”Hvad fæn?!” Vi har inga kända dödsfall i möbelkast


Bo Hejlskov Elvén är legitimerad psykolog, författare och föreläsare. Han är mest känd för sitt arbete med hur lågaffektiva psykologiska metoder, till exempel lågaffektivt bemötande. 

När Pettersson först hörde talas om Bo Hejlskov Elvéns metoder trodde jag det var ett skämt. Om en elev bråkar ska alla andra lämna klassrummet så får den upprörde eleven kasta möbler till han tröttnar.

Bo Hejlskov Elvén är född i Silkesborg, Danmark 1965 och jag är övertygad om att danskarna utvisat honom till Sverige. Hans föreläsningar är fullbokade 2019 och 2020 så nästa chans är 2021.

Priser:

 • Heldagsföreläsning, 9-15:30 i Sverige kostar 50.000 SEK + transport och eventuell övernattning. Moms tillkommer med 25 %.
 • Halvdagsföreläsning, upp till 3,5 timme, på förmiddag, eftermiddag eller kväll, kostar i Sverige 30.000 SEK + transport, eventuell övernattning och moms.
 • Kortare än en halvdag debiteras som halvdag.

Det är bara att konstatera att de skolor som påstår att de har dåligt med resurser och anlitar Bo Hejlskov Elvén ljuger.

Nåväl, Bo garanterar att lågaffektivt bemötande fungerar för vi har inga kända dödsfall i möbelkast!

”Hvad fæn?!” Vi ska hålla oss till fakta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “”Hvad fæn?!” Vi har inga kända dödsfall i möbelkast

 • Tony

  Ja det är väl bara ett bevis på att det finns en jävla massa
  P K dårar som är villiga att lyssna på denne kuf, gissar att
  det är olika pedagoger från skolor o universitet som skickar
  folk dit, och den som betalar för smörjan är väl i vanlig ordning
  skatteslavarna!

  Man kan ju även ta dit fusk professor Arnstad så att han
  kan köra sina Nazist o fascistdrapor, han befinner ju sig
  så att säga i samma division!

  Gilla

 • Kristina

  Och i verkliga livet utrymmer vi kontoret/butiken/verkstaden så att den enskilda medarbetaren verkligen får rasa av sig.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Häll inte ut barnet med badvattnet. Bo Hejlskov Elvéns metoder har visat sig vara effektiva i hantering av personer med neuropsykiatriska diagnoser såsom autism/Asperger och ADHD!

  Gilla

 • Baba

  Är inte detta ett skämt så är humorn inte uppfunnen ännu.

  Gilla

 • Olof.p

  Det räcker långt med att förbjuda vänsterfeminister i skolan. Då först blir det ordning.

  Gilla

 • blabaris

  Man kan ha huvudvärk pga av att man har en hjärntumör, är bakis, har fått en hammare slagen i huvudet, varit vaken hela natten och haft sex för man är förälskad, har dålig syn, övernattat utomhus i tält i en storm, man kan ha fått en propp i hjärnan eller hjärnblödning, eller ramlat av cykeln.

  Det finns förklaringar till de olika orsaker till huvudvärken. Så nummer ett diagnostisera varför en person har huvudvärk. Sedan kräver alla olika orsaker olika lösningar och metoder för att lösa huvudvärken.
  Det finns ingen ”one fit all” lösning till huvudvärken.

  Samma gäller elever som är bråkiga och inte fungerar i skolan.

  lågaffektivt bemötande funkar på barn med autism.

  Det funkar INTE på unga som knarkar, gängbråk, psykopater, invandrare som vägrar acceptera svenska normer, normalbegåvade som misshandlar sin fröken.

  Ingen hänger ut en cancerläkare som vill bota huvudvärk pga hjärntumörer och säger att hans metod är kass för att den metoden inte funkar för en huvudvärk som orsakats av att man ramlat av en cykel.

  Gilla

 • rune

  ”Bo Hejlskov Elvén är född i Silkesborg, Danmark 1965 och jag är övertygad om att danskarna utvisat honom till Sverige.”

  Säkerligen, och nu skrattar de skadeglatt åt oss. 😆

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: