Två mördade hittade på biograf i Nederländerna

BROTTSLIGHET. Polisen i nederländska Groningen utreder ett misstänkt dubbelmord efter ett larm från en biograf i staden om att två döda personer hittats i salongen. Mordutredare har arbetat i salongen hela dagen och man har kunnat identifiera personerna. Man har emellertid ännu inte offentliggjort några detaljer då alla anhöriga inte har underrättats om dödsfallen.

Ergün Senarabaci. Foto Polisen, Nederländerna

Personen som syns på bilder från en av biografens övervakningskameror har identifierats som 33-årige Ergün Senarabaci och polisen letar nu för fullt efter honom.

Han uppges vara 1,72 lång, ha mörkt hår som är rakat på sidorna och skägg.

Man vädjar nu till allmänheten om hjälp i jakten på den misstänkta mördaren, men varnar samtidigt att inte närma sig honom utan att i stället ringa polisen.

Biografen kommer att hållas stängd tills vidare.

NL Times

-Pettersson säger att överallt utom i Sverige går polisen ut med bilder på misstänkta direkt. Dels för att skydda allmänheten och för att få tips för att fånga misstänkta snabbt.

Varför fungerar det inte i Sverige?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Två mördade hittade på biograf i Nederländerna

  1. I Sverige gör man tvärtemot, här är det brottslingen som är skydds objekt, offren får klara sig bäst dom kan.
    Kan det bli mer tydligt än så att medvetet köra landet i botten?

  2. Pettersson det fungerar inte i Sverige för att vi har en dysfunktionell regering ledd av miljöpartiet och Tokan Annie Lööf.
    Kålroten Stefan Löfven är nöjd med makten och lullar bara runt och svamlar och sluddrar en massa som ingen förstår.

  3. Så nu har de hittat till biografer också. Det här är att betrakta som folkmord som sker i EU.

    Fler kommer.FN har börjat med chartrade plan flyga somalier till Europa.

    ”– Det är viktigt att vi underlättar en smidig flytt för flyktingarna genom att erbjuda säkra transporter, förklarade Milun Jovanovic, ansvarig för IOM Etiopien.

    Han säger vidare att man är mycket nöjda med att migranterna trivdes ombord på det chartrade flyget och att inga problem uppstod på vägen.”

    https://nyadagbladet.se/utrikes/fn-borjar-flyga-in-migranter-till-tyskland/

KommenteraAvbryt svar