Personal på Willys i Ronneby ska bära skyddsväst

BROTTSLIGHET. Socialdemokraternas trygghetsprogram syns mer och mer i samhället. Nu ska de anställda på Willys i Ronneby börja bära skyddsväst, skriver SVT Nyheter Blekinge. Ett knivrån mot en Nettobutik i Lund fick handlaren Krister Arvidsson att bestämma sig.

– Citybutiker är mer utsatta än andra. Jag ska beställa västarna i dag, säger Arvidsson. Krister Arvidssons Willysbutik ligger mitt i Ronneby och håller öppet till 21 på kvällarna. Det betyder att personalen ibland råkar ut för ett lite störigt klientel som till exempel kan ha ramlat ut från någon av krogarna i närheten.

-Pettersson antar att Stefan tycker det är spännande och Morgan säger att det berikar, Jerzy vrålar att brottsligheten minskar och Magnus säger att Sverige aldrig varit tryggare.

Om det mångkulturella paradiset Ronneby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Personal på Willys i Ronneby ska bära skyddsväst

  1. Gött någon månar om personalen
    men sätt ditt Löfven & Molgan som expediter istället, så de kan bli måltavlor
    för hur långt skall våran ”Välfärd” få sjunka innan de förstår att vi bara är kött i vägen för de nykomna dårarna.
    Det har slutat vara välfärd det är ju ett makabert krig som pågår, där stollarna skiter i allt, allra helst om det tar livet av svenskarna.

  2. Om det är sant börjar Sverige mer och mer likna en extremt tragisk variant av Monty Python med regeringen, som manusförfattarna. Undrar vad Trump i så fall kan tänkas säga den här gången om Sverige? Vem är först till försvar.

  3. Inte så konstigt!

    Jag var i Ronneby för ett tag sen och vi stannade i stan för att köpa varsin pizza. Fastän det var mitt på eftermiddagen en söndag, så var jag rädd!

    Rädd på riktigt! Horder av berikare drog omkring och några andra syntes inte till! Har aldrig kännt mig så liten!

KommenteraAvbryt svar