Stäng

Svenskhatare får 3,9 miljoner skattekronor för rasismforskning på nätet

RASISM & SKATTER. Sam Dol Lee Gunnar Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född 12 augusti 1971 i Sydkorea, blev adopterad och forskare vid stiftelsen Mångkulturellt centrum.

 

Hübinette var researchchef för tidskriften Expo 1995-1997 och hävdar själv att han var tidskriftens grundare. I tonåren och tidiga 20-årsåldern var han politiskt aktiv som anarkist och syndikalist, och inom Antifascistisk aktion (AFA) i Uppsala. I samband med detta engagemang fälldes Hübinette för ofredande och förtal av Uppsala tingsrätt.

I dagarna har Tobias Hübinette beviljats 3.900.000 kr av Vetenskapsrådet i rasismforskningsmedel tillsammans med Peter Wikström som också arbetar vid Karlstads universitet för att under de kommande tre åren studera ”Det svenska r-ordet: Användningar av och förhandlingar om termerna ras och rasism i samtida svensk internet- och sociala medier-baserad kommunikation”.

Expo, SVT m.fl: – Östling blev intervjuad av en vit makt-kanal! Expos grundare, tillika professor i ”Kritiska vithetsstudier” och regeringens expert på rasism: – Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. 

 

Twitter

-Pettersson säger att alla hatar den vite mannen, men alla vill bo i den vite mannens länder, använda den vite mannens uppfinningar och gillar den vite mannens pengar…

Om Tobias Hübinette på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “Svenskhatare får 3,9 miljoner skattekronor för rasismforskning på nätet

 1. Varför samlas alla gula, svarta, bruna med flera hit om de nu tycker att den vita rasen är underlägsen alla andra. Vi är faktiskt de enda som har lyckats skapa ett samhälle som fungera(de) inom alla områden tills de kom hit.
  Vad kan de erbjuda för oss för att bidra ?

 2. Hur menar du ? Att vi skall dra. Vem skall då försörja er?Ta din lilla sked i handen och ta dig till ditt hemland ,sluta förolämpa svenskar.
  Det är ingen som har bett dig komma hit .

 3. Här ett ”Litet” bevis på vad ”store forskaren Hübitette” FÖRAKTAR !!!
  Mitt enkla förslag är att ”stänga av all Elekricitet” till denne Svea Rike föraktare !!
  Se denna enkla video, hur Elen forslas ”söderut” från ursprungskällan i Norrland !!

 4. => Ännu ett resultat av att socialdemokraterna, våra
  stora LANDSFÖRRÄDARE, ännu har kontraktet med
  Muslimska Brödraskapet gällande sedan 1999!

  Måtte fler än Pettersson och jag förstå vilken katastrof
  detta kontrakt, detta LANDFÖRRÄDERI är innan Vårt
  Fosterland är helt i händerna på den utländska makt som
  har kontraktet!

  Läs det Pettersson har publicerat om kontraktet här på
  bloggen eller sök på: www//socialdemokraterna kontrakt
  1999 så förstår du också vart vi är på väg!

 5. Puh vilken tur att just han fick pengar, ett tag var jag orolig att ngn ”vit makt” man skulle få några mille för att kartlägga Expo, AFA o dylika rasistiska organisationer som verkar hata allt Svenskt o Svenskar i synnerhet.

 6. I detta land kan vem som helst kalla sig forskare , dessutom få betalt av medborgarna . Varför ? Är vi dumma som tillåter våra pengar flöda fritt ? Mvh Sjöström

 7. Hur kan ett så stort rasistiskt svin som han få uttala sig om vita, som han gör utan åtgärd?
  Varför tror s k minoriteter att det är ok att vara rasist mot vita?
  Han borde dömas för hets mot folkgrupp, om någon.

 8. Beträffande adoptioner till Sverige. Dessa personer som vill adoptera får gå igenom en grov gallring för att har rätt att adoptera. De blir utfrågade som om det inte finns respekt för de tilltänktas adoptivföräldras integritet. Dessutom en hög avgift tillkommer. Denne Tobias Hubinette har förmodligen växt upp i en mycket socialt priviliegerad kärleksfull miljö. Känner ett svenskt par som är mycket trevliga, vänliga och sociala personer och deras adoptivdöttrar med kinesiskt ursprung tycks vara lyckliga och harmoniska tjejer. Kan inte förstå hans missriktade hat mot det svenska samhället. Det finns infödda svenska barn som har växt upp hos sina biologiska föräldrar och har farit illa. De har och är socialt missgynnade då föräldrarna har dålig social status som dålig utbildning och begränsade ekonomiska resurser. En del av dessa föräldrar tycks vara på gränsen till svagbegåvade och förstår inte sina barns behov. Kanske hade dessa barn mått så mycket bättre om de hade blivit bortadopterade och utvecklats optimalt. Men eftersom en del myndigheter är klentrogna och de tycker att de har situationen under kontroll så är det dessa barn som offras. När de sedan utsätts för samhälliga åtgärder så är det samma myndigheter som gör dessa barn till slagpåsar för att ta ut sin inneboende ilska bakom de ”fina humanitära” kulisserna. De är helt enkelt white trash och de försvarar sig inte eftersom de har fått en dålig självkänsla och tror att de är legitima villebråd. En hel del av de slutar som A-lagare och/eller kåkfarare och har de arbete någon gång så är det jobb på skyddade verkstad där de många gånger far illa då en hel del tjänstemän ser ner på dessa. Vet inte på vilka bevekelsegrunder Tobias Hubinette har blivit adopterad. Det har jag inte heller med att göra. Men hört att barn som föds av ensamstående mödrar i Syd-Korea blir mycket illa behandlad och utstötta av sina egna anhöriga. Vilket liv hade han fått om han hade stannat kvar i Syd-Korea? Han tycks ha fått en akademisk utbildning här. Det är få förunnat som växer upp i white-trashmiljöer.

  1. Jag är helt hundra på att han fått det bättre där, då hade han sluppit det vita rasens västerland helt och hållet. Och vi skattebetalare hade fått det bättre genom att slippa lyssna på sådan sk*t som kommer ur dennes matintag, även att dessa 3,9 miljoner kunde gått till något annat som är bättre än rasforskning

 9. Den största rasisten är han själv, när jag gick i skola fick jag lära mig att det fanns en sorts människor på planeten. Det fanns inga raser utan folk med andra kulturer och annan hudfärg

  Nu säger han att han är forskare inom rasism, fick han ta över efter att rasbiologiska institutet lades ner då ?

  Och varför ta emot den vita mannens pengar för att forska om olika raser ?

  Ytterligare ett fall för det nedlagda Beckomberga, låsa in i ett rum där ingen hör denne skrika

 10. Endast i Sverige kan en person som är dömd för grova våldsbrott och försök till mordbrand hyllas för sin forskning och som om ingenting hänt fortsätta vara medias gunstling.

 11. Våra gamla får väl äta knäckebröd doppad i te nu när ytterligare pengar skänkes till en alldeles onödig sak.

 12. Hade det inte varit för alla geniala uppfinningar och forskningsresultat från den icke-vita raserna så hade Tobias Hübinette inte behövt ha samröre med det vita folket för då hade den vita rasen varit utdöd sedan länge. Allt hade varit frid och fröjd och stenyxan hade varit årets julklapp.

 13. ” Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”
  Han verkar få sin önskan uppfylld, så han är nog nöjd nu.

 14. Sam Dol Lee Gunnar Tobias Hübinette verkar inte vara ”vid sina sinnens fulla bruk.”
  En rasist som får betalt för att forska om rasism. 😂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: