Problemet med Sverigedemokraterna är Sverigedemokraterna


INRIKES. Enligt de som Jimmie Åkesson, SD, kallar vänsterliberaler och vi kallat flumvänstern sedan 1970-talet så är grundtesen bland utövarna av det vänsterliberala det enda egentliga problemet med Sverigedemokraterna just Sverigedemokraterna. Försvann partiet vore allt bra igen, skriver Johan Hakelius i en utmärkt analys i Expressen.

Enligt Dagens Nyheter och det övriga PK-etablissemanget är det inte så att Sverige dras med spänningar, problem och klyftor som givit upphov till Sverigedemokraternas framgångar. Det är Sverigedemokraterna som, genom sina framgångar, skapar spänningar, problem och klyftor som ”sliter sönder Sverige”.

-Pettersson säger att enligt flumvänstern så skulle skjutningarna, sprängningarna, knivrånen, gruppvåldtäkterna, kaoset i skolan, lärarbrist, polisbrist, bostadsbrist, sköterske- och läkarbrist, kommunernas underskott och alla andra problem försvinna om Sverigedemokraterna försvann.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Problemet med Sverigedemokraterna är Sverigedemokraterna

 • Fyllfinnen

  Denne Johan får nog inget pris eller diplom i något geni test. Snarare är det nog en hel forskarkår som intresserar sig för honom, hur man kan leva utan en fungerande hjärna

  Gilla

 • Svensk lösen

  Enligt DN är det alltså svansen som viftar på hunden!

  Gilla

 • pllay

  DN har absolut rätt.
  Om vi förbjuder SD och all annan opposition så blir Sverige en harmonisk stat ledd av ett totalitärt vänsterpack.
  Vad DN vill är att avskaffa demokratin, rätten till en åsikt.
  DN vill permanenta PK-Sverige, en totalitär fasciststat under socialistisk ledning.
  Vill vi det? Är DN folkets röst?

  Gilla

 • Nils Dacke

  He he, det blir socialdemokraterna som kommer att försvinna före sverigedemokraterna, ha ha ha .

  Gilla

 • Problemet med Sverigedemokraterna är Sverigedemokraterna – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INRIKES. Enligt de som Jimmie Åkesson, SD, kallar vänsterliberaler och vi kallat flumvänstern […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  De Nya Moderaterna och Socialdemokraterna med deras stödpartier är de som slitit sönder Sverige med en extremimmigration.
  De är mästare vad det gäller att polarisera för att öka sin makt. Deras koncept har inte fungerat för den svenska befolkningen som nu ser alla sina förmåner upparbetade under sekler försvinna, de förmånerna är snart ett minne blott. Ett politiskt system där den politiska makten (finansierad av skattemedel) har kunnat distansera sig fån sina uppdragsgivare är en fara för landet och demokratin.
  Att du hävda att det är kritikerna till den förda kapsejsade politiken bär ansvaret, det är både okunnigt och en fräckhet som saknar motstycke.

  Gilla

 • Maja

  En mycket välskriven artikel.Roligt att läsa mellan raderna!
  Både DN och liberalerna får sig en känga i baken ,okunniga som de är.
  Den här texten i DN är som Hakelius skriver inte färdig. En riktig journalist talar om både orsak och verkan för att få till en reaktion.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  O jag som trodde att sossarna var de största idioterna, men dom toppas lätt av journalister!

  Gilla

 • Kent

  Borde vara obligatorisk läsning i riksdagen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: