkter enligt Europaportalen …

  Delcitat

  Kylig höstprognos för Sverige – näst lägst tillväxt i EU

  Bara Italien beräknas få en lägre tillväxt än Sverige under nästa år. Arbetslösheten spås samtidigt öka och bli den femte högsta i unionen – långt från regeringens skrotade mål om att nästa år bli bäst i EU.

  EU-kommissionen räknar i sin ekonomiska höstprognos att Sveriges tillväxt under 2020 bli 1,0 procent. Det är efter Italien den lägsta nivån i EU.

  ”Sveriges ekonomi saktar tydligt in. Inhemsk efterfrågan och investeringar är i synnerhet svaga”, heter det i rapporten. (Publicerad 7 november 2019)

  Slut delcitat

  Läs mer och se de förödande värdena för Sverige i diagrammet på länken:

  https://www.europaportalen.se/2019/11/kylig-hostprognos-sverige-spas-nast-lagst-tillvaxt-i-eu

  De vanstyrande Socialdemokraterna (inkl Anders Lindberg) jobbar på febrilt för att i opinionen nå den eftertraktade nollpunkten snarast möjligt …

  https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  1. Det är självklart, vem vill bedriva verksamhet och företag i ett land där mord, förnedring av dina gamla föräldrar, våldtäkter av dina barn, skjutningar och uppeldande av din bil är ett normalt beteende i det sjuka socialdemokratiska styrda Sverige idag.

 4. Anders Lindberg borde fråga finansminister Magdalena Andersson (S) varför de redan skyhöga skattebördorna på svenska folket (inkl. kommuninvånarna i Östersund) inte räcker till pepparkakor åt förskolebarnens luciafirande i Östersund i Jämtland.

  ”Vad fan får vi för pengarna?”

  https://pbs.twimg.com/media/D7EyNJFWwAAzFDd.jpg

  Bildkälla: Memestridsbrigaden på Henrik Jonsson twitter

  Pengar verkar det ju inte råda brist på …

  http://elak-javel.farbrortorsten.com/wp-content/uploads/2015/03/sossar-ladan-tom.jpg

  Bildkälla: elak-javel.farbrortorsten,com

  Från vänster till höger ser vi Mikael Damberg, Magdalena Andersson, Stefan Löfven i full verksamhet Meanwhile i den tomma ladan.

 5. skatten Stockholm vs Östersund = ca + 4 kr per hundring för Östersund.
  det är lätt för en 08 att tro att det bara är höja skatten så får alla pepparkakor.
  allra helst Lindberg.
  Som tror att hans ord, gör honom till en populär Jultomte.
  Han är fortfarande en stor sosse Pajas som skall vara tyst.

   1. Lön får man från arbete, det där arslet har aldrig arbetat, han har bidrag i form av presstöd.

 6. Elförbrukningens kostnad utgör en femtedel av elräkningen resten är skatter och avgifter. Skatter och avgifter för el är alltså ca: 400 procent. Bara det illustrerar alla obegripliga och förmodligen olagliga systemfel, som tycks genomsyra samhället idag.

 7. Som överbetalt och inkompetetent propagandist och nyttig idiot klarar man av stora skattehöjningar!

 8. Det spelar ingen roll hur mycket man höjer skatten stolpskottet Anders Lindberg kommer ändå att propagera för ytterligare höjd skatt.

 9. Nä alkoholskatt, tobaksskatt, bilskatt, elskatt, vägskatt,
  flygskatt, moms, bensinskatt, el-pryleskatt, co2skatt…osv

  Alla dessa skatter räcker ju inte till.

 10. Ett alternativ till skattehöjning är att utvisa ett av de ’barn’ från ex v Afghanistan som med största sannolikhet finns placerad på ett HVB. Då blir det många hundratusen att köpa pepparkakor till ungarna för.

  1. Köp fängelseplatser i Ukraina till de över 3000 utlänningar som sitter i fängelse i Sverige, och kostar över 1 000 000kr per år. Här finns ca 3 000 000 000kr att spara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: