Tidigare befälhavaren för brittiska styrkor i Afghanistan avger sitt omdöme om Sverige

BROTTSLIGHET. Varför så många bombningar i Sverige? ”Inget annat utvecklat land som inte är i krig har upplevt något liknande som Sveriges epidemi … knuten till invandringen och misslyckad integration, och de som framhäver problemet kallas smetas ned som bigotter. Regering: socialist.

Peter Sellei

-Pettersson läser en kommentar: ”Jag bodde i Sverige på 1970-talet, Malmö och Uppsala. Allt jag minns var att svenskarna var trevliga, åt smörgåsar och att deras land var lika tyst som graven. Då sa något dumt rövhål: ”Vi har ingen egen kultur, vi måste importera en” och så gjorde de…

Läs mer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Tidigare befälhavaren för brittiska styrkor i Afghanistan avger sitt omdöme om Sverige

 1. (Alzheimerssjuke?) omdömeslöse f.d. statsministern är ännu kvar
  i moderaterna – i bakgrunden(?).

  Det innebär att M inte kan representera Vårt Fosterland i en
  ny regering!

  • Reinfeldt visar sig ibland men Kristersson tror allt är glömt och förlåtet, så han kan komma fram igen.

 2. Halvera riksdagen, den samling som finns nu kan inte fatta beslut om att räta ut allt elände som sossarna skapat sedan mitten av 70 talet. Återför makten till kommunerna.

 3. Nedmonteringen av Sverige började redan 1975 och alla som suttit i en regering sedan dess bär ansvar för det skitland vi är idag.

 4. I början på 1990-talet gjordes flera beslag av militära vapen av tullen! När vapnen efter krigen på Balkan reades ut ökade det ännu mer!
  Då startade Mediavänstern en kampanj att Tullen agerat ”rasistiskt” när de slumpmässigt kontrollerat fordon med utlänningar i.
  Nya direktiv förbjöd tullen att göra det!
  I många åtal mot grövre importkriminella valde Svenska Domstolar att helt enkelt bortse från de använda militära vapnen. Man fick känslan av att de ansåg att det vore ”rasistiskt” att inkludera de importkriminellas ”arbetsredskap”…
  Till alldeles nyligen var Svensk tull tvungen att återlämna beslagtagna handgranater åt väldokumenterat kriminella ifall de inte kunde anses ha transporterats på ett ”osäkert” sätt!
  I varje skjutning eller sprängning kan kriminella med ”rätt” icke Svenska rastillhörighet räkna med fullt stöd från Åklagaren som i så fall blir en ”Försvarsadvokat nr 2”!
  Ingen ovidkommande bagatell är för liten som rent svepskäl för ge noll i straff även för ytterst grova brott med många tunga bevis! Krävs alltid ett till bevis….
  Bidragslevande släktingar kan räkna med att serveras alla data på alla vittnen som helt fritt kan hotas utan att en enda Åklagare eller polis lyfter ett finger. Ingen makthavare lyfter ett finger för att ändra lagar och regler så lamslagningen via hotade vittnen upphör!
  Istället för att göra sitt jobb utvecklar Svenska Åklagare en expertis i hur man via konstruerade anklagelser ska kunna fängsla eller bötfälla skötsamma med Empati för brottsoffer som vägrar att ljuga!
  Slutsatsen är att Sveriges Media, Regering och Rättsväsende är en korrupt del av de importkriminellas grova brott!
  Så länge de blir rika på sin korruption kommer de inte tillåta friska människor att ta över!
  En befrielse armé skulle behövas av Skötsamma människor!
  Inte konstigt att PK-cancern är rädda för Ryssland för många skulle nog kunna betala dem för jobbet!
  Först jubel när den korrupta PK-cancern lagförs..
  Men sen insikten att Ryska kriminella inte är bättre än dagens omgullade importkriminella rasistapor!

 5. Man vill sorgflagga landet varje morgon. Så ledsamt med tanke på de tider, när alla var lyckliga och välmående.
  Nu hör man mest jämmer och elände , folk är fattiga då våra medel skänkes bort till de nya.

  Hörde en rolig sann historia .På en restaurang på Södermalm sitter massor med folk till sent på natten när lönen skall komma på kontot.
  Därför har de förlängt öppettider och deras bästa försäljning är just den timmen ,när pengarna ramlar på kontot kl 24.00. Då festas det i väntan på löningen och vid ett är restaurangen tom ,men med en fet kassa.
  Folket kan helt enkelt använda sina pengar på rätt sätt.

  • Folket kan helt enkelt inte använda sina pengar på rätt sätt.
   Så var det inte förr ,när Sverige var Sverige. Alla hade råd tills den stora invandringen började från Menaländer.
   Då började Sveriges nergång.

 6. Vem var det som gick i spetsen för att lägga ner vår militär?
  Vem var det som öppnade kranarna för massinvandringen?
  Vem var det som önskade invällarna välkomna och tackade dem för att de valde Sverige?
  Svar: Det var RÖVHÅLET Reinfeldt!

  • Tänk att den personen har förstört hela landet. Och att han får fortsätta verka.
   I andra länder hade det blivit ramaskri och åtal. I Sverige hyllas han fortfarande som stack med svansen mellan bena besegrad av de röda.
   ” Vi nådde inte ända fram” var hans kommentar. .
   Hur skall man tolka det. Han måste ha insett att ” Öppna hjärtan ” gjorde att partiet rasade .

   • sagt det förr…Reinfeldt sade inte ett knäpp
    tidigare om dehär med ”öppna edra Hjärtan”
    …ändå på kutthåret att han iaf åkte på man-
    datvända till…han va fullt nöjd med att dansa i
    otakt åtta somrar…lika så bra fly än illa fäkta

  • Problemen startade i och med styret efter Tage Erlander och har förvärrats år efter år oberoende av vilka partier eller regeringar som styrt, eftersom alla har har gått i samma skolsystem.

  • Reinfeldt är ett levande exempel på att integration inte fungerar. Femte generationen (Fredrik) är fortfarande inte integrerad utan agerar mot det nya hemlandets intresse.

  • Åja, Reinfeldt skickade också våra JAS-plan till Libyen och hjälpte till att starta den arabiska-hösten för att skapa flyktingar.
   Dessutom lånade han ut 100 miljarder skattekronor till Grekland för 0,1% ränta.

 7. Jag känner svenska militärer. De är fega mus som vågar inte tala om det som sker här.
  Hade de varit män med cojones hade aldrig armén lagts ner.
  Nu talar jag om dem som jag känner till .
  Många av dem har varit i utlandstjänst och är pensionerade vid 55 års ålder, eftersom de inte behövdes.Fler har flyttat utomlands.

 8. Hela världen känner till Sveriges situation ,men vår regering fortsätter framåt som om ingenting har hänt. Galoppen eskalerar till landet , miljoner drömmer om Sverige, landet där du får allting gratis ,där du är undantaget Svenska lagar i händelse av brott och där du får ta hit hela släkten till vår försörjning.
  25 000 svenskar har emigrerat och 1, 5 miljoner har anlänt exkluderar deras anhöriga. Ingen vet hur många illegala vistas i landet, ingen folkbokföring förs, vilket föranleder att många troligen har flera identiteter.
  Det här är totalt ansvarslöst och kriminellt mot oss skattebetalare.

 9. Sverige befinner sig redan i krig och detta har startats av en massa imbeciller som inte har någonting i landet att göra.

Kommentera